Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis neatbalsta iecerēto KNAB reorganizāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
k
k
Jaunais laiks uztraucas par angažētās personas Jutas Strīķes- Annas Potapovas apiešanu.
TanteSidra
T
dzeris 31.05.2010 18:39 _Redzot, kā Vilnītis pūlas sagraut KNAB struktūru un darbu pilnībā, rodas iespaids, ka kāds viņu spēcīgi tur pie rīkles un viņš tikai realizē kāda plānu..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jaa, Vilnitsha destruktivas darbibas neparprotami liecina ka vinsh tiek manipulets, shads zombijs no valsts strukturas vadibas ar steigu ir janovac.
TanteSidra
T
daarta 31.05.2010 18:32 Ir tikai divi ceļi : 1. Vilnītis aiziet pats; 2. ja neprotās, tad tiek atstādināts. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ es piekritu. citu, labaku risinajumu shai lietai nebus.
Sniper'sEye
S
... likums, kas liks visiem Saeimas deputātiem un svarīgajām amatpersonām iesniegt apliecinājumus par veselu miesu un arī garu. Kā lai citādi izolē stažētus šizofrēnijas slimniekus, -- viss viens, vai Ministru Kabinets vai KNAB, vai vēl kaut kas.
Tā, lūk!
T
Ilgi Vilnītis cietās, beidzot sāk rādīt, kā intereses pārstāv. Jānovāc pie malas Strīķe un citi, kas nekalpo "pareizajiem".
Kaspars Gasūns
K
Korupcija reģionos nebūt nav mazsvarīgs jautājums, bet nav skaidrs, kādā veidā pakļautības maiņa un divu konkurējošu kolektīvu izveide vienā iestādē var uzlabot situāciju.
Kaspars Gasūns
K
Padomju mentu vadības stils savās sliktākajās izpausmēs.
hm
h
Savdabīgi - ekonomiskā un politiskā rosības ir maksimāli koncentrējusies Rīgā, bet korupcijas apkarotāju pārmaiņu ideologi grib vairāk uzmanības veltīt rajoniem. Laikam, "piemirsuši", ka bez Rīgas nekas nevar notikt un ļoti "rūpējas", lai KNAB savus nabadzīgos resursus izmantotu citā virzienā un kļūtu par nabadzīgo novadu pašvaldību biedu.
taukmūlis
t
Katram bērnudārza audzēkņiem skaidrs, ka treknie taukmūļu zagļi spieto Rīgā, bet'Vilnītis uz reģioniem ir uzēdies kā govs uz sāls gabala laizīšanu!
qwerty
q
Nu kā tad kampējs nobijies,ka KNABS Strīķes pakļautībā paņems šo ciet par visām afērām.Vai tiešām to vilni nevar atstādināt,jeb vēl labāk izmest no KNAB?
filozofs
f
kautkaads tupuma kalngals , jaadomaa ka tas nav Vilniiša plaans , bet valsts nozadzeeju izlolots, Kalviitim uzdevums bija panakt Loskutova nomaiņu otrajaa etapaa Striiķe tiek atbruņota , sarainais jau sen kladzina , ka noteiceeji valstii buus stiprie reģioni , tagad jau visu valsti piebaaziiis ar saveejiem ...
dzeris - NJu ja
d
Nē, Vilnitim pareizs, to jau var redzēt, cik KNABS viņa laikā produktīvi strādā.
NJu ja
N
Vai tad Dombrovskim ir konkrēts un 100% pareizs viedoklis? Varbūt Dombrovskis kļūdās?
Dīzels
D
No tiem laikiem kad KNABu vadīja Strīķe šo iestādi daži grib padarīt par bērnudārzu kurā spēlējas ar mīkstām mantiņām. Bija jau skaidrs kad no KNABa nekas nepaliks pāri pēc Loskutova atbrīvošanas.
dzeris
d
Redzot, kā Vilnītis pūlas sagraut KNAB struktūru un darbu pilnībā, rodas iespaids, ka kāds viņu spēcīgi tur pie rīkles un viņš tikai realizē kāda plānu, jo pašam viņam intelekta un fantāzijas pietiktu vienīgi ja nu strādāt lielveikalā par apsargu, iespējams, cilvēks "atstrādā" savas ģimenes parādus. šis te tipiņ's nekavējoties jāatstādina, diemžēl izņemo vienotību, šis te abortārija upuris ir izdevīgs visiem, un, acīmredzot, arī šī iestāde tiks sagrauta neatgriezeniski.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas