Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Dombrovskis: budžeta konsolidācijai nevarēs veikt pasākumus, kas veicina inflāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Kamēr nav panākta vienošanās ar starptautiskajiem aizdevējiem par pasākumiem budžeta konsolidācijai, visi valdības paziņojumiem par budžetu ir tikai uzmetieni. Pēc nedēļas būs vēl viena jaunā kārtība : viņiem būs nepieciešams papildus ekonomēt 88 miljonu latu, kurus tagad viņi plāno izņemt no otrā pensiju līmeņa, bet Eiropa taču teica: " Nē, to nedrikst darīt". Var kritizēt ciparus, bet tiem nav nekāda sakara ar tobudžetu, kurš būs visu samazināšanu galā. Un, vispār, priekš kam jāsatraucās un tērēt lieki laiku - un arī tautas naudu – prasiet gatavo budžeta projektu pēc PVF priekšlikum - un būs kārtībā – jo faktiski Latvija jau ir to dēvēja pakaļā......... un priekš kam ir vajadzīga Latvijai valdība? Būtu atsūtījuši vairākus jēdzīgus vadītājus no tā paša PVF un viss būtu OK, un valsts izdevumiem būtu samazinājušies. Bet Eiropa būtu saņēmusi daudz jaunu baltu un lētu darbinieku Tomēr interesanti, vakar ziņo vienu, šodien citu - kas valstī notiek? Acīmredzot valstī ir tik slikti, lai visi ir tik nomelojušies ka jau neatceras, ka teica vakar ... Haoss sākās? Nē, tajam ir cits iemesls, nevis tāpēc, ka viņi ir nomelojušies, bet tam dēļ lai visi pārējie pilnīgi nesaprastu, kas īsti notiek - parastais paņēmiens.
Oskars>Alma
O
Vai Šķēle,Lembergs,Kalvītis,Šlesers,Godmanis arī ir krievi ????? TP tā ir KRIEVU ???? Vai Jūs esiet no IZSAIMNIEKOTĀJU kompānijas ?????
nav
n
prāta darbs dzīvot uz parāda .Tēriņi jāsamazina tā vai tā.Pēdējā iespēja to pierādīt Dombrovski 12 gada budžetā.Ja jūs to neizdarīsiet,vot tad gan sāksies problēmas ,ka esošās liksies bērna šļupsti.
konstantīns
k
Vakr izlasīju ka ASV dažos štatos jau taloni parādās,laikam ka propoganda,a pie mums viss ok ,tads miers,tāda ticība ka būs labi,valda veselais saprāts un manstrihtas kritēriji......
Alma
A
Ai, Oskariņ, tu kā tāds nezinītis - Kur guļ, kur guļ miljardi? Miljardi guļ krieviņu kabatās, kuri pirmie paspēja izgrābt Pareksu.
Oskars>Aizver muti!
O
Laikam es no VIENOTĪBAS ,un gribi iznīcināt Latvijas pilsoņus. Man KAUNS par Jums !!!!! Gribu zināt ,kad man un manai tautai būs DARBS un kārtīgas ALGAS ,kur guļ Latvijas AIZŅEMTIE MILJARDI ??????
!
!
Riševicam vēl joprojām būs jādzīvo tikai no algas? Šausssmasss.
Revolt
R
Latvijai būs jāizpilda ne tikai Māstrihtas kritēriji par budžeta deficīta līmeni, bet arī par inflāciju. "Tāpēc pasākumi, kas palielina inflāciju, piemēram, patēriņa nodokļu, pievienotās vērtības nodokļa un akcīzes nodokļa paaugstināšana, minimālās algas celšana, nebūs pieejami," klāstīja Dombrovskis. ===================== Buržuāzijas hidra paceļ galvu! Tā mantra par Eiro tāpat nebūs izpildāma jo valsts neatbildīs parādu % no IKP.Lai valsti(sabiedrību) izvilktu no krīzes tieši ir jāpalielina patēriņš paceļot minimālās algas,atceļot nodokļus mazām algām un palielinot pabalstus ģimenēm ar maziem ienākumiem.Tieši šādā veidā Brazīlija audzēja iekšējo patēriņu un izkļuva no šī apburtā loka kā arī spēja atmaksāt simtiem miljardu lielo parādu.Valstij ir jāierobežo šķērdēšana nevis patēriņš!Katrs lats kas tiek novirzīts nabagagiem atnāk atpakaļ valsts kasē ar 10X lielāku ātrumu nekā visās citās programās.
Zagļu banda
Z
Dombrovska valdība apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes
...
.
bet ja liek, tad jau mūsējie nevar nedarīt, neskatoties, ko kaut kāda sūda euro ieviešana nozīmē latvijai un tās iedzīvotājiem. ja pateica, ka jādara, tad mūsējie pakaļas gar zemi sizdami, klanoties skries pildīt
Aizver muti!
A
laikam pašam ar to mugurkaulu pašvaki, ka darbadienas vidū atrodi laiku pagānīties - nevis strādāt!
Pilsonis
P
Noteiktām aprindām ir uzstādīts mērķis - jebkādiem līdzekļiem 2014. gadā Latvijā ieviest eiro. Šī mērķa noteicēji viennzīmīgi nepārstāv Latvijas tautu un nerīkojas tās interesēs. To sauc par koloniālo feodālismu.
Tekstu izlasi! 2012.gadā
Sniper'sEye
S
Galertlācītis mazliet mainījis argumentus. Izskatās, ka pa muti dabūjis no EK no Džudičes! Ja nedzird mūsējos, lai klausās lielāko aizdevēju.
Jukums
J
Kā premjers komentē joprojām turpināto praksi, uzturēt nepiedodami zemu neapliekamo minimumu - šajā gadījumā Ls 45? Acīmredzot, to dara pēc principa: štrunts par cilvēkiem, ka tik no viņiem nodoklis ienāk ko ierēdņiem pārdalīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas