Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Domburs pieprasa Kleckinam atvainoties par aizskarošiem izteikumiem intervijā NRA

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
veina
v
Jānīts sēž kalniņā - Strīķē savu izkaptiņ ! Lai "līdzvērti" varētu pastāvēt Kļoc-Kotiem blakus - steidzami jānokārto eksāmens zinātniskajā komismā ...
IncParaac
I
Vienas bandas labā kalpo! Kurš asinsbalss pēc! Kurš rūpē, lai "rovītē cepetis ož"! Mamikin/kļockin/bombin/kruzman/tomson/piļman/gļiner uc godman!
pamela
p
Cik izmaksā CENZORS? ATkārtoju! --piekrītu Domburam!Kļockinu ar taimkodiem jānoliek pie vietas.Vecim SEN bija laiks pensijā! Seriāli ļooti zemas kvalitātes! "Preses klubs"kaut kāda tenku vāceļu ne žurnālista cienīga pļurkstēšana ,ar katrai reizi piemeklētiem Astoņkāja žurnaļugām. Vispār Kota un Gailīša brūvējums ĀRPUS katras kritikas!NEBAUDĀMS balagāns ar retiem izņēmumiem.Būtu pamācījušies no naciķa Mamikina," правду матку резать!" Nogāna latviešus,valdību,Latviju ka nemetās! Ausis svilst,bet DP -- KLUSĒ. Mamikina bandas saprašanā mēs,latvieši,vēl arvien esam fašisti.Visi klusē un tik valstsvīri dūdo okupantu valodā ar to,kas mūs neieredz. CIETI !
De Fekts
D
Nav noliedzams, ka Domburs šad tad kadrā uzvedas tendenciozi, bet tāpat nav noliedzams, ka līdzvērtīgs raidījums, kas politiķiem un valdībai būtu tik neērts - nav ne tajā, ne arī kādā citā LV televīzijā. Domburs un viņa komanda ir līmenī. Savukārt, Kļockins ir viltīgs lapsa, grūti pat izsekot - cik kungiem viņš īsti kalpo...
Tas,
T
ko vakar pārraidīja "Jauna nedēļa" 100gr. Žurkas gaumē un kārtējo reizi O.Rubeņa kā eksperta lomā, acīmredzot, attīstības ziņā neiet atpakaļ, bet atkal uz priekšu, jo topu augšgalā iezaigojās iemīļotie varoņi tādi kā J.Savickis, A.Šlesers, A.Šķēle, I.Strautiņš. Seriāls + šie topi sabiedriskajā TV = tāda ir mūsu realitāte. Tik klaja tendenciozitāte, škiet, nav pieredzēta.
baron von teufel
b
Barons fon Toifels, kam kleckuins savu dvēseli (dēļ mūžīgiem meliem, kuriem pilna ab-rāma dzīve) pārdevis.
cha!
c
tev jau nu gribētos gan, ka tā, jo pats jau sen impotents esi - gan augšā, gan apakšā...
Mamikiņš
M
Velns parāvai, kad tad to Ābramu Kļockinu beidzot sūtīs pensijā? Kas viņu šajā postenī sargā -- Maskava?
nē nu
n
Davai bez apvainošanas un lamāšanās par konkrētiem cilvēkiem. Lai fakti runā paši par sevi - ja jau Domburs ir nepatiesi apmelots, lai Kļockins dabū mācību par muldēšanu un cilvēka apvainošanu!!! Neticu, ka Domburs varētu izdomāt šo sāgu. Vispār rēcīgi paliek, ja iedomājas domburšova vadītāja vietā kļockinu ar visiem viņa taimkodiem svītrainajiem :) Domburšovam ir tā pozitīvā īpašība, ka parāda augšējos cilvēkus reālajā dzīvē un nevis no PR speciālistu sataisītajām relīzēm. Gremde un tml. gan mēdz būt par daudz. Dažreiz ir veiksmīgi eksperti un dažreiz ir "dzīvi ministri" - abejādi baudījums acīm un sajūtām... Turies, Dombur, es par tevi (līdz kapa malai)... Vēlos redzēt politiķu acis!!!!!
Par čaļiem
P
Kleckins nekad nav uzrādījis īpašu lojalitāti Latvijas valstij un latviešiem, tāpēc jādomā, kā viņš skolojis savus studentus, gājiens ar 3. kategorijas Krievijas kanāla iebīdīšanu nacionālā statusā vispār ir bonbonga. Savukārt Domburam vajadzētu saprast, ka raidījumam vajadzētu jaunu, svaigu elpu. Šad tad skatos, ja ir saistoša tēma, bet ir apnicis.
sods!
s
Te jau ieskanas skaudība!
bite -TV skatītājs
b
Uzjautrinoši iedomāties, kā "Tv skatītājs" regulāri 5 minūtes skatās KNL un tad skrien kā apsvilis projām! Iesaku neskatīties vispār un punkts! Es arī regulāri neskatos, ja jautājums mani sevišķi neinteresē, bet Domburam par profesionālo darbu - cepuri nost! Kur vēl varam vaigu vaigā skatīt varas eliti, ieraudzīt un saprast, kas ir kas, jo uzdotie jautājumi un vadītāja prasīgums neļauj liet 'ūdeņus un muldēt pa tukšo, kas, protams, ķoti daudzos izraisa neapmierinātību. Ne velti ik pa laikam tiek sarīkoti uzbraucieni Domburam, arī Streipam.
Redz - jā!
R
Man ir sajūta, ka te kā pēc komandas Dombura aprējēji uzskrecelē tādus visai līdzīgus tekstus! Tas liecina vien to, ka Domburs dara labu un svētīgu darbu, ja kretīnu brālība tā nervozē!
j
Sajūta, ka visas jenotības Dombura brūtes ir sarakstījušas pa 10 zākājumu. Tāpat Domburs labāks nebūs. Noniecinot citus pašu dotumi neuzlabosies.
sods
s
Domburs nesniedz visu informāciju un viņš nav cilvēcīgs,viņam piestāv būt Jaunā laika=Vienotības ruporam, viņš ir intrigants,bez smalkuma. Šleseram ja kas ir vairāk iekšēja smalkuma kā Domburam. Tā ir liela latviešu nelaime-aiziet karjera, bet neaiziet personība.Nav cieņas pret kolēģiem,tukša augstprātība.Prasīt lielāku algu kā citiem-tas arī parāda rakstura īpašības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas