Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Endziņš: es Bičkoviča vietā lūgtu, lai viņa pilsonības lietu nodod izvērtēšanai tiesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cietušās ......
C
Eētikas komisijas nolēmums būs apm . šāds .Nekad viņš nav strādājis un nesadarbojies Drošības komitejā . Segvārds tika iedots kļūdaini un nepamatoti .B ičkovičš pilsnību ieguvis pamatoti uz daudziem iesniegtiem pierādamiem dokumentiem . Tā ka vis ir pilnīgi pamatots un pilsonība iegūta likumīgā ceļā . ētikas kom. - paraksti ...Mums visiem zināmi darbīgākie un taisnīgākie pārstāvji .
Cietušās ......
C
Viens noziedznieks varda pilnā nozīmē , ticis AT priekšsēdētāja amatā. Bet kā var Maizītis sacīt , ka ētikas dēļ viņš nevarot pārbaudīt Bickoviča pilsonības lietu , jo esot pakļauts Bičkovičam .Tas norāda vienu , kas tiesvedībās notiek ...Izlīdzēšanās , draugu būšanas , korupcija un vēl un vēl . Prokuratūra strādā vāji , negodīgie tiesneši tirgo labvēlīgus nolēmumus .Tas veicina un rada pat grauj Latvijas ekonomiku . Bičkovičs nesakārtos tiesvedību , bet vēl vairāk radīs iespējas negodīgiem tiesnešiem droši , nenesot nekādas atbildības pieņemt kabatas ekonomika izdevīgus spriedumus . Esam saņēmuši no AT , klaju , nekaunīgu , negodīgu , acīm redzamu nolēmumu civillietā , kurā darbojas visi ķēka darboņi un arī pats pans Bičkovičš .Tik klaji nekaunīgi var strādāt tikai viena solidarizējusies šaika .... Lūk tāda nu ir mūsu tiesa ...
q
q
Pievienojos. Edziņš ir tiešām godavīrs. Īsts komunistiskais goda vīrs. ai ,nē - tak latviešu goda vīrs tagad te jau var sajukt atvainojos
Prozit
P
Kas tur ko sarežģīt - ja Kalvītis pazīst, tad viss štokos.
Pičuks
P
Starp citu - pilsonības iegādes jautājums regulāri tiek norakts - kāda ir statistika: cik, par cik, kurš/kuri, kam atņemts? Redz, Ivars tāpat kā viņa vārdabrālis divreiz izbijis Premjers ir tiktāl pielāgojušies LV politiskajai videi, ka VAIRS nesaprot kritiku. VIŅI ir VIŅi un viss. Ko kasīties, ja VISS ir noticis?
vf
v
bet tu paldies Dievam neesi Bičkoviča vietā
Santīms
S
Nezinu, kas izmanto manu segvārdu. Endziņš ir goda vīrs.
Santīms
S
Endziņš ir goda vīrs. Visu viņam cieņu. Atbalstīju arī viņa kandidatūru Prezidenta amatam.
nu nu
n
laikam pats grib tikt pie portfeļa
cony
c
bet tā lietas slepenība vairāk vajadzīga Zalāna kungam,ka Bičkoviča kungam,lai attiecīgā laikā un vietā,var paraustīt lietas striķīšus.
un
u
Labi ka tu netiki par prezidentu. Saucies jurists, bet neesi jurists.
Nu tiešām
N
Bet, ja 90 gados Bič. būtu atnācis un vienkārši pateicis, radi poļi, bet es visu mūžu dzīvoju LV, vai viņam būtu atteikts? Kāpēc bija jāiet tik sarežģīti, kurš ar kuru gulējis?
nu tāpēc jau karginu neties
n
ka tiesu varu Latvijā vada izdzimtenis
arī jurists
a
Ja B. pilsonību būtu ieguvis likumīgi, viņš neslēptos aiz lietas slepenības. Taču viņš rīkojas kā jau bijušais čekas ziņu pienesējs.
cony
c
Vācijā ierēdnis,kas pārgājis ielu ,pat citiem neredzot,pie sarkanās gaismas,ar to pašu dienu aiziet no darba Valsts Kārtībā.Lūk,kas ir valsts Kārtība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas