Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dimiters vēstulē Repšem lūdz valsti pārņemt viņa kredītsaistības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ludis
l
Vajag iet pie Krievijas vēstniecības ubagot.
IncParaac
I
Kaspars talantīgs! Līga gudra un taisnīga! Bērni pa pirmo! Uzrīkoja Kaspars praidistu (atriebības) sūdmešanas uznācienu tīmeklī! Pat viņu brigadieris Māris Sants(_dusmīgais_) diakonijas "parādus" te tīmekļaā atgādina. Bet vai tad Artmanei bij' laix audzināt Kasparu? Ir pa nelīdzenumam Kasparam. Nu un? Kā māk tā dzīvo!Līga praidistu ceļā gūlās, lai traucētu Tūniem/Eisakiem/Streipiem uc Šķēl/Birkofiem priecāties ne-trau-cē-tiem! Paldies, Līgucīti! Pasmaidi un Rullē! Die's Palīdz! Šie praidistu lāsti kā ar spoguli pārsūtāmi Kargin/Krasovickim uc Abramovičiem! Pārdzīvosim i šos!
prezīc
p
Es vēl varētu piekrist kāda cilvēka stutēšanai, kurš ņēma kredžu, nopirka dzīvokli savai ģimenei un kur abu apgādnieki darba zaudēšanas gadījumā nespēj samaksāt kredītmaksājumus. I tad vēl valstij šis dzīvoklis būtu jāpārņem un jādomā ko ar kredītņēmēju darīt tālāk - lai atjauno ar laiku kredītmaksājumus vai ko. Savukārt Dimiters ne reizi nav algotu darbu strādājis. Sorry, kas tā par profesiju "brīvmākslinieks"? Gribu kaut ko veidoju, gribu nē? Gribu pelnu, gribu nepelnu un lieku mīksto?
skolotāja
s
vienkārši bezkauņa .Ja nevar nomaksāt tad cik sapratu tev vēl ir daudz zemes . pārdod b;us nauda un mātei tu neko neesi palīdzējis vienīgi iztirgot viņas dzīvokli un iebāzt viņu pansionātā un arī tad tu vainoji citus Vai no grēka nebaidies?
Hmm...
H
Nu, nodokļu maksātāji, auklēsim to slaistu un diedelnieku? :DDD Ne viņš varēja paša mātes slimošanu apmaksāt, ne bēres, ne var tikt galā ar paša ņemto kredītu...
who cares
w
"Nu gan saklupuši Kasparam virsū kā maitu ērgļi. Ko Kaspars jums ir atņēmis, ko?" === Regulāri diedelē naudu. Te jumts jālabo (ups nesanāca, sadarīja ko citu), te piemineklis 30m augsts jātaisa (beigās gan iztika ar diezgan gaumīgu vienkāršību), te nauda mammas ārstēšanai nepieciešama (kaut jūras medicīnas centrs atzīst, ka ar prieku un lepnumu ārstē par velti), te muizhu no shaa vajagot atpirkt (divpadsmit gados nav spējis atdalīt tos gabaliņus, ko bija apņēmies izpārdot, kaut vismaz 5 gadi tam bija īpaši piemēroti). == pietiks?
narkologs
n
Ubags Kaspars grib uz manas nodokļu naudas rēķina risināt savas personiskās problēmas, lūk ko viņš man ir atņēmis. Nevajadzēja skraidīt pa sektām un rakstīt gaudu dziesmas, bet turēties 80. gadu sākuma līmenim, nebūtu šodien jāpadara sevi Latvijai par apsmieklu!
zemnieks.
z
Kaspar, nevazā savas mātes vārdu pa zemi ! Ļauj viņai mierīgi dusēt ! Brauc prom uz Izraelu un iekārtojies kibuci komūnā! Tur tev nebūs nekādu kreņķu ,
Emilija
E
Man ar Godmanis, Lembergs, Šķēle, Šlesers , Jūlijs un visi citi miljonāri varētu uzšķinķot katrs pa 1 000 lataiņam, lai es varētu atjaunot un labiekārtot pirms 10 gadiem uz krīta nopirkto lauku māju- graustu un uzart zemi (nav jau daudz, tikai 6 ha) Nupat lasīju , ka ASV beidzot 44 valsts mēroga korumpanti, tai skaitā valsts vīri un pat rabins , saņēmti aiz kŗāgas. Tā stunda ir situsi !
Pičuks
P
Un ko labu ir izdarījis?
zvirbulēns
z
Nu gan saklupuši Kasparam virsū kā maitu ērgļi. Ko Kaspars jums ir atņēmis, ko?
diagnoze
d
to edmunds 19:44 Tu arī esi daļa no valsts! Vari palūgt valdībai, lai pārskaita tavas sociālās iemaksas Dimiteru ģimenei. Vispār man vienmēr bija šķitis, ka mēs maksājam nodokļus, lai palīdzētu cilvēkiem, kas kaut kādu iemeslu pēc nevar sevi apgādāt; bāreņiem, slimiem, invalīdiem, maziem, bērniem, jaunajām māmiņām, veciem ļaudīm, garīgi atpalikušajiem... Kurā no šīm kategorijām ir ieskaitāms Dimiters?
Šampēteris
Š
Tā Kunga dzirnas maļ lēnām, bet pamatīgi.
edmunds
e
malacis! tas labi ka vinjhs ciinaas. un valsts tieshaam ir vainiiga ka nenodrosina stabilitaati.
A bet
A
Ko Repše atbildēja?:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


K. Dimitera ieraksts blogā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas