Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dombrovskis vērtēs, kādēļ Latvijā digitālās TV ieviešana ir tik dārga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ābols
ā
Nu ko var muldēt par tām dekoderu cenām - ja jau tik lēti kaut kur ir - pērc nost un lieto laimīgs. Vai vēl lābāk - uztaisi biznesu - ved un tirgo. Un ar Igauniju arī tā muļķīgi salīdzināt - nez kam ir izdevīgi laist dezinformāciju - Elion mājas lapā - dekoderis - 1490 EEK jeb 68 LVL. Kaut kā aizdomīgi saskan laikā Viasat paziņojums par kampaņu klientu iegūšanai - katram latvietim pa skandināvu šķīvim.
volk tambovskij
v
ne tikai televiizija , viss kas saistiits ar valsts iepirkumiem un valsts naudas teereešanu ir liidz šim bijis politiskais bizness, kurš tureejaas paarsvaraa uz trim vaļiem partiju iipašniekiem , taadeeļ esam iedziiti naaviigos paraados , tgad par glsaabeeju uzmeties oranžais meeris , neticu šiem ne vaadam..., ķeries kur gribi Dombrovska kungs , visur meli un naudas nosuukneešana ...
spoks
s
būtu labāk domājis par būdžetu, vai arī nīgrs, ka viņu aizmirsa vai kā.
žurku skrējiens
ž
valstij nava naudas ---------------------------- :D
latgale
l
Latgalē , kur ir lielakais bezdarbs, dārgos dekoderus nepirks , visi skatisies ar parasto antenu krievu programmu, bus vēl lelāka izolācija.
inženieris
i
Ja aizmugurē nestāvētu Kampējs ar saviem rokaspuišiem, tad būtu 2x lētāk.
XAU
X
Ja DVD atskaņotāju ar mpeg4 atbalstu var nopirkt par ~ Ls 20, tad arī lētākajam dvbt uztvērējam vajadzētu būt pieejamam par ~ tādu pašu cenu. Pieņemot, ka caur Lattelekom tos uztvērējus tagad būs spiesti pirkt pārsimt tūkstoši mājsaimniecību, domāju, ka Lattelekomam bija visas iespējas atrast lētāku dekoderu piedāvājumu. Ja kāds grib kaut ko krutāku - tādus nav problēmu atrast. No pārsimt mājsaimniecībām papildus nokāsti 20 Ls - kopā tie ir ~ 4 milj. Saprotu, ka visi grib vārīties, bet ja to dara uz šāda brīvprātīgi obligāta pasākuma rēķina - tur tiešām jāpavērtē dažu personu atbildību.
lasītājs 2
l
Atradis par ko brīnīties! Jau vairāk kā 10 gadus Latvijā tiek pielietots valūtas kurss: viens pret vienu. Ja Vilņas tirgū prece maksāja 15 USD, tad Latvijā tie jau bija 15 LVL. Tas pats tagad ar eirikiem. Atšķirība tikai tāda, ka tirgū iet viens pret vienu, bet "oficiālos" darījumos vēl pierēķina PVN. Latvijas bāzēs, interneta veikalos preces dārgākas nekā citu valstu mazumtirdzniecības veikalos. Sods par negodīgu cenu politiku jāuzliek pilnīgi visiem preču realizētājiem, ne tikai Samsung preču tirgotājiem.
WERT
W
Ko tad tu nu vērtēsi,ja vienā podiņā čurā.
DD1
D
Itaalijaa dekoders maksaa EUR 29, bet Latvija LVL 39. Aciim redzams, ka Kempmaijera dekoderi cilveekiem izmaksaas paaraak daargi.
klusais
k
Ko tur pētīt , viss tāpat skaidrs - ir taču kaut kur jāpārdod iepirktās Kempmeyer lietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas