Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ēlerte aicina Ušakovam saglabāt amatā Rīgas galveno arhitektu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Velta
V
Šī apspriešana ir beigusies ar neko, diemžēl... Vai ir skaidrība par Okupācijas muzeja Nākotnes namu un blakus iecerēto represēto pieminekli? Nav! Pilsētas galvenais architekts nav nepieciešams, ja nav iespējams šādus jautājumus atrisināt.
Piebilde
P
Kādā valodā ir uzrakstīts šī raksta virsraksts ?
āksts
ā
Ēlerte, es tevi aicinu ministrijā beidzot sākt strukturālas reformas un uzsākt nozares piolitikas izstrādāšanu. Es tevi aicinu nepalielināt štatus centrālajā aparātā un neveidot dublējošas funkcijas tavā ministrijā, proti, kas ir kultūras tūrisma speciālists? Kāda velna pēc integrācija nu būs departamenta līmeņa jautājums ministrijā? Vārdu sakot - sakop savu kūti, tad bāzies citur!
joe
j
Šo kāzu ģenerāļa posteni sen jau laiks likvidēt, lai kas par personu to ieņemtu. Izņemot skaisto nosaukumu, šim amatam ir vēl mazāk iespēju ko ietekmēt, kā mūsu ombudam.
oz
o
Rātslaukuma detālplānojuma sabiedriskā apspriešana bija 2009.gadā. Ko tad jūs tur taisāties vēl būvēt?
tetris
t
Ja atmiņa neviļ, tad Dripe bija pret Šlesera bīdīto Lipmana debesskrāpi aiz Centrāltirgus. Ko Ušakovs saka, kāpēc atlaiž pilsētas arhitektu? Rīga gatava, vairs nebūvēs? Traucē draudzīgajiem šeptmaņiem? Vai arī savs cilvēks jāieliek? Tikai nevajag stāstīt pasakas par līdzekļu taupīšanu, salikuši visās padomēs savus cilvēkus, nemaz pat neieminoties par jelkādu taupīšanu. Slēdz biroju Briselē un vietā atver biroju Maskavā, tagad šis, tiešām Rīgu par kaut kādu Krievijas guberņas pilsēteli grib pārvērst.
af-
a
Nav smuki no Ēlertes puses!! Lai cienītais kungs pamet savu darba vietu un pēctam piedalās konkursā kā visi baltie, nevis mēģina pa sētas durvīm tikt atpakaļ ēkā no kuras met ārā.
Velta
V
Labprāt uzzinātu, ko Dripes kungs aizvadītajos gados kā pilsētas architekts paveicis. Man kā rīdziniecei radies iespaids - ka tieši neko. Rātslaukuma plānojumu mēs gaidām jau 10 gadus un nevaram sagaidīt. Nenoteiktība, neizlēmība un laiskums.
NAV VIENALGA
N
tavi piemineetie objekti kaa reiz celti, kad taads pilseetas arhitekta birojs nemaz nebija! un ja zinaatu ko vairaak, tad saprastu, ka shajaa valstii par attiistiibu lemj pashvaldiibas vai saeimas deputaati... ne jau arhitekti!
NAV VIENALGA
N
pirms runaa, noskaidro faktus un arhitekta lomu shajos procesos! tuksha muca taalu skan!
kritiskā
k
man interesē ar ko saskaņoja un, kurš atļāva sacelt tādu lērumu baisu celtņu? triangula bastions, centra nams, elefanta viesnīca, melngalvju nams, galerija rīga, būdiņas marijas ielas sākumā, tūlīt taps mākslas muzeja piebūve- ļoti jocīga, lai neteiktu skarbāk, kur tad ir mūsu izslavētā gaume un izpratne par skaisto? vai arhitektūras pašpasludinātie guru māk tikai tā smuki, gudri izrunāties? kas atbildēs par degradēto vidi un sliktas gaumes izplatīšanu?
pilsētnieks
p
pilsētas arhitektam nav nekāda sakara ar dienvidu tiltu un nac. bibliotēku, idiņ. kārtējais nīdētāju bars, kas nemaz nezin, kāda ir pilsētas arhitekta loma un uzdevumi, bet zin, ka vajag nomest. āksti.
kopija
k
Dripes laika spoki sacelti pilseta,neka latviska nav palicis.Lai jauns nak,man si kunga darba rezultati neiedvess cienu.
purveklis
p
Ko vajg to vajg, kurš gan cits RD ar koka klucīšiem spēlēsies?
hehe
h
ministre cer glābt oranžo kurmīšu kliķi :) Nils dara pareizi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas