Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis: Latvija ik dienu tērē par 2 miljoniem vairāk, nekā nopelna

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šeit
Š
Šeit jau vairāk runa ir par latviešu impotenci! Stulbenis gaida, kad viņam premjers vai Romas pāvests iedos darbu. Pat ar 2 augstākajām izglītībām ir riktīgs daunis! 1 tāds uz mūsu kantori atrāpoja. Dunduks, kas dunduks- tik plātījās ar savām 2 augstākajām ... Visi smējāmies.
Tā gan
T
PAKULU maiss Rimševičs varētu vienreiz AIZVĒRTIES ... Tik NEPROFESIONĀLU bankas vadītāju vajag vēl pameklēt ...
I.Gr.
I
Visus shitos 20 briiviibas gadus vajadzeeja buuveet ruupniicas, paarstraadaat koksni, celt razhotnes un veidot Latviju par industrijas naaciju. Bet kas notika? pat lielo cellulozes razhotni mulkju bars nozaagjeeja, taa kaa valdiiba baidiijaas projektu atbalstiit, lai nezaudeetu "siltaas vietinjas" pie siles. Taa kaa pie pashreizeejaa staavoklja ir vainiiga visa tauta . Dumja tauta un neuznjeemiiga valdiiba!
Uksis
U
Vienam otram komentētājam liekas, ka Dombrovskim viņu ar karotīti jābaro! Ja kas, ne jau viņš izzaga valsti līdz nabadzībai, tāpēc prasīt tūlītēju tās augšupeju var tikai muļķi vai tie no zagļu kompānijas!
Arturs M
A
Kas tad tam durika dumrovskim liedz pieņemt plašāku skatu.... Vai aptaukojies kakls to neļauj?
manadoma
m
Ne jau premjēram vai valdībai ir jāpelna, bet jārada, jāpilnveido apstākļus/sistēmu (visiem caurskatāmu un tiesisku, mūsdienīgu), kuros uzņēmumi var strādāt un pelnīt. Paši pelnījuši iepriekšējie vadoņi izmantojot un veidojot tos apstākļus sev par labu. Līdz nesenam laikam valdīja sabiedrībā un īpaši VID uzskats, ka uzņēmēji ir apriori nelieši un krāpēji, neizprotot tās nozīmi un lielās tautsaimnieciskās kopsakarības. Vadot un veidot valsti jāieņem tautsaimniecisks skatsm, nevis dažu biznesu un projektu bīdīšana, Šleser vai mazpilsētas regiona "Kūrfirsta' Lemberga stilā. Jāieņem plašāku skatu!
to---ir vērts !
t
nu te vēl nav visi uzskaitīti deputāti---no kurienes tik neprecīzi dati,ir vēl vismaz viena deputāte izlaista----uzminu nu ,nu ???
Sniper'sEye
S
Man atmiņā kāda zinātāja teiktais, = Ls 270 miljoni būs jāmaksā ikdadējos procentos par aizdevumu. GarlertLāčuks min, ka (sliktajiem stulbajiem vēlētājiem) visas valsts sociālajā budžeta deficīts ir tāda pati summa Ls 270 miljoni. Nevajag, Dombrovski un Vienotība, lielīties, ka ievākti nodokļi, -- daļa no tiem ir iereketēti! Ar nodokļiem normālas valstis regulē un ATTĪSTA ekonomiku, bet Tev, PREMJER, ir finanšu ministrs, kurš tikko -- šīs nedēļas sākumā mācīja EKONOMIKU NESILDĪT: kad Repšem pateiksi Līdakas balsī "Aizver muti!"...?!
verdikts
v
Vispirms jau komentētājiem būtu jāiemācās atšķirt valsts peļņu - pozitīvu ārējās tirdzniecības bilanci no centrālās valdības "peļņas" - budžetu ar pārpalikumu. Ar šiem 'jēdzieniem mūs globālisti sekmīgi muļķo jau 20 garus gadus. Valdība dzīvo pāri līdzekļiem,ja budžeta izdevumi pārsniedz ieņēmumus,bet lai valsts dzīvoti saskaņā ar ieņēmumiem,tad tirdzniecības bilancei jābūt pozitīvai vai vismaz neitrālai. Saprotu,ka lielākā komentētāju daļai to vēl ilgi nesapratīs,tāpēc sabiedrības zombētājiem darba lauks pagaidām ir plašs.
b_d
b
Ooooo! Komentāros figurē, ka mūsu "cūkmens" esot atstājis 7.5 miljardu pārpalikumu. Ja tie ir tie divi vai trīs procenti, nez, kāds tad valstij ir budžets? Kaut kas virs 200 pēc pieticīgākiem aprēķiniem vajadzētu būt. Matemātiķi.
:(
:
Atkal tas pats kad vienmēr : komentāros šlesejūgends ar jenotību cenšas viens otru noriet, bet karavāna iet tālāk... Kad būs meži izāgēti, tad būs pakaļā ar piesaukto eksporta pieaugumu... un tad, ko NU?
LEMBERGU
L
par valsts vadiitaaju!
Vienotības triumfs
V
Tāpēc cienītais, ka neciešot AAA, mēs esam atkal otrā grāvī, jo mums patīk jenotības vecās pakaļas, kuras ir AAA kloni. Balsojiet par jenotību, tā mūs viņsaulē aizvedīs! Tur labi būs...
beka
b
Tad kapec Latvijas valsts parvalde, ministri, ieredni, Saeimas deputati tere tik lielas naudas summas savam algam un citam privlegijam? Kapec Latvija ministriem lidz sodienai nav samazinatas nesamerigi lielas algas par 50%? Ka var tada nabadziga valsti kada ir Latvija ministris sanemt Ls,1700/menesi, ka? Tas tacu ir acim redzams, ka Latvijas valsti izlaupa valat parvalde un neko nedara, lai valsts atjaunotu razosanu, rupniecibu, lauksaimniecibu.
Pensionārs
P
Internetā nupat bija informācija, ka F-ka kunga gada alga ir vairāki simti tūkstošu. Vai viņš ir vienīgais? Vai ir paskaitļots, kas "apēd' ŠOS 2 MILJONUS DIENĀ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas