Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Eksperts: Vienotība Rīgas domes vēlēšanās cenšas īstenot neiespējamo misiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ja labāka nav, jāsamierinās ar esoš
J
Ēlerte labākais mēra amata kandidāts Abrenei, tur par viņu nobalsos100%
neticu
n
"ja Rīgas domes vēlēšanas notiktu rīt, par partiju apvienību Saskaņas centrs/Gods kalpot Rīgai balsotu vairāk nekā puse jeb 54,2%," atklājusi socioloģisko pētījumu firma, kas pieder " Dienas" galvenajam redaktoram. Diena, mosties!
ticu
t
SC iztapos jenotus, zaglerēnus un dzintarzēnus! Verēsi neticēt tālāk.
  • 0
  • 0
Pēteris
P
Kas ir, Jenotības skribenti, neviena vērā ņemama argumenta nav atlicis? Tikai zelējiet to veco dumību par kremļa roku - kurš nav ar jenotiem, tas Putina radinieks. Nožēlojami. Gatavojieties gājienam, tur jūs jau LC, LPP un TP jau gaida.
papa
p
Vai pratīsies un uz sava politiskā kapa uzliks puķi?
Rozenvalds no SC
R
Ik reizi izlien no migas pret Latviju, kad Kremlis izdod pavēli
Helēna
H
Viss, ko okupants Ušakovs prot, ir uztaisīt smuku ģīmi. Vīriešiem viņš patik vairāk nekā sievietēm.
nu cik var
n
Laikam vienotība dzīvo vēl PSRS.
Freimanis
F
Vienotības galvenais taurē pūtējs, biedrs Ēlerts, biedē prom ar savu melodiju pēdējās elektorāta paliekas. Vēl tam par virsu vajadzēja Ēlertam Mozaīkas Freimani paaicināt talkā kā vicemēra kandidātu, tad Vienotība pat 5% barjeru nepārvarētu ar garantiju!!!
bārda
b
Rouzi, TU kļūsti līdzīgs savam mazizglītotajam dēlam ... diemžēl...
rīdzinieks2
r
nezinu, kā tie LF taisa savas aptauja, bet man neviens nav vaicājis. Viennozīmīgi, ka balsošu par Vienotību, neredzu citu alternatīvu.
bumers
b
Acīmredzami , ka Vienotība un tamlīdzīgie nesaprot Eirozonas globālās problēmas. Tas nozīmē, ka viņos pašos ir problēmas, kuras viņi nespēj atrisināt! Akli mesties Eiro ieviešanā tā ir muļķība un neprofesionalitāte. Ja kādiem tas ir izdevīgi, tad tā ir viņu problēma , nevis Latvijas Tautas problēma. Un ja valdība nesaprot, ka Tauta ir tā, kura ievēl valdību un Tauta ir tā, kura noteiks ko tai vajag un ko nē. Bet nevis valdība. Mēs valdību ņemam kā strādniekus, kuriem jāstrādā Tautas labā, bet līdz šim visas valdības ir to sapratušas savādāk. Viņi saprot to, ka Tauta viņus ievēl un tad viņi nerēķinoties ar Tautu virzīs projektus pret Tautu. Pilnīgs stulbums un daunisms! Atkārtoju - Banānu republika!!!
bumeram
b
Iebāz banānu savā bummā !
  • 1
  • 0
bumers
b
Mēs cilvēki saprotam to, ka ja valdības cilvēki piesedz un neatbrīvo no amatiem uz neatgriešanos personas, kuras izdara pārkāpumus, tie ir arī izdarījusi dažādus vēl neatklātus noziegumus un nevēlas, lai atklāj viņus. Jo tie, kuri tiktu izslēgti no partijām un no valdības amatiem censtos atklāt citu noziedzīgās rīcības! Roka roku mazgā!!! Tāda valdība nav nekur derīga!
bumers
b
Vienotības lielākā kļūda ir tā, ka viņa neizslēdz no partijas, vai arī uzņem partijā cilvēkus , kuri ir izdarījuši noziegumus un kaut kādā nelikumīgā veidā nenes atbildību par noziegumiem. Tas, ka Zaķis nemaksājot nodokļus centās apkrāpt valsti un tās iedzīvotājus un nesaņēma par to sodu ir noziegums jau no pašas partijas un arī saeimas puses. Viņš bija jāpatriec no saeimas - tādiem cilvēkiem nav tiesību atrasties tādos amatos. Tā ir mūsu valdības lielākā cūcība, ka noziedznieki turpina rotēt no viena laba amata uz nākamo it, kā nekas nebūtu bijis. Tajā pašā laikā jebkurš cits cilvēks izdarot tādus noziegumus tiek sodīts pēc pilnas programmas. Tāda valdība mums nav vajadzīga. Tāda valdība rāda piemēru, kā jārīkojas cilvēkiem un par to viņiem nebūs jāsaņem sods. Rāda piemēru, kādai jābūt mūsu sabiedrībai. Negodīgai, zaglīgai , mantrausīgai, divkosīgai!!! Un Ēlerte - pilnīgi nederīgs cilvēks Rīgas mēra amatam. Lai pirms atbild par laikraksta "Diena" laikā veiktajām nelikumībām. Lūk tādus cilvēkus Vienotība cenšas iebīdīt augstos amatos. Vai tā nav noziedzība pret Tautu.
Vecs joks
V
Vienalga kads kas doma ka Dienas vadibai patik , ta to uzreiz nosauc par "ekspertu".
vēsture
v
Jo tālāk, jo vairāk sāk šķist, ka TP ar visiem saviem stiķiem un niķiem bija sakarīgākā partija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas