Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis ir gatavs būt Vienotības saraksta līderis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aigars
A
Edgar, ja Repše nebūtu lūdzis ziedot (miljonu), šobrīd tāda JL nebūtu un valsts svētku dienās tiktu kārts oranžs karogs.
Fils
F
Šī vienotība izvairās savā pulkā pievienot patiesus latviskus spēkus, kas kalpotu Latvijai un neskatītos pārāk ne uz rietumiem, ne austrumiem vai savai ietekmei un kabatai un tas ir neapstrīdams fakts, ko parāda viņu politiskās nostājas, ja godīgi patreiz man, kā latviešu cilvēkam nav par ko balsot, tādas nu reiz tās partijas ir izveidojušās gluži, kā tirāni latviešu tautai varētu piekrist pēdējam komentāram par cik jābalso būs šā vai tā, tad balsošu par VL, kaut nevēlos balsot ne par vienu partiju, bet viņi man šķiet stāv tālāk no partejiskās tirānijas.
Kosmopoītisms vai nacionalism
K
Es jau gribētu ticēt šai Vienotībai, bet manās acīs tas patreiz ir kosmopolītisks mistrojums un man ir bažas vai šis mistrojums mūs vedīs uz latviskuma stiprināšanu mūsu mīļajā Latvijā. Paseciniet SCP, kas tiešākie līdzdalībnieki Abrenes izpārdošanā par ēzeļa ausīm uz mūžu, JL, kas ilgu laiku darbojās kopā ar SC ne jau velti Āboltņa runā, par sadarbības iespēju varbūtību arī PS vairāk skatās uz rietumiem nekā uz savu Latviju, Kristīgie ar komunistiskās pieskaņas vadību un manuprāt manas šaubas nav veltas, jo tie nav spējīgi bijuši izveidot pat vienotu nacionālās nostājas un virzības programmu atteikšnās sabiedroto pulkā no VL un minēšu arī no TB/LNNK ne uz kādu labu vienotību latviskuma stiprināšanā neveicina un kamēr es nejutīšu to tikmēr, lai šī vienotība uz manīm necer, visticamāk mana balss aizies VISU LATVIJAI, jo šjā partijā cik es esmu par to interesējies pastāv stingra un nelokāma nostāja latviskuma stiprināšanai Latvijā. Paldies, ka izlasījāt un Laimīgu jauno gadu visiem tiem, kas ir par latviskas Latvijas veidošanu Latvijā.
vecs vecis
v
Vienotība un tauta tas ir kopums,kas mums visiem vajadzīgs,neskatoties ne uz etnisko izcelsmi,ne ticības konfesiju,ne cilvēku dažādām interesēm,izpausmēm un orientācijām.Politiskā apvienība strādās uz visu cilvēku labklājīgas dzīves uzlabošanu kopīgā darbā,gan uz visām attīstītu tautu cilvēku tiesībām,brīvībām un pienākumiem Es saprotu,ka programa viņiem būs vēl labāka,kā es te rakstu, un es noteikti balsošu tikai par Vienotību.Arī par krievu nākšanu un staigāšanu es nebaidos,tie ir taču tādi paši cilvēki,kurus esam pieņēmuši savās mājās kopīgam darbam un dzīvei.
Trīne
T
Par diplomiem bija vispār - `kā pie latviešiem`. VD diplomu pietiek un ne tikai diplomu.
KLM
K
..bet kas cīnīsies par Latvijas tautu un valsti? Vai jums valsts un tauta nav vajadzīga, ja tā cīnaties par JL ? .......................................................... ............................................................ ..................................................... Nekā personiska pret Jums, bet šāds uzstādījums šķiet dīvains, jo no tā izriet, ka vienīgais cīnītājs par Latvijas tautu un valsti bija Kalvītis un Co, piesolot Latvijas tautai un valstij septiņus treknus gadus, nieka 7,5 miļjardu vērtībā, kurus, iespējams, būs spiesti atmaksāt vēl mūsu mazbērni,bet, kā izrādās, pie visa vainīgs Dombrovskis, kurš, starp citu, sēdēja Briselē laika, kad šie miļjardi tika sarūpēti (Slakteris - nothing special).Tas pirmkārt, otrkārt - tā nu tas pasaulē iegājies, ka parādi jāatdod, pat neskatoties uz to, ka tos sarūpējuši citi, ja tas tā, tad nosaukt Donbrovski par SVF un PB kalpu - vismaz smieklīgi....
juris
j
Man jau protams patīk visi JL fani, kuri ar puņķiem un siekalām cīnās par JL, bet kas cīnīsies par Latvijas tautu un valsti? Vai jums valsts un tauta nav vajadzīga,ja tā cīnaties par JL?
JL fans
J
Es ar..ar visu sirdi un dveseli...tikai par Dombrovski..tikai par to! Skaits, gudrs, neuzperkams..par to SVF un PB..tas jau tikai sīkums, vai ne?
KLM
K
SVF un PB kalps ir Dombrovskis ne kungs! ..................................................... .............................................. Jums neapstrīdama taisnība - tikai Kavītis vienīgais bija un ir nevis kalps, bet septiņu treknu gadu kungs! Kungs ar lielo burtu - kur nu kalpam (tautas) Dombrovskim līdz tādiem kungiem (ar mazo burtu)....
KLM
K
Kā ir ar latviešiem - buldurē jau, biznesa līmenī. Un ne vairāk. Par krievu valodu vispār jāklusē (ne nāves draudu priekšā neatšķirs Gogoli no Ahmatovas). ................................................ ............................................................ ................................................. Jums taisnība, kundze ! Sevišķi labi tas redzams 9. maijā pie pieminekļa Pārdavgavā, kad zināmas tautības cilvēki, visi kā viens, sadevušies rokās, perfektā latviešu valodā dzied Zilo lakatiņu, tiem retajiem, kuriem ar latviešu valodu pašvakāk, tulkojot dziesmas vārdus angliski, bet latvietim Rubikam mācot atšķirt Gogoli no Ahmatovas, un, kas svarīgi, skaidrojot to franciski...
juris
j
SVF un PB kalps ir Dombrovskis ne kungs!
juris
j
Baigais k-gs tas Dombrovskis! Te jau pat kaķim jāsmejas!
klusais
k
Ja par izglītību pieminot bija domāts VD , tad tur diploms - ne viens , ne otrs noteikti nav pirkts . Vispār tas ir brīnums ,ka puisis aizgaja no fizikas ( to labi var just palasot Rīgas laika interviju ar viņu kaut kad vasarā) , bet tas laikam ir viņa sievas Ārijas nopelns.
lauksaimnieks
l
Tāpēc ka pārāk daudz zina un tie ir pie ruļļiem, tāpēc Vāšķis šēž mājās tikai to slimību neviens nezin.
Trīne
T
Un lūdzu neaizrauties ar tām izglītībām: visu līmeņu diplomus mūsdienu Latvijā var nopirkt. Protams, par adekvātu cenu. Vai arī otrādi: neskaitiet taču tos diplomus un doktora grādus, resp., papīrus, bet reālo izglītību, kur, cita starpā, valodu prasme (nasing spešl) ir svarīga, bet ne galvenā. Vēlreiz starp citu - cik veikli, glīti un dabiski daudzi krievu jaunieši runā angliski un latviski - prieks komunicēt. Kā ir ar latviešiem - buldurē jau, biznesa līmenī. Un ne vairāk. Par krievu valodu vispār jāklusē (ne nāves draudu priekšā neatšķirs Gogoli no Ahmatovas).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas