Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Dinevičs LSDSP neveiksmēs vēlēšanās vaino slikto kampaņu un Vienotību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
varbūt
v
It kā piedāvājums bija: nulles deklarācijas ieviešana, par zemākām zāļu cenām, par kredītņēmēju aizsardzību, par progresīvo nodokli, par pietiekamu pensiju, par darba vietu radīšanu...u.c., bet noformējums nepiesaistīja, neuzrunāja. Galvenokārt nebija ievērojamu cilvēku, kuriem varētu ticēt, ka viņi to visu izdarīs un būs godīgi.
skumji, bet fakts
s
Nav ko vainot citus politiskos spēkus. Vainā ir, galvenokārt, Dinevičā pašā, jo grib visu izlemt vienpersoniski, bet, ja aizrāda, tad sāk oponentu nomelnot, tāpat kā nomelno citas partijas. Reklāma bija atbaidoša, tikai par trūkumiem, bet nebija pozitīva, cilvēku saistoša un ticību raisošas uz attīstību vērstas reklāmas, kas dotu ticību, ka LSDSP ir piedāvājums vēlētājiem!!!
Juhans
J
Laba kampaņa, slikts piedāvājums.
Tral -maks
T
..................................................... ........................ da jis nazin kas ir vuška, broļ
Sirmais
S
Zociķi Latvijā nekad nebūs populāri. Trešais tēva dēls Ivānu Dainis jau izsaka visu. Kuldīgas novadā piemēram, zociķu biedrs Mētelis ir "vislielākais"strādnieku "aizstāvis"
OZ
O
Zīmīgi, ka šis kekss, kurš sevi dēvē par sociāldemokrātu un vides reklāmās tēloja ubagu braukā ar 50000EUR vērtu Audi Q7. Laikam sakrājis no Rīgas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieka aldziņas.
Jogijs
J
Lai nu kas, bet reklāmas kampaņa bija labu labā!! Ļoti pamanāma, atšķirībā no iepriekšējo gadu kuslajiem šļupstiem. Tāpēc jāmeklē vien vaina pašos - gan personālijās, gan politiskajā piedāvājumā!!!
J
Dinēvičs ir vecs un izpumpējies. Sociāldemokrātiem vajag jaunākus vadoņus.
:;;;;;
:
Domāju, ka uz darba inspekciju patiesi nav nozīmes zvanīt. Vajag zvanīt vai nu uz Bez tabu redakcija [email protected] T: 67099090 vai arī Tautas balss [email protected] Ar slēpto kameru aiziet....un.... Nevajag baidīties, lai baidās sliktie!
!!!!!!!!!!!!!!!!
!
mincīt, par daudz zagi
Dinēvič liekt galvu smiltīs
D
a. cilvēķi nebalsoja par LSDSP jo viņiem vemiens nāca ka Bojars bija Rigas mers un uzdir*sa visai rigai ar savu LSDSP partiju. b. iebāza speļu zāles katrā sturī. c. pardeva dzivokļus - dzivoķlu rindā. d. un atļava privatizet RD piederējošo ipašumus par sviestmaizi. e. nosledza nomas RD piederējošos ipašumus par 50 samtimi par kvadrat metru ka ejoša cena bija vairak par 4 latiem
Sīmanis
S
Ticiet man, komentētājs, kas sūdzējās par Dinēviča ģimenes prettiesisko rīcību, noteikti darba inspekcijā negriezīsies. Labāk anonīmi izteikties komentāros. Savas tiesības aizstāvēt, kā valsts pilsonim pienākas - to tik ne. Tāpēc jau mums Latvijā ir pārāk daudz tādu dinēviču ģimeņu, kuri spļauj darba ņēmējam virsū. Darba ņēmējs noslaukās un rukā tālāk.
Buba
B
Varbūt "uzvarētājam' Dinēvičam tomēr vērts pārbaudīt, vai krahā galvenais vaininieks nav paša ,auti?
Helga
H
Valsts darba inspekcijas pārvalde Rīgā, Kr.Valdemāra ielā 38 k-1, LV–1010 Inspekcijas darba laiks: darba dienās no plkst. 8:30 līdz 17:00 VDI pārvaldes vadība apmeklētājus pieņem pirmdienās no plkst. 16:00 līdz 18:00 •Tālrunis 67021704 •Fakss 67021718 •E-pasts: [email protected] •Mājas lapa: www.vdi.gov.lv
Dr.xy
D
Vienigie Latvijas sociku atbalstitaji Latvija ir Rubiks,SC un PCTVL. Arpus Latvijas Ziemelkoreja, Kuba un Launuma Imperija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas