Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Drošības policija sāk pārbaudi par PCTVL filmu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
friiks
f
Chelovekam un vina kompānijai sitā filma tagad būs porņuku vietā ... beidzot vismaz dažādība viņu sexuālajā dzīvē.
lapis
l
Ziniet ar ko atšķiras latviešu no krieviem - ar to, ka vieniem ir GArda - otriem Pliners, tikai latvieši par Gardu neinteresējas, Saeimā neievēl un vispār uzzin tikai no Plinera, ka tāds ir, savukārt krievi Plineru mīl, lasa viņa debīlismus (droši vien masturbējot) un regulāri ievēl parla'mentā.
peka
p
"Skolām nav aizliegts pieņemt šādus dāvinājumus un izmantot tos mācību stundās, taču tādā gadījumā tām arī jāuzņemas atbildība par to, kas bērniem tiek rādīts, iepriekš norādījuša par izglītības jomu atbildīgās institūcijas" Manuprāt, tāda nostāja ir diezgan dīvaina. Es pat teiktu - pilnīgi idiotiska. Kā tas ir ka Izglītības ministrijai ir vienalga. Kam no tā vieglāk, ja no skolas iznāks krievu šovinisti un ielās sāksies masu nekārtības, grautiņi, ponažovščina, kas pirmkārt skars ebrejus un latviešus? Pliners ar tādu nostāju paver vārtus (tas gan notiek jau sen) ne tikai naidam pret latviešiem, bet pats to nesaprot - vēl jo vairāk - antisemītismam. (par to ka skolās varētu sākt izplatīt antisemītiskasun ne tikai antilatviskas filmas un tad pateikt tieši tāpat - nu lai skola atbild par sekām - 100% nevienam pat prātā neienāks).
Pliners izsakās
P
Satversme ir jāskata visi panti kopā. Atbildot uz teikto par 100. panta spēku - 116. pants runā par sekojošo: 116. Personas tiesības, kas noteiktas Satversmes deviņdesmit sestajā, deviņdesmit septītajā, deviņdesmit astotajā, simtajā, simt otrajā, simt trešajā, simt sestajā un simt astotajā pantā, var ierobežot likumā paredzētajos gadījumos, lai aizsargātu citu cilvēku tiesības, demokrātisko valsts iekārtu, sabiedrības drošību, labklājību un tikumību. Uz šajā pantā minēto nosacījumu pamata var ierobežot arī reliģiskās pārliecības paušanu.
Filmas & skola
F
Scott Alan Metzger, "Pedagogy and the Historical Feature Film: Toward Historical Literacy," Film & History: An Interdisciplinary Journal of Film and Television Studies 37,2 (2007), 67-75.
Denis
D
Отличный фильм покажу его своему младшему брату
lūriķis
l
Un,kas būtu noticies,ja Ādolfu uzspertu gaisā tanī krogā,ja Staļinu nošautu bankas laupīšanas laikā,ja Titāniks nenogrimtu,ja Poncijs-Pilāts apžēlotu JĒZU,ja,ja,te arī sākās vēstures pērkamība.
Fredijs Krīgers
F
1941. gadā šo divu frontu nebija. Āfrikā karoja viena vācu-itāļu armija, rietumu frontē notika gaisa karš. Pieņemot, ka plāns "Barbarossa" izdotos, vācu lēmums bija tieši tikpat pamatots kā lēmumi uzsākt kampaņas Polijā, Francijā, Norvēģijā, Balkānos. Pēc kara visi zaudētāji vienmēr taisnojas "mēs jau gandrīz uzvarējām, tikai mazlietiņ pietrūka..."
Fredijs Krīgers
F
Viens korpuss nevarēja izšķirt kara iznākumu. Bet ja Rommels nebūtu sūtīts uz Āfriku, tad desants Sicīlijā varētu notikt jau 1942. vai pat 1941. gadā.
Fredijs Krīgers
F
Kas cits atliek tēmu komentēt nespējīgam čelovekam kā komentēt citu personālijas?
Человек
Ч
- Йаа, эс арии лёти-лёти нуосуоду шуо филму. Каут сен нээсму скуолныекс. Надеюсь, вам от моей шутки на душе стало еще приятнее:-) Чего не скажешь, чтобы поддержать неуверенных в себе людей, нуждающихся в моральной поддержке:-) хххххххх Prieks par daudzajiem krievu skolu audzēkņiem (latvieši taču šo filmu nav redzējuši), kuri šeit latviešu valodā nosoda filmu un tās autorus!
Sids 69
S
Es novēlētu tev dzīvi beigt Staļina akadēmijā.
baltaste
b
jautājums Dievam - cik ilgi tu atļausi plosīties krieviem vienā mazā zemītē?
lūriķis
l
Jūs neesat orģināls,šito teoriju kaut kur esmu saticis,tikai mazliet savādākā izklāstā,ja nekļūdos tad autors bija A.Suvorovs-tas kas Krievijas nodevējs,bet Jūsu izklāsts ir kā spoguļattēls,laikam nav vērts turpināt,jo skaidrs no kuras vietas kājas aug.
Bezdievis
B
Nu ja visiem ir izteiksmes brīvība, tad jau varētu arī sākt bērnudārzos rādīt Islama filmas, pamatskolās teroristu apmācību filmas, vidusskolās geju porno filmas u.t.t. Brīvība nav visatļautība!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

VIDEO:

PCTVL filma vēstures un audzināšanas stundām

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas