Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dimanta: neesam izmeklētāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zasha
Z
viņš pats nebija narkomāns, nezinat-lūdzu beidzat to atkārtot, tas ir pretīgi ! Piespiedu gadījums nav narkomānija, varu derēt, ka viņš to pat neatbalstīja !
Lii
L
muļķis
Lii
L
nejau bērēm ziedoja, jūs .. !!! Aizrijās tie, kam tas lats bija žēl.. !!!;/
.......
.
Vai tiešām jūs Latvieši esat tik pretīga tauta????? Fuj, man slikti paliek..... šajos apstākļos cilvēks cenšas izdzīvot kā māk. Viņš rīkoja pasākumus tik daudziem cilvēkie, lai jums būtu par ko smaidīt. varbut viņš gribēja nopelnīt naudu kārtējai ballītei ko jusm sarīkot. Piem. putu ballītei uz kuru visi de'vās ar lirelāko prieku. TAK BEIDZIET NOSODĪT UN SAPROTAT, KAD VECĀKIEM NAV JĀCIEŠ VĒL, JO VIŅIEM JAU IR CIEŠANAS PAR TO, KAD IR ZAUDĒJUŠI DĒLU. CERU KA VISMAZ VECĀKI, KAM IR BĒRNI SAPROT TO, KAD VECĀKI NAV VAINĪGI. UN PAR BĒRNU KĻŪDĀM NAV JĀMAKSĀ. UN NAUDAS ATGRIEŠANA VISPĀR IR PILNĪGS IDIOTISMS. TAS VIENS CILVĒKS MANUPRĀT JŪTAS ŠOBRĪD VNK DEBĪLI. Ko mums tas 1Ls manīs, neko. Bet Edgara ģimenei gan. Napažistu nevienu no viņa gimenes, bet man tas viss, kas te tiek rakstīrs interetā ir pilnīgs apsurds. Ceru ka viņi savāks pārējo naudu uz savu kontu. Iesaku skatītites video un ja varat, tad sūtī māmiņai viņa cik varat, lai viņa var savu dēlu apglabāt dzimtenē. veiksmi ģimenei un lai vieglas smiltis Edgaram.
stop
s
Prezents 26.01.2011 12:47 Nebija miršanas apliecības, nebija informācija par nāves iemesliem, bet tomēr uzsāka ziedojumu vākšanu. Un vai tā ir atvainošanās: ja gadījumā izrādīsies..., tad nu piedodiet. Žēlsirdīgā aktrise. === un kāpēc tad bija jāsāk tik strauja naudas vākšanas kampaņa, ja nebija zināms, vai vispār ir miris?
jājā
j
Ārzemēs daudzi mūziķi bijuši narkomāni un daudzi bagāti cilvēki tagad ziedo lielas summas narkomānu rehabilitācijas centriem, jo vēlas palīdzēt! Te nu kādam žēl mirušu cilvēku uz dzimteni atgādāt, lai gan ir skaidrs, ka mātei pašai tādas naudas nav. Kā nav kauna te zākāties! Rūta, jūs pareizi darāt, neklausieties, ko suņi rej, viņiem tāda daba! Kam žēl, lai savāc savu latu un aizver muti!!!
T
T
UN kāda tam nozīme?? ziedojot mēs atbildam tikai savai sirdsapziņai
kexxx
k
BINGO! “Mēs neesam izmeklētāji, mēs nezinām, ko cilvēks iepriekš darījis, paļaujamies uz dokumentiem. Līdzīgi kā ārsti Jēkabpils šaušanas gadījumā, viņiem ieved operāciju zālē cilvēku, un viņi operē, nezinot, vai tas ir upuris vai noziedznieks,” ______________________ Nakamreiz, kad gribat atkal izcelties, ka ziedojat kadam aizkustonosham stastam par, kadu individu padomajiet, ka ne viss ko apraksta var but patiesiba. Diemzhel lidz tadai ziedoshanas kulturai, ka citas valstis, kur ir specigs NVO sektors un ziedo projektiem, ir ljoti talu. Mums tikai padodiet kadu individualu gadijumu ar sirdi plososhu pastastu un cillveki izcelties gribedami skries ziedot.
Izgāšanās
I
Ziedot.lv kārtējā izgāšanās, kad jāapšauba, cik ētiska ir viņu rīcība. Par zagtajiem projektiem vispār nerunāsim.
who cares
w
"vai tāpēc nedrīkst prasīt ziedot?" === Džeks jau pats neko nav prasījis...
es
e
nu un kas, ka narkomāns? vai tāpēc nedrīkst prasīt ziedot? grib un prasa, kas vēlas, tas dod.
Prezents
P
Nebija miršanas apliecības, nebija informācija par nāves iemesliem, bet tomēr uzsāka ziedojumu vākšanu. Un vai tā ir atvainošanās: ja gadījumā izrādīsies..., tad nu piedodiet. Žēlsirdīgā aktrise.
ha
h
bet palīdz taču mātei....
who cares
w
"Ja mēs jau sākumā zinātu visus Edgara Rieksta nāves apstākļus, mēs nepiekristu atvērt ziedojumu tālruni" === Tā būtu cilvēka vajāšana pēc šā nāves. Maziski.
Jauda
J
Protams, nav viegli, BET reputāciju saglabāt jau nav nekādz vieglais darbiņš! Tādēļ jau uzticas šim portālam, jo uzskata, ka nauda nenokļūs pie noziedzniekiem vai blēdīšiem, bet gan pie tiem, kam tiešām nepieciešams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas