Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Dombrovskim neesot skaidra Šķēles motivācija runāt par devalvāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Polšs
P
Kas te ko nesaprast? Ja Šķelem un Ko nauda valūtā, tad Ls. devalvācija ir kolosāls gājiens, kā uzvārīties. Bet valsts un tautas intereses šiem kampējiem pie vienas vietas. Vot man gan nekas nav skaidrs. Ja man ir ļimons eiro un vēl ļimons baksu, tad lata, tugrika vai kā cita devalvācijas gadījumā man paliks tieši ļumons eiro un ļimons baksu. Kur tad te varka? Cita lieta, ja tiek prognozēts kursa kāpums neilgi pēc krituma. Tad var sapirkt lētos latus un nogrūst atkal, kad būs dārgāki kļuvuši. Bet tā jau ir Sorosa cienīga afēra
nīgrais
n
Ja Dombrovskim nav skaidra motivācija, tad viņš, diemžēl, nav sava amata kompetences līmenī. Devalvācija izdevīga valstīm, kuras ko ražo - tā var mākslīgi veicināt eksportu. Savukārt zemītēm, kurās neko neražo, tikai viens otram sniedz "pakalpojumus", devalvācija ir izdevīga tikai un vienīgi dažiem indivīdiem ar lieliem eiro uzkrājumiem. Tb motivācija skaidra pat piektklasniekam.
viss skaidrs
v
Kas te ko nesaprast? Ja Šķelem un Ko nauda valūtā, tad Ls. devalvācija ir kolosāls gājiens, kā uzvārīties. Bet valsts un tautas intereses šiem kampējiem pie vienas vietas.
???
?
zvirbulēns 15.05.2009 19:00 Šitie jēlīši, rozā krekliņu valkātājiņi, sākot ar JL muļķīšiem un beidzot ar sociālliberāli, kā viņš sevi nosaucis, Štokenbergu, pluss Kristovskīti būtu jāpatriec no varas struktūrām ar sūdainu koku, viņi jau vairs negrib un nenošķir Latvijas intereses no citu valstu nteresēm, viņi vienkārš ir muļķīši kvadrātā. Analfabēti, pilnīgi analfabēti. +++ Ak, Dievs, kas par naidu! Kā tādus MĒRGĻUS KĀ TEVI zeme nes?
Ciniķis
C
Treknajos gados ir saņemti darbā daudz lieki cilvēki, biznes ievirzījies neekonomiskās sliedēs. Tagad, lai tiktu no viņiem vaļā ir jāmaksā milzīgas kompensācijas un pēc tam tādi paši bezdarbnieku pabalsti. Ja naudu devalvētu, noteiktu minmālo un maksimālo pabalstu summas robežas varbūt varētu kaut kā tikt ārā no šī bedres. Būtu sliktāk, bet varētu kaut cik sakārtot sistēmu, kas vajadzīgs, kas nē. Varbūt arī pienu nevajadzētu liet grāvī ?
sadilušais lats..
s
Vai valsts vadītāji nebūtu pamanijuši,lats,kopš tā ieviešanas,ir devalvējies vairākkārt!Tad,kāpēc tēlot?
ABC
A
Šķēles kā radījuma, kas, iespējams, ir saistīts gan ar pedofilijas skandālu. gan ar Primaņa un Ļiscova slepkavību, gan ar digitalizācijas afēru, gan ar Latvijas uzņēmumu, piemēram, Latvijas Balzāma, iztirgošanu kriminālām aprindām, gan ar "gaismas pīles" afēru, gan ar citiem plaša mēroga ekonomiskiem noziegumiem, ir uz Matīsa cietuma nārām. Atkritumu savākšanai un šķirošanai šis sabiedrības atkritums nav derīgs.
lela
l
Nu izlasi, saulīt, kaut ko, patiešām, no literatūras par seksu un tad vaukšķi. Aizdomas, ka pašam ir nopietnas bailes no seksā pieredzējušas sievietes, kas varētu mācēt novērtēt Tavas "diženās" spējas.
tp
t
Šķēles īstā vieta ir atkritumu savākšana šķirošana - ar paša rokām. Mēsls ar mēsliem.
Polšs
P
Dariet kā ziniet. Devalvējiet, nedevalvējiet - man jau apnicis klausīties un prognozēt. Es drošības pēc iekrājumus latos neturu, pat štuka latos nesakasītos. Bet kredītsaistību eiro man nav. Tātad man pofig.
Koko
K
Latu vajag devalvet. To pat lielaka vacu banka saka Latvijai. Mums nav nepieciesama ilga un sapiga agonija, bet isa, lai pec tam varam atri atkopties.
meitene-> zvirbulēnam Gunt
m
klausies, man tiešām ir škrobe uz Tevi, jo Tu aizķēzīji visu ar komentāriem ne par tēmu
tiri-piri
t
10 gadu starpība precētā pārī nekas īpašs nav, ja viņu vidū valda mīlestība. Īstenībā, ja pāra attiecībās valda mīlestība tad vecumam vispār nav nozīmes. Un kāpēc visiem šķiet -- ja vīrieties dzīvo ar vecāku sievieti, tad kaut kas nav kārtībā, savukārt, ja apprec divreiz jaunāku, tad tas ir īsts macho? LV šovinisms? :)
gm
g
Kopš Tu paziņo, ka slēpt no Latvijas nodokļus offshoros ir gudri un tas piedien Latvijas patriotam, piemēram, tādam kā Aivars L, tad Tev varu atbildēt tikai vienu - Ej uz poda. Kad nesen izlasīju, kā izsakies par sievieti, tikai tādēļ, ka viņa ir Tevis nemīlētā premjera sieva, tad varu teikt, ka Tu pavisam noteikti neesi pieklājīgs cilvēks, bet gan masa, kuru cilvēki mēdz ielikt podā un tad noraut ūdeni.
nn
n
skeele tikai atkarto to pasu, ko vienbalsigi skandee makroekonomikas eksperti njujorka londona uc... vina motivacija ir skaidra -- pec tam vares teikt "es tacu bridinaju!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Rimšēvičs: Šķēle stāsta pasakas

Šķēle: Latvijas makroekonomikas modelis nav dzīvotspējīgs

VIDEO: Rimšēvičs atbild Šķēlem

Šķēle: par lata devalvāciju jādiskutē

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas