Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dzērājšoferus varētu sodīt ar lielākiem naudas sodiem, tiesības atņemt uz ilgāku laiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
Tas ir labi, Policisti vares kartigi nopelnit, un ja nem vera ka tapat bez nodevam viniem nelauj piehalturet tad varetu ari kada lieka nauda ieplust pariju melnajas kases..
Anna Līze
A
Pieaugs kukuļu apmērs ceļu policistiem. Ēnu ekonomika.
@
@
Vel pirms nedelas Lielduksis vai ka vinus tur visus sauc kliedza, ka cietumniekus naksies laist ara, nav naudas. Atrada to naudu beidzot ari vel jauniem cietumniekiem?
Ieva
I
Sēdējis ir un pat šausminājies TV raidījumos par to, cik šausmīgi ir sēdēt, tikai....
'JĀĀĀ-A!!!!
&
Tukša muca tālu skan!!!!Var bezgalīgi spriedelēt,sodīt,likt cietumos un tā tālāk,,kā brauca ,tā arī brauks dzērumā!!! Nu tak to tautu neizmācīs nearkādiem paņēmieniem!!!
jozups
j
JA NESPEEJ SAMAKSAAT TO SODU TAD UZ TO LAIKU KAS PAREDZEETS ATN,EMT TIESIIBAS VADIIT AUTO SODIIT AR CIETUMSODU UZ TO PAS'U LAIKU UN TIK PAT PEEC TAM. NEDOT TIESIIBAS VADIIT AUTO.
xZ
x
Precīzi. Duālisms arī izpaužas alkohola patēriņā LR bkā vidēji augstākajā uz 1 cilvēku ES. Un duālisms arī izpaužas tajā, ka no rīta Tevi aptur ceļu policists ar pamatīgu "peregaru" izelpā. Tad rodas šādi tādi jautājumi par pārkāpumiem, sodiem un sabiedrības divkosību kā tādu.
Madrileña
M
Man tie Latvijas sodi vēl liekas maigi. Nerunāsim nemaz par braukšanu dzērumā, tas vispār ir noziegums, par daudz sīkāku pārkāpumu - pabraukšanu garām sarkanajai gaismai, ko fiksējis fotoradars, Beļģijā izsauc uz tiesu un uz gadu nosacīti tiek atņemtas tiesības, ja pārkāpums atkārtojas - tās atņem (lieki teikt, ka lielākajā daļā gadījumu cilvēks gribēja vēl braukt pie dzeltenās, bet mašīnas dibens pabrauca garām jau pie sarkanās un lūdzu). Francijā par mājās aizmirstām tiesībām izsēdina no mašīnas, mašīnu konfiscē un tālāk tiec mājās kā gribi - ej kājām, stopo, brauc ar vilcienu... Lūdzu jums sodi! Bet šeit spriež, vai par braukšanu dzērumā vajag atņemt tiesības!
!
!
Manuprāt te jau jārunā par iesīkstējušu duālismu latviešu dabā - vārdos vienu, darbos otru. Pa pusnaktīm tirgot šņabi, padarīt to pieejamu katra benzīntanka plauktā un otrā galā likt nesamērīgu sodu - giljotīnu, saraustīšanu gabalos vai ko tamlīdzīgu. Tas viss ietilpst vienā komplektā un nav skatāms nodalīti. Turklāt cilvēki mums ir ļoti vienkārši vēlmēs un iespējās.
Ieva
I
Tās izmaiņas izskatās pēc: kā piepildīt valsts maku?- īpaši attiecībā uz tiem, kas, kā stāsta, nopērk šrotu un brauc, protams, bez kādām tiesībām un naudas šiem arī nav. No ķurķī sēdināšanas arī sanāk tikai vieni izdevumi....Nezinu, protams, vai likumi ļauj, bet es ieteiktu obligātu ārstēšanos no dzeršanas, kuru apmaksā pats alkonauts, apmaksā, kad sanāks. Bet līdz tām, lai sēž Latvijā un nekādu, piemēram, braukšanu uz Īriju. Un jāārstējas, līdz regulāri pārbaudoties vismaz gadu analīzes ir bijušas tīras....
izbijis valsts patriots
i
manis dēļ kaut vai atņem tiesības uz mūžu
WALA
W
Mja jāsaka ka es arī neticu lielākiem sodiem. Par pārējo (bīstamību ko tas rada utml) jau ir diskutēts daudz un dikti, nav pat vērts vairs dzisināt muti.
Juha
J
Kopsh pienjeema likumu, kad par braukshanu shmigaa seedina cietumaa, nezinu nevienu kas buutu seedeejis. Ko tas vareetu noziimeet? Visi palikushi godiigi, vai vienkaaarshi atpeerkaas ar lielaakam summaam? Kada jega pienjemt likumus, ko neviens nespeej izpildiit?
!
!
Neticu bargiem sodiem Latvijā. Vakar te rakstīja, kā policija kvalificējusi kāda atsaldeņa rīcību, piedzērušā stāvoklī vicinot pistoli uz ielas gaišā dienas laikā. Kā rīcību bez konkrētām prasībām. Šiem braucējiem taču arī prasības nav nekādas augstās, ko tad tik bargi? Turklāt iegājies ir tā, ka ļoti augsts sods veicina vēlmi sarunāt un apiet to.
Grieta
G
a kaadas diskusijas - par ko dzert krizes laikaa ir ja? vanag - ja vajadzes arii nošaus - galu galā, dzērājs ir pats potenciāls slepkava. tad jau mēs varētu arī nesodīt tagad tos, kas ar cirvīti, dzērumā otram sadod pa galvaskausu, jo naudas pietrūka...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas