Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis kritizē TP par alternatīvā likumprojekta iesniegšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
TP ir viens mērķis - padarīt valdību pilnīgi rīcībnespējīgu, lai pēc tam to pārmestu JL, un pašiem pārņemt varu kā valsts glābējiem. Šī mērķa labā tautpartijieši gatavi vienoties ar pašu nelabo.
Zelma Birzniece
Z
TP papiņš,Pirtnieku Ansis no vērdiņa brucināšanas sāk zaudēt domāšānas spējas vai arī jāsāk atmaksāt par iespēju okupācijas laikā tirgoties ar Nīderlandes tulpju sīpoliem.Arī Grūtūpa atbalsts sāk šķobīties.Kad vadzis pilns,tad lūst.
Šakālēns
Š
Vai Dombrovskim bail no alternatīvām?
Dīvaini
D
Kopš kura laika ir slikti, ja ir izstrādāts alternatīvs projekts?
Lelle
L
Vēl jau paagonējiet , bet drīz valsts izlaupītāji muks kā žurkas,bet nekur jau nespruks...visam savs laiks...
k
k
Tautas jaunais līders ir Kangarovichs.
Šampēteris
Š
Oranžie intriganti sev vienīgajā saprotamajā veidā cenšas palikt virs ūdens - skat. reklāmu par tualetes podu dezinficējošiem līdzekļiem.
Sniper'sEye
S
... pēc pailga pārtraukuma, beidzot kaut kas loģisks: derētu izlasīt arī reālo tekstu, -- cerams, ka apraksts ir maksimāli precīzs. Jautājumi rodas tikai par vienu punktu - uzsvars uz to, lai nodokļu slogu nepalielinātu vispār: tas rada aizdomas par NĪ utml. optimizēšanas bremzēšanu. Noteikti uzsverama būtu darbaspēka nodokļu tālāka nepalielināšana. Nav ko lekties par to, ka to formulējuši TP-isti, JēLīši, īpaši ar Repshi kā vadoši meli, ir pelnījuši, lai VD un ER teiktajam par SVF misijas prasībām un nostājām neticētu nevienu brīdi, jo vairāki meli jau atkosti un bez šī likumprojekta nav vispār nekādu garantiju, ka VD un ER nemelos atkal piedāvājot kādu slaistīgi cinisku risinājumu kā ar pensiju griešanu tā vietā, lai ķertos strukturāli klāt pašu barotnēm.
riņķī apkārt
r
Pat Latvijai tik izšķirīgā brīdī oranžie nespēj savākt sevi, savu nelietīgu dabu. Riebekļi
demokrātija
d
izskatās, ka JL nesaprot kas ir demokrātija, un baidās no tā ka alternatīvais likumprojekts būs krietni labāks nekā viņu piedāvātais. Nav padomuju laiki, kad ir tikai 1 variants un citus neizskata. un šīs populistiskās runas par valdības gāšanu jau sāk apnikt, tik tipiski jaunlaicīgi - grib tikt pie varas, kad ir opozīcijā, kritizē tos kas kaut ko dara. Un kad ir pie varas grib demisionēt vai čīkst, ka visi provocē uz valdības krišanu. Labāk būtu strādājuši nevis takā bailuļi visu laiku tikai čīkstējuši par to vai tik kāds viņus negrasās nogrūst no troņa! un sasodīts, varētu labāk pārmaiņas pēc legāli uz kaut ko ietaupīt, piem. samazinot ministriju skaitu, nevis nelikumīgi apcērpot pensijas!
ANDRIS
A
KAĶI ,ZAĶI noslaucīt un tālu aizmest ,lai nesmird.
KLM
K
Šie bezjēdzīgie Ļaunie laiki būtu vienreiz jābeidz ! .......................................................... ......................................................... Ju ms taisnība - tauta izmisumā brēc pēc jauniem septiņiem trekniem gadiem....
MS
M
Tautas posta partija nolemj Latviju bojāejai.Kasun ,kauns takmūļiem
nav ko ņēmt verā to TP
n
jo neviens par viņiem nebalsos, tā pat kā Rigas Domē, neviens par viņiem nebalsoja. fakti ir fakti un tiēši tāpat atkartosies octobri.
nu jā
n
lelle,tavi marsieši , izskatās ar varu LV grūž zem ūdens un nekādi negrib pieļaut,ka kāds labo kādreiz pieļautās kļūdas.Atjēdzies tak ,TP spēj savas kļūdas atzīt un grib tās labot kamēr tas vēl iespējams.Jaunlaicēni savā stulbuma greizsirdībā nu nekā !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas