Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Ēlerte: SC iekļaušana valdībā nenozīmēs saliedētu sabiedrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
monitors
m
"Ne "Vienotība", ne ZRP nav uz etniska principa veidotas partijas, tās ir uz ideoloģisku principu veidotas partijas," paskaidroja Ēlerte.///Un ko tad Ēlertes kundze trešo koalīcijas partneri nepieminēja. Pie viņiem taču Sočņeva iestājusies. Saprotu, ka partijas veidotas uz ideoloģiskajiem principiem, ne etniskajiem principiem, bet koalīcijai dots nosaukums - nacionālā koalīcija, nevis sacīsim, labēji centriska.
bille
b
Tieši tā! SC iekļaušana valdībā, un vēl ar Zatlera paņēmieniem, sabiedrību sašķēla vēl vairāk! Visiem jāiemācās saprast, ka šeit ir Latvija, ar savu kultūru, ar savu valodu un attieksmi pret pasauli.
vēl bille
v
mēģinājums iekļaut!
  • 0
  • 0
Sarmitei > ieteikums
S
Sarmite tu esi smiekliga, tu tikai atkarto Visu Latvijai teikto. Esi sapratigaka. Ar cienu Rodins
lepratorijs
l
SC iekļaušana valdībā neozīmēs saliedētu sabiedrību, taču neo-nacistu VL iekļaušana valdībā vēl jo mazāk. Demokrātiskā valstī saliedēta sabiedrība nenozīmē, ka visiem ir vienādi uzskati, bet gan spēju cienīt citādi domājošo viedokli. SC centrs saņēma vislielāko vēlētāju atbalstu un šo vēlētāju viedoklim šobrīd tiek uzspļauts.
Nu,nu....
N
Tev šķiet, ka 70% jāpiekāpjas 30%? Lai tie 30% vispirms paši saprot, kas viņi ir, par ko iestājas un tad paskaidro arī tiem 70%! ja kas, tad ar tik greizu domāšanu, Tu pats uzspļauj sev!
  • 2
  • 0
bite
b
S.Ēlerrtei ir taisnība! Šeit ir Latvija, un valsti jāvada latviskām partijām. Ja cittauitieši grib līdzdarboties, jāstājas šajās partijās. Tas, ka SC ir daži latvieši vēl neko nenozīmē, jāskatās uz partijas attieksmi pret valsti, tās ideāliem un mērķiem. Raibā kompānija zem SC karoga ar diametrāli pretējiem uzskatiem rada tikai neticību un šaubas, ko pastiprina viņu runas un darbi.
Jēpītis
J
Vai erudītai ""kultūras"" ministrei neienāca prātā tāda doma, ja pat SC būtu tikai 100 % krievu pilsoņu, tad tāpēc viņiem nav nekādu tiesību ? Šoreiz 28 % vēlētāju, bet ja būs 51 %, ko tad izdomāsiet.
Igors
I
Nu gan Ēlertes kundze parādīja īstu jezuītes domu gājienu - pirmkārt - SC ir daudz latviešu , varbūt pat proporcionāli vairāk , nekā krievu ZRP un Vienotībā . Otrkārt - jebkura protesta izteiksme rada spriedzi , neatkarīgi no tā , kas protestē , krievs , vai latvietis. Treškārt - gan Biškekas draudi , gan okupantu izsūtīšana ir no vienas un tās paša dziesmas. Kā gan Kultūras ministrei tāds fušieris sanācis ? Laikam jau R. Paulam būs bijusi taisnība - kultūra un Ēlertes kundze , šķiet , būs nesaderīgas lietas .
hm?
h
Vai tad priekšpēdējo latvieti pirs nedēļas neizmeta no SC?
  • 3
  • 3
KM vecākais referents
K
Jā, Ēlertes kundze, Vislabāk saliedētu sabiedrību mēs panāksim ar tādiem pasākumiem, kā krievu ļaužu (arī Kravcovsa utml.) iesaistīšanu latviešu dziesmusvētkos. Lūk, tas ir īstais veids, kas beidzot dos rezultātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas