Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Dombrovskis uzskata, ka 300 latu minimālā alga nav reālistisks uzstādījums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Minka
M
Strādāju valsts uzņēmumā uz divām slodzēm un saņemu uz rokas tikai 274 LVL, par ko te vēl var diskutēt, ja labākās vietas ieņem pensionāri un veterāni, kaut man ir augstākā izglītība un pieredze pēc profesijas, bet diemžēl neļauj, jo izdevīgi izkalpināt darbinieku par minimālo algu, jo citam var piemaksāt.
Chase Manhattan Bank>chuuska
C
Un kurš tad ir tas darba devējs,kurš pastniekiem maksā minimālo algu,bet valsts uzņēmumu valdēm-trīsdesmit reiz lielāku?
Piezīme>atgaadinaajums
P
Un kas tad ir darba devējs gan pastniekiem,gan valsts kapitālsabiedrību valdēm?
Valdis
V
Ar regresīvo ienākuma nodokli tas tiešām nav iespējams! Arī sociālajā budžetā- nākamais miljards novirzīšanai citirm mērķiem,nav uzkrāts! Tik tikko pietika algu divkāršošanai valsts uzņēmumu valdēm. Bet vēl taču jāatjauno valsts uzņēmumu padomes! Nevarēsim jau viņiem maksāt divreiz mazākas algas! Sk."Ekonomikas ministrrija rosinās atjaunot valsts uzņēmumu padomes",TVNET,LETA,LTV "De facto",24.aprīlis 2011.
Taisnais > Nacionālais sports- r
T
Cilvēki, raud, cik neiespējami tā dzīvību vilkt. Darba devēju konfederācija gan neraud. Tie roku rokā ar valdību sakārto biznesa vidi:) Ir jau vēl ēnas aizsegā sēdošie ietekmīgie, kam nevajag nekādu konfederāciju. Tie lietas kārto pa taisno. Cilvēks, stājoties darbā, neprasa aploksnes algu. Viņš vēlas godīgu samaksu par savu darbu, nomaksātus nodokļus, kas dod viņam drošības sajūtu un cerību par ciešamām vecumdienām. Aploksnes uzspiež darba devējs. Kāpēc? To Darba devēju konfederācija lai paskaidro. Valdībai arī tas labi zināms. Piebildīšu tikai. Lai samazinātu šo krīzes radīto iespēju apjomu, tiešām ir vajadzīga politiska izšķiršanās.
Labklajiba
L
Dombrovskis jau neteica, ka 300 Ls minimala alga nav velama, tikai ka ta nav sobrid realistiska . Tur ir loti liela starpiba . Tikai tad kad vairs nebusim tik nabadziga valsts ka tagad minimala alga sasniegs un parsniegs 300 Ls. Un jo atrak jo labak. Nu tad, kadas idejas ir Jansonam un citiem lai pavairotu valsts un tas iedzivotaju materialo labklajibu jo bez sadiem uzlabojumiem nebus cereta labklajiba.
protams, valdīt
p
tāda minimālā alga tiešām nav reāla - reāls ir eiropraids
Nacionalais sports - nemaksat nodok
N
Nu, ja sie gaudulu tetini un raudatajas nekraptos ar savam aploksnu algam un nodoklu nemaksasanu par ko vini ir tik loti lepni, tad jau valstij butu vairak naudas un minimums ari lielaks.
H
H
Resnais lops ar savu bandu sanjem1500 ls menesī
H
H
Lops.Nu ja šos vēlreiz ievēlēs tad vēlētāji ir galīgi truli.
100
1
sev jau vara piemest 100 ls klat pec krtizes!!! cik tec svars pieauga? tagad gada pa labklajibas tev?? cik ed?l700 ero minimums esam eiropa vai ciešam no ero? ka minimums 500 .LS!!
!
!
Dombrovskis uzskata, ka 300 latu minimālā alga nav reālistisks uzstādījums, jo, nabadzības un sociālās atstumtības risks Latvijā draud 43,6% bērnu
ha ha
h
Pēc tās trulās statistikas Latvija būtu pasaulē pārtikušākā valsts bez nekādas nabadzības un sociālās atstumtības riska , ja pilnīgi visi saņemtu 15 latu algu.
  • 2
  • 0
nezin, cik saņem politalogs
n
rubļos....................
politalogs
p
Un cik ir reals uzstadijums Latvija cilvekam izdzivot ar niecibu Ls, 200/menesi? Latvija lielaka dala darba cilveku par menesa darbu sanem tik niecigas algas ka ar to nepietiek sim pasam stradajosam pilnvertigam uzturam- edeinam, nerunajot jau par citam vajadzibam. Tacu, tai pat laika Latvija tiek uztureta liekezu banda, tas aucamie latviajs diplomati, kuri ir pec butibas slinki un sanem nesamerigi lielas algas AM un milzigus pabalstus, par kuriem nemaksa nodoklus, rezidejosajas valstis+ visa veida socialas garantijas, bernu un dzives biedru uzturesana uz valsts rekina, nerunajot jau par to ka nekauniga, varaskara Sandra Kalniete un komjaunietis Maris Riekstins, lai sevi nodrosinatu ar patstavigiem ienakumiem no valsst izlobeja likumu: Par diplomatu izdienas pensijam. Kapec Dombrovsksi lidz sim nav veicis visu Latvijas valsts pienemto9 likumu reviziju un tos atbrivojis no visa veida zaglu, banditu Godman un LC, Skele un TP, Ulmans, Freiberga, Lembergs un ZZS, Lesinskis un JL, Zatlers, iestradatajam privlegiju normam, kuri ir tas iestradajusi Latvijas likumos, lai sevi nodrosinatu particiba? Ir amaorali, ka V.Dombrovsksi neatcel prezidentu privlegijas, visus tos likumus kuri ir pienemti, lai atseviski kretini nodrosinatu sevi.
@
@
Valdība ir ļoti slima. Tikai uz Tiesībsarga pieprasījumu SĀK DOMĀT par minimālās algas neatbilstību soc. taisnīguma normām. Taču pati pēc savas iniciatīvas PACEĻ algas birokrātiem-Valsts Kapitāla sab. valžu locekļiem, amatpersonām, augstākai ierēdniecībai. Tā nav tā Eiropa, kurai es vēlos piederēt!
Starp citu
S
Minimālā alga ir par 66% augstāka nekā "treknajos" gados.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas