Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ekonomikas ministrija par 800 000 latu samazinās administratīvās izmaksas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Tad iznāk , kad tie MAITAS par 20gadiem NEGODĪGI ņēmuši 16000000Ls ,vai tas nav ŠAUSMĪGI ??? Jeb varbūt viņi visi ir no KRIEVIJAS un skaita RUBĻOS un nezin kad Latvijā ir LATI .
āboltiņas ZOO
ā
Nez kāpēc Vilki un lāči ir pieķērušies pie rīkles strādājošajiem, bet nevis tai naudai ko patiesi apgroza turīgie?. Vilks ar lāci piedāvā stagnācijas stabilizācijas budžetu. Izņemsim naudu no attīstības un novirzīsim naudu valsts pārvaldes birokrātu budžetā .
depo
d
Ja Latvija gadā dabūtu iekšā 20-30 jaunus ārzemju uzņēmumus un investorus tad varētu runāt par Ekonomikas ministrijas rezultātiem, bet tagad viņi uzsēžas uz astes Grindeksam un dzied salkanas vārsmas - jāattīsta ķīmiskā rūpniecība, jāiegulda tur kur ir pieredze, siltināsim mājas, bla, bla bla utt. Vai ar LIAA 47milj 2009.gada budžetu nevarēja izdarīt vairāk? un to teātri , kas notika Ķīnā bija riebīgi skatīties. Nu bet Jūs iedomājieties LIAA 47 miljonus Ls !!!
depo
d
LIAA jau varēja samazināt vismaz par 2milj un i nepamanītu.
bo
b
wow, "malači"! un ko mums tagad darīt? ja to jau būtu izdarījuši pirms 2 gadiem, tad tagad jau būtu ieekonomējuši 1,6 miljonus latu! neizdevies PR pasākums.
......
.
pag pag... pati EKONOMIKAS ministrija ietaupīs tikai 59 000... kas dīvaini, tad 59 000 gadā mums izmaksā TIKAI VIENA vieta ES pārstāvniecībā... man domāt tur var IETAUPĪT vairāk..
nezinīši no ZZS arī tāpat
n
jauna braukšanas metode tā brauc gan vilks gan lācis ar savējo komandu, 07.12.2010 10:52 Valdības politika atgādina auto vadītāju, kurš cenšas panākt degvielas ekonomiju un līdzekļu ietaupīšanu, braucot ar novilktu rokas bremzi un piebvelkot to arvien ciešāk. Tā ir tuvredzīga un bezperspektīva rīcība. Ne tikai ekonomijas nebūs, bet ar laiku arī mašīna tiks neatgriezeniski samaitāta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas