Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

"Dienas" komentētājs Rodins iesniedz atlūgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nu gan
N
AK TAD TRALLĪTIS AIZRĀDĪJIS SAVIEM JURISTIEM? VISDRĪZĀK VIŅŠ TOS IR AIZŅĒMIES NO MŪRNIECES - ALFU, BETU VAI VĒL KO TAMLĪDZĪGU! Jebkurš visstulbākais apsargs zina, ka kratīšanu bez policijas viņš veikt nedrīkst - paliks bez licences. Tur vajadzēja būt superpamatīgam norādījumam!
un
u
Kas ta tevi nolika pie vietas, Artur? Jo tu un Čeloveks visvairāk nīstat Krieviju.
arturs
a
labi vien ir, viens krievijas niideejs nolikts pie vietas.
gaida
g
gaidu jau gaidu jauno avizi
Skaistule
S
Patiesībā, palasot šos te komentārus, liekas, ka savākušies TPistu fani ( lielākoties ). Man, laikam, te vairs nebūs, ko darīt. Pēkšņi dzeris tiek norīdīts suņiem. Komentāri kļuvuši ļauni. Nu, kā ar roku aizslaucīti, gudrie, interesantie komentāri. Meklēšu citur savus rakstītājus.
w
w
"..brutālā, čekistiskā stilā ieturētā, cilvēka cieņu pazemojošā.." Un to tiesham saka cilveks, kursh zina, kadas patiesiba ir chekas metodes?! Zaimojoshi pret cilvekiem, kas savulaik patiesham no tadam cieta.
replika
r
Man Rodins patika daudz labāk par Ozoliņu. Rodins šķita izturētāks un inteliģentāks. Ceru, ka atradīs darbu jaunajā laikrakstā.
krā
k
Lai Tev veicas, Askold!
Šampēteris
Š
24 stundās Diena mani pilnīgi pārliecinājusi, ka jaunais saimnieks var avīzi sarullēt taurītē un ievietot turpat, kur jau atrodas par laikraksta pirkumu iztērētā naudiņa. Dažos komentāros lasāmā līdzjutība aizgājējiem nu jau drīzāk pienāktos palicējiem.
inta
i
Ak Dievs ! ir nu gan notikums. iesniedz atlūgumu.... Nu un kas? Pārāk jau visi bija iesēdējušies un vienveidīgi. Vajag jaunu slotu un tos, kas negrib strādāt un mainīties ,izslaucīt bez žēlastības. Tikai par to jauno avīzi nevajadzētu pārāk sasapņoties. Ja nu kāds pa retam nopirks kioskā, tad tas arī būs viss. Avīze ir tikai mirklim, pietiek ar radio un tv, arī internetu.
citadiena.lv > V.Dzelme
c
Iespēja jau ir rasta.
un
u
Tad kulakus un kontrrevolucionārus izsūtīji, bet bērnus aizmirsi, kārtīgs čekists tā nedara.
lauķe
l
Paldies A.Rodinam par gadiem ilgu uzticīgu kalpošanu "Dienas" lasītājiem t.sk. arī man. Esmu atteikusies no "NeDienas" turpmākās abonēšanas, jo nevēlos pabalstīt mafiozu struktūru preses izdevumu. Vai tiešam neatradīsies kāds turīgs mecenats, lai pulcētu kopā Latvijas žurnalistikas godīgākos spalvas bruņiniekus jauna prese izdevuma tapšanai?
Slaidais
S
Urāāā,vēl tik laikam Ozoliņš palicis.Bet viņš jau baidās,ka paliks bezdarbniekos.Neveiksminiece Pakalniņa arī prom.Vēl vajadzētu pajoliņu un liekēdi Zirni izmest,tad varbūt Diena atkal kļūs lasāma..
V.Dzelme
V
Beidzot uzzināju , ka arī Rodins uzrakstījis atlūgumu! Tad jau Ozoliņš arī to darīs, un man ir skaidrs, ka abonēšanu pārtraukšu: mana Diena ir mirusi! PALDIES RODINAM, OZOLIŅAM, RAUDSEPAM un vēl daudziem Dienas labajiem gariņiem! Viņu godīgais un profesionālais darbs palīdzēja uzturēt ticību, ka Latvijā demokrātija vēl nav pašu nelietīgo bāleliņu nogalināta! Lai Dievs palīdz rast iespēju atkal būt kopā ar savu lasītāju, jo mūsu sajūtas patiešām ir baigas! Kas tad mums vēl atlicis? Radio 1, pār kura galvu arī savilkušies melni mākoņi. Izturību jums visiem, Dienas godīgie žurnālisti un darbinieki, paldies, ka jūsu augstu paceltā morāles latiņa neļauj pārdot savas dvēseles!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas