Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dombrovskis: esmu nepareizi interpretēts jautājumā par pensiju samazināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sūnuciems
s
cik ilgi vēl visādām verzēm maksās 1000 ls pensijas, kad budžets sen sabrucis.
vells
v
To, kurš runā skaidru valodu, nevarēs interpretēt nepareizi. Paklausoties dombrovska vāvuļošanu par fiskālo konsolidāciju vidējā termiņā neviens, ieskaitot viņu pašu, īsti nesapratīs, par ko bija runa. Turklāt ja regulāri melo un katru reizi kaut ko savu, ātri pienāks brīdis sapīties melos.
mums
m
Dombrovskim kā vienmēr visi citi vainīgi. Kad tas vienreiz beigsies? Nekad, jo premjeram tāda daba, un viņš nekad nemainīsies.
Geja
G
Kapec Ulmanis un Freiberga izlaupa Latvijas valsti? Par kadiem nopelniem siem kankariem ir pieskirta ikmenesa pensija, katram, Ls, 1500/menesi?
Bara
B
Jacer, ka Valdis Dombrovskis bija godpratigs un ar cienu pret latviesu tautu un Latvijas valsti un ka cienigs Ministru prezidents un interviju siem krieviem sniedz valsts valoda. Ja Dombrovskis, atklasies ka, ir sniedzi interviju, atbildejis krievu valoda tad vinam ir nekavejoties jademinose.
Andris
A
Bet vai nav tā, ka visi melo visiem?
krabis
k
skaidu lācis rullē! :-)
Gunārs
G
Dāmas un kungi ! Sūdi ir lieli... Vēl nav atrasts Pabrika izrautais konteksts, kad Voldiņu jau nepareizi intepretē....... _________________________________________ ___________________________ Es Jūs brīdināju.... Voldis nupat paziņoja, ka viņš neko nav teicis par ministru nomaiņu.....
0_o
0
e? Lūdzu pierādījumus šim absurdam. Savādāk izklausās pēc pilnīgām muļķībām - gāzuši kaut ko esot .. Atkārtoju vēlreiz - koalīcijai (TP+ZZS+LPP) bija 51 balss saeimā. Kādu spēku vajag, lai pārtrumpotu 51 balsi, kam ir teikšana itin visā, ministri visās ministrijās? Es kaut kā nepiefiksēju, ka JL būtu ar armiju iebrukuši saeimā un ar ieročiem rokās gāzuši Godmani vai valdību. Lūdzu parādi ar pirkstu, kā tad viņus tur gāza. :) man ar Vienotību nav nekāda sakara - skatos uz taviem visu apsūdzošajiem, bet neko neargumentējošajiem tekstiem un lūdzu paskaidrot tavus paša izteikumus. Un uz jautājumiem tu ar diviem atbildes komentāriem tā arī neesi bijis spējis atbildēt - kādā sakarā saki, ka "valdība baro zviedru bankas". Un ar ko tad budžeta deficīts un SVF aizdevums, ko organizēja Godmanis, būtu kļuvis par Dombrovska vainu?
Helena
H
un kāda valodā intervija notika? Ja latviski nebūtu brīnums ka krievvalodīgais "interpretēja". Ja krieviski-lai Dombrovskij maksā par to ka sniedz interviju nevalsts valodā!
nnn2
n
tu no vienotibas biroja tagad raksti...... JL jau negaja Godmana valdiba stradaat viniem galvenais bija vinu nogast un parnemt varu,lai vel tiktu pie siles un pie ta ,kas tur palicis.....
He he...
H
Nekuļminē , bet palasi šito... he he.... baigi labs.... hi hi... mazais dombrovskis 15:32 "Nu tā, pensionāri! Te Jums pieci klucīši ar burtiem D, S, R, I, Ā. Kamēr no tiem nesaliksiet vārdu " laime" , pensijas nedabūsiet!
0_o
0
prasi atpakaļ Kalvīti šādā situācijā - viņš ne nodokļus ceļ, nekā - tik palielinās visiem algas un būs atkal svētki :) Kā lai nosauc cilvēku, kurš, šķiet, kulminē uz šādiem rakstiem, visur saskatot Vienotības ietekmi un personīgas iegribas?
danna
d
Ja runa ir izplūdusi un teksti vispārīgi, tad nav ko brīnīties par nepareizu interpretāciju! Bet premjeram jau kā vienmēr - citi vainīgi... es jau neko....
He he...
H
Administratīvā apgabaltiesa pirmdien ierosinājusi administratīvo lietu pēc divu privātpersonu pieteikuma izvērtēt Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas atbalstītos valsts energokompānijas "Latvenergo" elektroenerģijas tarifus, kuri stāsies spēkā 1.aprīlī, portālam "Delfi" apliecināja tiesas priekšsēdētāja palīdze Līga Trubiņa. _________________ Nu redz jenotu juristiņu.... he he... bļaušana nepalīdžeja.... hi hi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas