Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Dombrovskim Ēnu dienā būs piecas ēnas

Ēnu dienas ietvaros, ministru prezidentam Valdim Dombrovskim būs piecas ēnas. Premjera darbam visas dienas garumā sekos pieci vidusskolēni - Reinis Tenis no Rīgas pilsētas 2.ģimnāzijas, Laimdota Jarmuševiča no Daugavpils Valsts ģimnāzijas, Ints Skaldis no Liepājas Valsts 1.ģimnāzijas, Elīna Muceniece no Rīgas Valsts 3.

ģimnāzijas, kā arī Matīss Dravnieks no Rīgas 6.vidusskolas.Skolēniem būs iespēja sekot premjera darba kārtībai jau no pulksten 7.00, kad Ministru prezidents sniegs interviju Latvijas Radio. Ēnas piedalīsies arī premjera intervijā telekompānijā LNT. Pulksten 9.00 notiks Ministru prezidenta vadītā Lielo un stratēģiski nozīmīgo investīciju projektu koordinācijas padomes sēdē. Tā kā sēde ir slēgta, tās laikā premjera un sēdes dalībnieku, kuru starpā ir ekonomikas, satiksmes, vides aizsardzības un reģionālās attīstības, finanšu un zemkopības ministri, ēnas dosies ekskursijā pa Ministru kabineta ēku, iepazīsies ar Ministru kabineta vēsturi un valdības lēmumu pieņemšanas procesu.Dienas turpinājumā _ēnas _dosies uz Rīgas pili, kur notiks Ministru prezidenta tikšanās ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru, savukārt, noslēdzot sekošanu valdības vadītājam, skolēni piedalīsies _Ēnu dienas _preses konferencē.Skolēniem būs iespēja uzzināt par premjera darba pienākumiem un uzdot sev interesējošos jautājumus._Ēnu dienas _ietvaros Valsts kancelejā, iestādes direktorei sekos divas _ēnas_ – Santa Bogdanova no Irlavas vidusskolas un Diāna Veličko no Rīgas Rīnūžu vidusskolas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas