Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ēku siltināšana - iespēja nekavējoties stimulēt ekonomiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
balelins
b
NEKAUNIGIE MELI, EKU SILTINASANA LAUSOT IETAUPIT 60% MAKSU PAR APKURI!!!! NAKAUNIGIE MELI!!! NAFTAS CENA IR KRITUSIES 3-4 REIZES KAPEC APKURES CENA VAV KRITUSIES 3-4 REIZES? NEKAUNIGIE MELOTAJI KAS APGALVO KA APKURES REKINS PA PASTU PIENAKS PAR 60% MAZAKS!!! TA IR VALSTS APZAGSANA AR NOLUKU PIESAVINATIES NODOKLU MAKSATAJU NAUDU KO REALIZE POLITBIZNESMENI KAS SAISTITI AR CELTNIECIBU!
Jazeps
J
projekts laba lieta, bet ja lobētie censoņi siltinās 1 kvadrātmetru par 70 Latiem, kad to var izdarīt par augstākais 10-15Ls - rezultātā nosiltinot iespējami mazu skaitu ēku, un iespējami daudz naudas iemānot privātās kabatās... jānoprotestē - ēku iedzīvotājiem pret nesamērīgajām cenām!!!
Jaunciema iedzīvotāja
J
Bet man nesen nopirktajā nesiltinātajā dzīvoklī ar veciem vēl logiem nav kur pa nakti glābties no karstuma(+24 C*) Pa nakti plkst.3-os jārauj logs vaļā,jo nav ko elpot. Kad Siltums beidzot beigs manu dzīvokli pārkurināt? Zvanīju "Siltumam" sūdzējos-uz laiku samazināja temp.dzīvoklī vien par 1 C* :(
eksperts
e
Ēku energoefektivitātes likumā nevienam pantam nav 3 gadu pārejas periods
>>kaka
&
atkal jaacelj tarifs. rzultaataa maskaajam peec jaunaa paaugstinaataa tarifa un veel krediitu par siltinaashanu. ne taa? _________ tieši tā, un tie muļķi, kas paņēma kredītus jau kož elkonī! jo piemērs par 2 identiskām blokmājām - viena ar 80 000 kredītu, otra bez siltināšanas siltinātā sēdēja aukstos dzīvokļos un pensionāres vaidēja, ka salst, bet maksāja vairāk par kv.m. nekā nesiltinātā man prieks, stulbeņus kā saka pat baznīcā per! un veiklu vīriņu, kas uzliks putuplasta sienas, apkrāsos .. un iesmērēs kaku par 'torti' veseli ēduši :)
uhu
u
tūlīt metīšos siltināt visu ko vien var.. lai ļautu visiem alkatīgiem kverpjiem izdzīvot kam jāizput - tam jāizput un ne ar kādu likumu nepiespiedīsiet te citus siltināties es jūs pašus ieinteresēšu - kriminālajā likumdošanā! zagļu banda, izsitēji, cilvēku-citronu izspiedēji!
kaka
k
rakstiishu veelreiz. ja pienjemam, ka nosiltina 70% maajas, samazinaas siltumtiiklu ienaakumi. ko dariit? atkal jaacelj tarifs. rzultaataa maskaajam peec jaunaa paaugstinaataa tarifa un veel krediitu par siltinaashanu. ne taa?
Terorists
T
Un kādas ēkas lielie siltinātāji siltinās lauku apvidos.Lūk jau redzams kas sāk rosīties ap šo naudas sadali un kādi ir mērķi.Noslaukt naudu,bet labumu nedot.Un kā būs lauku rajoni pagrimuši tā arī paliks,jo rosās Rīgas kabinetu sēdētāji Saeimas un ministriju ietvaros.
zvirbulēns
z
Muld gan pa deviņiem :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas