Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ekspertīze: medībās negadījums RD deputātam Zaharovam notika paša neuzmanības dēļ

Valsts policijā (VP) saņemtā ekspertīze apliecina, ka Rīgas domes (RD) deputāts Nikolajs Zaharovs ("Saskaņas centrs") šautu brūci guvis neuzmanības dēļ.

VP Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūrai BNS sacīja, ka policija jau sākumā izvirzīja versiju, ka domnieks sevi ar bises šāvienu savainojis, taču, lai virzītos uz patiesības noskaidrošanu, tika norīkota ekspertīze.

Tās rezultāti apliecina, ka miesas bojājumi radušies domnieka neuzmanības dēļ. Sīkākas nianses, kā Zaharovs sevi savainojis, Sietniece nekomentēja, taču piebilda, ka līdz ar ekspertīzes slēdziena saņemšanu kriminālprocess vēl netiek izbeigts. Lietā joprojām turpinoties izmeklēšana.

Jau ziņots, ka apvienības "Saskaņas centrs" Rīgas domes frakcijas vadītājs un Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Zaharovs pērn 28.novembrī nonāca slimnīcā, kad bija guvis šautu brūci medībās Jelgavas novadā. Cietušajam konstatēti ievainojumi krūškurvī, un viņam veikta operācija.

Toreiz Zaļenieku novadā notikušas sankcionētas medības, kurās piedalījušies 15 cilvēki.

Policija par negadījumu saņēma informāciju no medicīnas iestādes.

Valsts meža dienesta iepriekš izplatītajā paziņojumā medijiem teikts, ka mednieku kolektīva "Zaļenieki" rīkotajās medībās mednieks pirms aiziešanas no mednieka stāvvietas neizlādēja medību šaujamieroci. Ievietojot pielādēto šaujamieroci automašīnā, tas izšāva un savainoja mednieku vēderā, trāpot ar skrotīm lādētu lādiņu.

Saistībā ar Zaharova ilgstošo atlabšanu viņa pienākumus RD "Saskaņas centra" frakcijas vadītāja amatā uz laiku pārņēmis viņa kolēģis deputāts Maksims Tolstojs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas