Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ekonomists: valdība dzīvo optimisma pilnā sapņu pasaulē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kā vālodze pēc ūdens
K
Kā vālodze pēc ūdens, tā autors brēc pēc "'pareizas" ekonomikas. Vai viņš tiešām neredz, ka Latvija ir maza skrūvīte, kuru lielie santehniķi groza, kā un kad viņiem vajag. Mēs te varam brākāt, cik mēs gribam.
Buba
B
Dumjie ekonomisti mēģina izrullēt valsti, gudrie - dombrovski,karnītes no malas kritizē.
jupis
j
šitais izskatās sakarīgāks nekā Venspils Smirnovs, kura pārdomas ekonomikā robežojas ar pataloģiju!
bimbam
b
Dombrovska kungs, nerunajiet mulkibas! Jusu uzvarda bralis un premjers Dombrovskis vairakas reizes ir skaidri un gaisi pateicis, ka Latvija paslaik uz prieksu virzas ka pa naza asmeni un ka virziens principa ir pareizs, bet lidz stabilai izaugsmei vel tals cels ejams! Nevajag izdomat pasakas par to, ka valdiba dzivo sapnu pasaule! Bez tam tam ta saucamie "eksperti" ir svaki pulveri. Vai tas attiektos ari uz Jums, ja jau rakstat tadu bla, bla, bla............... !? Sadus rakstinus var publicet jebkurs! Cita starpa: vai Jus ka "eksperts" varat pateikt, ko uznemeji dara, lai izskaustu enu ekonomiku!?
Dārznieks
D
Ņemot vērā to, ka deputāti par budžetu neinteresējas un uzticas šauram "finanšu speciālistu" lokam, nekāds progress nav gaidāms nav. Diemžēl , sajūta , ka tas viss tiek labi režisēts. Ne sliktāk kā laikos , kad budžeta komisijā darbojās bārmenis Leiškals un kompozītors Kalniņš.
JAP
J
....un Saeima nemaz nezina par ko balso.........
xxxx
x
Jautājums. Kāpēc Labklājības ministrijai nepieciešams inventarizācijas grāmatvedis, atsevišķa grāmatvede???
Vecis
V
Ko tas vjačeslavs tur verkšķ? Lai iedod labāku plānu, kā izrauties no purva! Kritizēt jau māk katrs ezītis!
to Jukums
t
priekšvēlēšanu diskusijās LTV1,kā eksperts, šis vīrs arī argumentētas un loģiskas pretenzijas virzijā daudziem politiķiem tikai nevienu tas neintresēja,UN DIEZ VAI INRESĒS.
Jukums
J
Es vēlētos dzirdēt valdības atbildi uz šo ekonomista novērtējumu. Tikai, kā rāda pieredze, vienīgā atbilde atkal būs klusums. Klusums kā apliecinājums argumentu trūkumam un apstiprinājums divu Latviju, divu pasauļu pastāvēšanai - gandrīz vai te Plūdoņa zināmo darbu jāsāk atcerēties.
VMB
V
Šitā, brāļi, dzīvodami, neziņā aiziesim...
Johans
J
Citāts " ... Lai arī viņiem nebūs taisnība, jo darbības jau nekādas nebija. Ir vienkārši gaidīšana, ka būs labāk, nekā iecerēts,..." Gaidīsana nemaz nenozīmē, ka "nekas nav darīts" - pacietība un gaidīšan bieži ir svētība, raustīšanās un aktīva darbība biežu vien dod vairāk ļaunuma nekā labuma Vēl viens citāts, bet jau klasisks: "Viss atnāk savā laikā tam, kurš māk gaidīt" Pacietība, tas nemaz nav viegli. It sevišķi, ja visi nervozi ķērc, kas bija jādara - vieni to, otri šito.
man
m
patīk .Šitas vīriņs vienmer diezgan sakarīgi runā.Jautājums V.Dombrovskim- vai neesat mēģinājis iesaistīties politikā ,lai varētu ne tikai sniegt vērtējumus, bet arī reāli kautko darīt,vismaz es jums uzticētos.Piemēram jaunas paaudzes partijā VL?
traks var palikt
t
"Treškārt, samazināt sociālā budžeta tēriņus, /../ piemēram, ģimenes pabalstus maksāt tikai trūcīgām ģimenēm un netērēt naudu tām ģimenēm, kurām ir pietiekami ienākumi un pabalsts neko būtiski nemaina," klāstīja ekonomists." Interesanti vai cienījamais ekonomists zina kādiem ienākumiem jābūt,lai atzītu par trūcīgu??? Un, ka arī ar krietni lielākiem ienākumiem kā trūcīgajiem, nav iespējams savilkt galus kopā, un arī 8 lati par bērnu ir vērtība??
Juulis
J
Latvijas ekonomikai ir jākļūst ievērojami kreisākai. Labēja ekonomika ir jāaizmirst, tai nav nākotnes, vismaz Latvijā. PTO mūs dzen purvā. Pavisam drīz visiem būs skaidrs, ka brīvais tirgus ir maldi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas