Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Dombrovskis un bijušie valdību vadītāji izsaka savus vēlējumus Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Xaria
X
Stellar work there everyone. I'll keep on rednaig.
svētku uzrunas
s
1. Birkavs - lai visiem pietiktu reņģes ! 2. Godmanis - rūpējaties par pingvīniem ! 3. Gailis - visi ar Mildu apkārt pasaulei ! 4. Krasts - visiem sasniegt jauno krastu ! 5. Emsis - visiem kaut ko zaļu portfeļos ! 6. Kalvītis - es esmu Stabilitātes garants ! 7.Šķēle - katram savus mākoņus ! 8. Bērziņš - katram būt vismaz 6 partijās ! 9. Repše - kā var nesolīt ! 10. Dombrovskis - ļaujiet ,tauta, apgraizīt mazturīgos vēl nākošos 3 gadus
vitālijs
v
Vai tie ir īsti savas zemes patrioti, kas tā var lādēties par saviem valdības vadītājiem? Ko varbūt uzskatāt, ka šādā veidā dabūjat indulģenci par savu kroplo domāšanu un izvēli par labu lētam populismam vēlēšanās? Jūs pašu izvēles vai "pofigisma" rezultātā ir tikuši ievēlēti Saeimas deputāti, kuru ir apstiprinājuši valdības! Savu muļķību nevajag slēpt aiz citu nolamāšanas vai apsaukāšanas! Lasot šos komentārus mani māc bažas, ka Jūs atkal uzkāpsiet uz tiem pašiem grābekļiem uz kuriem kāpjat Saeimas vēlēšanās jau 20 gadus un atkal lamāsiet deputātus un valdību, bet patiesībā paši vien būsiet vainīgi. Tā ir, kad tic tukšiem solījumiem un demagoģijai, bet ne reāliem darbiem un grib būt bagāti dīkdieņi bez piepūles ar domu, ka kāds Jums atvedīs laimi jau rītdien uz pusdienlaiku! Man tiešāmJūsu ļoti žēl un lai Dievs atpestī Jums no ļauna!
Talmaks
T
Noladetie idioti, izlaupija valsti un to noveda bankrota, tautu noveda nabadziba un izniciba un nu pasi sevi slavina un pasi vel liksmo.
Jukums
J
Diemžēl, bijušo premjeru darbība ir tāda, ka viņu novēlējumus pat lasīt riebjas, tāpēc to arī nemaz nedaru - tikai izsaku savu attieksmi pret viņiem un velos pajautāt: Kur tad esat tikuši, vai tiešām bija vērts uzmest (nodot) savu tautu lai sasniegtu to ko esat sasnieguši? Nosacīti gan par labāko no viņiem uzskatu Krastu.
pagalam naivi un muļķīgi,
p
paties!
hi
h
nu visi valsts un latviešu tautas bendes savākušies vienkopus, riebjas skatīties uz tiem pārbaroto kuiļu purniem.
hi
h
visi kretīni, kas iznīdēja latviešu tautu vēl vairāk ka padomju vara, nu ir vienkopus savākti. žēl ka neviens smirdbumbu šiem uz galvas neuztaisīja'.
Oskars
O
Kad un kur viņus PAKĀRS !!!!!!!
Ķilava
Ķ
Lai nu ar darbiem kā ar darbiem, uz fotografēšanos un afterparty nekad nenokavējam.
Riebjas man skatīties uz šo bildi
R
Nu riktīgi izdzimteņi!!
Piekrītu,
P
biedrs Urbanovičs būtu daudz reizes labāks par viņiem visiem kopā ņemot - viņš izkārtotu visiem Ļeņina mauzoleja apmeklējumu bez maksas...
  • 4
  • 1
rex
r
omg, kalvītim reāli līkas kājas...
tam Vārds
t
tas atkarājās no ādas biezuma - Kalvītis jūtas lieliski !
  • 3
  • 0
Vārds
V
Kāda ir sajūta, kad esi sačakarējis valsti un tevi ienīst tūkstošiem cilvēku?
  • 2
  • 0
Tas
T
no 7 treknu gadu nešanas - tik smagi, ka kājas pat netur, paliek līkas !
  • 4
  • 0
Tieši dummbrovsim
T
dummbrovskis īsts "jebals". Jau iepriekš atvainojos par izteicienim ...... vienkārši citu vārdu man nav. Labi jums visiem pavadīt šo Svētdienu.
Bērniņ,skolā jāiet,tad zināsi,kas a
B
un, kas ar mazu burtu jāraksta,bet svētdienu var labi pavadīt baznīcā grēkus izsūdzot... Un, kas tas tāds -izteicienis - par ko tu atvainojies? Un kas ir jebals - vai tavs tēvs jeb vectētiņš?
  • 3
  • 1
LRIB
L
Vai balsosim atkal par šiem:
Par šiem
P
nekādā gadījumā nav jābalso ! Visi kā viens balsos par Lembergu, viņš, kā bijušais LKP CK loceklis, tikai viņš spējīgs izvest Latviju uz gandrīz komunisma pārticības virsotnēm ! Jau šodien ieņemiet rindu pie vēlēšanu iecirkņiem, lai balsotu par Latvijas glābēju Lembergu - nācijas TĒVU ar hūti !
  • 2
  • 1
:))
:
patiešām, šim desmitniekam viss ir sejās un stāvos ierakstīts :) un šā vai tā mazais nazītis-ezītis pašlaik ir LV lielāko sasniegumu simbils :)
Veselību
V
un darba sparu Dombrovskim un pārējiem jau Premjēru veterāniem,expremjēriem.Dombovskim HIP HIP URĀ
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas