Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Egle: iespējams, ir laiks piešķirt balsošanas tiesības arī bērniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aivars B.
A
Doma it kā pareiza,bet grūti realizējama un labumu dot var tikai pēc nākošajām vēlēšanām. Bet šogad nākošo budžetu pieņemot vajadzēs vien izvēlēties - griezt no pensijām vai bērnu pabalstiem,citas izejas nebūs.
arvis
a
atbalstu, bet tikai tādā gadījumā, ja visiem pensionāriem balsošanas tiesības tiek atņemtas
viens pīpis
v
ja 30% iedzīvotāju domā ka saule griežas ap zemi, tad nav jābrīnās ka saimā savēl māksliniekus! senos laikos vispār vēlēt tiesības bija tikai tirgotājiem amatniekiem un dažādu ģilžu pārstāvjiem, un nemaz ne tik sen sievietes vispār nevēlēja!
abc
a
ja, ja, un sods, ka pensis, piemēram, ir krietna dzēruma dūšā, jo ar tak dzīvo uz valsts rēķina. un nestāsti, ka šiem mūsu valstī ir pensijas uzkrājumi:D live riga: laikam šodien saimnieks nav iedevis dienišķo siena kumšķi...
ha
h
līdztekus stimuliem japaredz arī sodi. nevar būt tikai burkāns, jābūt arī pātagai. ja sola paaugstināt pabalstus par bērniem, paredzēt nodokļu atvieglojumus daudzbērnu ģimenēm un diždzemdētājām, tad jāparedz arī sodi par to, ja bērns nonāk cietumā un dzīvo uz valsts rēķina. no skolas maksām jāatbrīvo teicamnieki, bet jāuzliek sodi to bērnu vecākiem, kas ir divniekkaraļi un bēg no stundām. pensija jāatņem cilvēkiem, kuru bērni izdarījuši slepkavību. tā, lūk.
abc
a
neaizmirstiet, cik mūsu v alstī ir pensionāru (pateicoties viņiem, jau kurā saeima ir viens stulbuma kalngals (ZZS lielākie stutētāji tak ir pensionāri, ne tā?)), tā ka Egles rosinājums jau patiesībā nāk par vēlu. Un nesmejat par vecāku spēju vēlot lemt, kas viņu bērnam un pašiem būs labākais (jo šobrīd bērni tiek no valdības un varas vnk. NīDēTI). Savukārt veciem cilvēkiem gan ar spriešanas un atšķiršanas spēju gadiem ejot labāk nepaliek.
Adams
A
It kā būtu divas partijas: viena - pensionāru, otra - jauniešu. Par idejas absurdumu jau viss ir pateikts.
Pensene
P
Vai tas ietilpst demeogrāfijas programmā - jo vairāk bērnu, jo vairāk balsu?
Inga ZG
I
Pilnīgi atbalstu šo ideju, vispirms jau nobīdīsies vēlētāju simpātijas par labu ilgtermiņa risinājumiem un otrkārt politiski uzsvērsim bērnu nozīmi Latvijai.
Ieva
I
Neesi padomājis, ka tas vēl vairāk sakūdīs vecākus ar pensionāriem? Jo katrs pirmkārt domās apr sevi!
live riga
l
Mājlopu diskriminēšana šokē, vai tiešām kūts iemītnieki ir mazāk ieinteresēti valsts uzplaukumā par citiem vēlētājiem? Ieskatieties teļa acīs, tajās redzamas ilgas pēc sociāli atbildīgas, ilgtspējīgas attīstības, mēma vēlme doties pie urnas! Ja kustoņi pagaidām nevar tieši paust savu gribu, viņu balsis jānodod saimniekiem. Tā būtu arī unikāla iespēja nest Latvijas vārdu pasaulē un veicināt tūrismu.
Lola
L
Bērnu lobijs ir bērnu vecāki. Ja vecāki ir pasīvi, tad lobija nav. Arī Latvijas pilsoņiem jādomā tālredzīgi, ejot vēlēt. Pēc vēlēšanām jāseko līdz, lai solītais tiktu izpildīts.
James
J
Ļoti laba doma!
I.Gr.
I
Buutiibaa Egle domaa pareizi. Ja jau penshiem ir sava "lobija" tad taadai jaabuut arii beerniem. Jo politikji jau atbalsta tikai savus veeleetaajus. Ja lielaam gjimeneem buutu daudzas balsis, tad valdiiba vis neuzdroshinaatos apcirpt beernu naudas un pabalstus gjimeneem! Igaunjiem shaads risinaajums nebuutu vajadziigs, jo igaunju tauta domaa taalredziigi.
ano
a
Ja velesanas,saks piedalities berni,tad ir jamaina bernu pabalstu sistema.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas