Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Dziesmusvētku laikā pasākumu vietās izvietos atkritumu šķirošanas konteinerus

Latvijas Zaļais punkts informē, ka Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku laikā lielāko pasākumu norises vietās  -  koru koncertos Mežaparka estrādē, deju koncertos Daugavas stadionā un dalībnieku naktsmītņu vietās, būs pieejami atkritumu šķirošanas konteineri.

Mežaparka Lielajā estrādē un Daugavas stadionā būs izvietoti atkritumu šķirošanas konteineri plastmasai un papīram. Tajos pārstrādei derīgo iepakojumu – plastmasas pudeles (PET), plastmasas plēves (HDPE), kartona kastes, avīzes un žurnālus – aicināti izmest gan koru un deju kolektīvu dalībnieki, gan pasākumu apmeklētāji.

Koncertu laikā 9. un 10. jūlijā  Mežaparka estrādē darbosies arī Zaļā punkta dzeltenie Aģenti, kas skatītājiem atgādinās, ko drīkst un ko nedrīkst mest šķirotajiem atkritumiem paredzētajos konteineros. Piemēram, vienreizlietojamie trauki, saldējuma un čipsu iepakojumi, kā arī sulas pakas ir metamas sadzīves atkritumu konteinerā.

Zaļais punkts arī vēsta, ka pēc tradicionālā Dziesmusvētku gājiena ziedu pušķus un vainagus gājiena noslēgumā būs iespējams izmest speciālos konteineros, lai pēc tam tos pārstrādātu kompostā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas