Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Dombrovskis: Sabiedrībai vairāk jāskaidro ZRP nostāju ekonomikas jautājumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Līkcepure
L
Griezt, griezt un vēlreiz griezt!!!Kamēr visi aizlaidušies vai apsprāguši!
Pietiek
P
Nevar klausīties to šausmīgo latviešu valodas kropļošanu.
veeleetaajs
v
pashlabuma mekleetaaji raujas pie varas lai kopaa ar vienotiibas pieredzeejushiem jauniem mahinaatoriem apmulkotu veeleetaajus pirms un peec veeleeshnaam.
G-nī-dām
G
Sorosa pakalpiņi gatavi pa jūdas grašiem izpārdot Latviju.
Berta
B
Sasapņojušies. Nekas no tā visa nav pat iespējams, tā ka nevajag solīt nereālas lietas, kuras turklāt strauji nogremdēs, nevis veicinās ekonomiku. Viens reiz teica, ka no sūda nevarot pīrādziņu izcept, un šoreiz to var attiecināt uz ZRP programmu: pilnīgs blefs.
Vija
V
Ņemot vērā partijas logo: kā tad būs ar veselības obligāto apdrošināšanu? Nevarēju programmā atrast! Bet Latvija ir vienīgā no visām ES valstīm,kurā tā vēl nav ieviesta! Šādu atpalicību ,manuprāt,steidzami vajadzētu novērst!
Vilibalds
V
Vajadzīgs vēl viens Rungainis! Kur palikuši Platais un Lielcepure?
K-K
K
... Dombrovskim un Srudzam jaatceras ka mikroekonomikas specifiskie veidojumi ir paklauti makroekonomikas attistibas izvirzitam un noteiktam virzienam un pielietotai metodologijai ... un ne otradi ! ... Ka piemeru, izteiktie partijas pamatprincipi no Nacionalo interesu viedokla pieprasa Progresiva nodokla likuma un NI spekulacijas apkarosanas paaugstinasanas istenosanu un tuliteju ieievesanu ! .. Un tiesi saja jautajuma vel klibo ZRP platforma !!!
Jukums
J
Kāda ir Zatlera reformu partijas attieksme pret jau tā novēloto progresīvās nodokļu sistēmas ieciešanu? Būs vai nebūs beidzot? Piebildīšu, ka Vienotības pārstāvjiem, diemžēl, ne šo, ne arī citus jautājumus uzdot nav iespējams - pamēģiniet paši to izdarīt viņu mājas lapā.
zvirbulēns
z
Skaidro vai neskaidro, labums no visas tās programmas nulle!
Nu re
N
Vau! 2011.08.13 17:51 Vai vidējā bildē nav sociķis Jānis Misa???
no malas
n
Malacis Zatlers, ka atlaida Saeimu! NU IR IESPĒJA iebalsot ko labāku! Bet atkal vai nu grāmatveži MK sēdēs vai nerpofesionāli runātāji! KUR ir darītāji?? Vai būs Zatlera partijā?
arī no malas
a
Tu gan esi neaptēs, ZP faniņ. Darītāji jau ir zināmi un visu ko vajag ir sadarījuši, jo SVF papīriņiem jau ir Vienotības dundukiņu paraksti, tāpēc šie ir tikai topošie klauni, kuriem būs jāklausa ko saimnieki liek. \ Bet tagad? Tagad pēc iespējas jāmuļķo tauta, lai tos mandadatus savāktu kopā ar jenotiem un tad jau šiem iestāsies viena laimība, bet mums..... būs jāmaksā trešajā augumā par šo LAIMĪBU! Tā lūk, jefiņ!
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas