Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dombrovskis neizslēdz iespēju, ka var prasīt ZZS ministru demisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Senais
S
Nav nekāds brīnums, ka Dombrovska kungs smagi apjucis kļūst smieklīgs, jo ZZS izmešana pār bortu, faktiski nozīmē arī viņa nokļūšanu turpat tāpēc, ka sānsveres dēļ, valdības laiva piesmelsies un aizies uz grunti.
dzeris
d
V vajadzētu patrikt ZZS, tad valdība kristu, un ZZS būtu jāiet ar SC jau pirms vēl';ešanām, tas ZZS daļu vēlētāju acīs sakompromitētu.
jenots
j
ZZS ministri ir kopumā ir spēcīgāki par Vienotības jau bēdīgu slavu ieguvušajiem ārlietu spečuku Kristovski, simtlatnieku Pabriku,pamanījušos visāda veida nepatikšanās iekulties Kamparu, SC fanu Štokenbergu .
KLM-viltus KLM 21:24
K
ar vitu pelniet vietu siltu? Laipodams melu tiltu?
Berta
B
Tas jādara LĪDZ 23. jūlijam, jo pēc tam parādi komandēs ieliktenis Bērziņš pēc sava izkurtējušā prāta.
Lelle-zvirbulēns
L
A Tu labāk gribi, lai šitie kretīni vēl prihvatizē visu, nu kaut vai pievācot VRTVC, viņu ķešās nonāk ne tikai visa radio un TV apraide, par kuru sāks piestādīt rēķinus iedzīvotājiem, bet nonāk arī LMT zelta akcijas.Tu gribi lai turpinās valsts nozagšana??? Viņi jau neapstāsies nekad. Viņus var apturēt tikai cietums vai karātavas.
Andrītis
A
Jā, Dombrovskis ar Kamparu ir ļoti paātrinājuši privatizācijas procesus, lai izpārdotu valsts īpašumus līdz vēlēšanām...
  • 1
  • 1
Lelle
L
VRTVC ir gards kumoss oligarhiem, jo tam pieder LMT akcijas.
Oskars
O
DOMBROVSKIS ar VIENOTĪBU ir MUĻĶI , jo nevar 1,5 miljons iedzīvotājus nodrošināt ar DARBU un labu ATALGOJUMU . Man KAUNS par tādu PREMJERU !!!!!!
db
d
Nevar izslēgt iespēju, ka pēc iespējamās Saeimas atlaišanas un gaidāmajām vēlēšanām Vienotība varētu veidot koalīciju kopā ar Saskaņas centru (SC), DB atzina Vienotības frakcijas priekšsēdētās Dzintars Zaķis. «Zatlera kungs ir paudis pietiekami skaidru atbalstu SC iesaistīšanai valdībā. Ja viņš pievienosies Vienotībai, tad līdz ar viņu varētu ienākt doma, ka ir pienācis īstais laiks sadarboties,» skaidroja deputāts.
jajja
j
yup, sadot augulim pa .... p...a..u...sīm :D
KLM
K
Noteikti, ka ZZS neislēdz iespēju pasūtīt durdomski trīs mājas tālāk. Nejuks tā koalīcija, nevienam nav izdevīgi, kaut jenotiem vajadzētu kaut kad tīties, tik daudz mēslu sastrādāts
:::
:
VILTVĀRDIS
  • 2
  • 0
Trahtenbergs
T
patriec beidzot to Lembi , zaudeet jau vairs nav ko , metiet šo aiz resteem , tur viņa iistaa vieta ...jaasak šo cuukkuuti savest kaartiibaa .
t
t
Lembem vismaz 25 metus vajag , valsts nodeviiba , smags noziegums
  • 8
  • 1
Bo
B
Aiz restēm būtu biščiņ priekšlaicīgi, jo Bērziņš viņu uzreiz amnestēs. Vispirms vajag patriekt Berziņu un tikai tad likt aiz restēm Lembi, toties uz ilgu laiku.
  • 13
  • 2
zvirbulēns
z
Nu, ja, to jau varēja gaidīt! Vienotība ies uz visu banku, pēc principa, jo sliktāk, jo lābāk! Tagad izraisīš arī valdības krišanu! Nu pilnīgi traki!
bez personas koda(aizmirsu) :)))
b
..to hūtnieku un ''nezinīšu'' grupeli vajadzēja aiztriekt ratā jau sen!!!..diemžēl jenotēni tādi pat ''kalkulātoriņi''..bez jebkāda mugurkaula(ka tik sile baro!!)
  • 3
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas