Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +10 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Ekonomists: Saeimai prezidenta ievēlēšanu nevar uzticēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesis
v
Mjā, autoram var tikai piekrist. Par prezidenta vēlēšanām vispār, īstenībā tāda jocīga ideja Satversmes autoriem- Saeimai jāievēl cilvēks, kuram ir tiesības viņu atlaist. Tas ir tāpat, kā darba kolektīvam vēlēt priekšnieku. Nu kurš balsos par stingru priekšnieku, kurš tevi var atlaist par sliktu darbu... :)) Lai ievēlētu tādu godprātīgu, stingru priekšnieku, tad kolektīvā jābūt izcilām personībām. Varbūt Satversmes autori cerēja, ka Saeimā tādas būs, bet....
Saima ? Blēžu pūznis!!!!
S
Vai kaut viena prezidenta ievēlēšana ir bijusi normāla ? Šiem bandītu varzai tikai pahanu vēlēt cietumu kamerā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dr.xy
D
Nosargat musu Latviju ir musu pienakums,pret Latvijas varoniem,kuri atdeva savas dzivibas BRIVIBAS CINAS par BRIVU un NEATKARIGU LATVIJU.TAS IR PIENAKUMS PRET MUSU BERNIEM UN MAZBERNIEM, lai VINI MUMS KADREIZ NEJAUTATU, KADEL 2011.GADA MUMS ATNEMA MUSU LATVIJU!
Dr.xy
D
Anarhistam:Nakotne var but tikai tad, kad latviesu tauta beidzot sapratis,kas ir musu ienaidnieki un musu Valsts neatkaribas iznicinataji un izzadzeji.Un tadel ir jacinas,ar visiem spekiem un lidzekliem,pret musu ienaidniekiem SC,ZZS un PLL. Neatdosim musu Latviju musu ienaidniekiem! Tas viss ir musu pasu rokas,un MUMS TAS IR JASPEJ,UN MES TO VARAM!
Dr.xy
D
Anarhistam:Nakotne var but tikai tad, kad latviesu tauta beidzot sapratis,kas ir musu ienaidnieki un musu Valsts neatkaribas iznicinataji un izzadzeji.Un tadel ir jacinas,ar visiem spekiem un lidzekliem,pret musu ienaidniekiem SC,ZZS un PLL. Neatdosim musu Latviju musu ienaidniekiem! Tas viss ir musu pasu rokas,un MUMS TAS IR JASPEJ,UN MES TO VARAM!
stulbajam zviebulim
s
Papriecājies vien ar degunu Lemberga sūdos.Atnāks zilonis un uzliks tev virsū tādu kluci,ka izlaidīsi garu.
Anarchists
A
Nu,kāds pamats bija cerēt,ka par Zatleru nobalsos tie ,kurus viņš atlaida? Nav loģikas.Bet tas,ka ievēlēs siro murmuli-nu ,tas ir briesmīgi.Loģiski būtu,ja neievēlētu nevienu, nāktu jauni kandidāti utt.Vai kādam vēl bija kādas ilūzijas par SC krievžīdeļu ne-uzpērkamību? Nu mūs prezidents-murmulis.Štrunts par to. Tas trakākais visā pasākumā ir divas lietas: 1) sabiedrības infantīlajā daļā visādiem sūdiem AAA ir pat ievērojams atbalsts,jo kungi redz,zog,bet atmet arī kādu pusapgrauztu kaulu saviem suņiem.Bet,kā saka -ja cilvēks ir stulbs,tas ir uz mūžu.ZZS jau nemaz neslēpj,ka par viņiem balso neizglītoti penši. 2)vēl trakāk par pirmo punktu ir tas,ka AAA tagad naturāli ieņirdz in splauj ģīmī visai sabiedrībai. Ja nākošās vēlēšanās atlkal sabalsos par ZZS,PLL,SC(vai kā nu kurš zagļu obščags tur sauksies)-tad skaidrs,ka LV vers.2 nākotnes nav.Jābrauc prom,lai LV dzīvo stulbie penši ra savu Lemburģijas grāfu.
cits ekonomists
c
Saeimai prezidenta ievēlēšanu var uzticēt!
zvirbulēns
z
Rīgas Ekonomikas augstskolas pasniedzējs - nu ja, no paša sorosīdu midzeņa, tajā augstkolā pat Sorrosa auditorija uztaisīta, vispār drūmi, kad to ārvalstnieku augstkolu vienreiz aizklapēs?
a
a
nabaga slimais cilvēciņš, man tevis žēl :)
  • 1
  • 0
smirdulēnam
s
Tavs niks izsaka par tevi visu ! Zaglīgs ,niecīgs čivinātājs kurš nolasa drupačas no saimnieka galda!
  • 2
  • 0
zvirbulēns
z
Kas tas tāds mums par spīdekli te ļurina sorosīdu muļķības?
smirdulēnam
s
Aptracis no sajūsmas mēslu civinātāsjs ! Gan jau tavi bandītu favorīti dabūs pa atsevišķai cietumkamerai!
  • 3
  • 0
Kaparšmits
K
šaadaa prezidenta ieveeleešanas veidaa publiskajai izveerteešanai ir nulles veertiiba , oligarhiem ir dota taada vara , ka viņi dabuutu gatavu prezidentu arii no pirmtermiņa aybriivota cietumnieka
LINDA
L
NE TIKAI NEVAR UZTICET , BET UZ CIETUMU VAJAG ................

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas