Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Atkal avarē ātrās palīdzības mašīna; pieci cilvēki slimnīcā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
137
1
Lielaka dala kas seit ir sarakstits ir pilnigas mulkibas,Pie atras palidzibas stures piena puikas nemaz neviens nelaiz un nekad ari nelaidis.Atras palidzibas masinas ir nepareizi uztaisitas jau rupnica-visa tehnika ir salikta viena sana un smaguma centrs ir vaditaja puse un lidz ar to pie mazaka trieciena ir kulenis.Nevienam nekas nav jamaca-ja operativais transports brauc ar ieslegtam bakugunim un skanas signalu vins ir japalaiz- nobraucot cela labaja mala vai pec iespejas tuvak tai-tas ir rakstits CSN un ja musu stulbie tautiesi to ir aizmirsusi......par ko var but runat.Ja mes necienam cilvekus kas steidzas palidzet citiem riskejot ar savu dzivibu tad valdiba tur nav vainiga-bet gan Jus cienijamie tautiesi!!!
Baiba
B
Atceros gadījumu, kad uz lauku ceļa ātrie braucot pie sirds slimnieces nekādīgi nevarēja tikt garām kaut kādam jauniešu piebāztam autiņam, kas (nu tiešām izskatījās, ka speciāli) brauca nenormāli lēni un pa ceļa vidu... Kad ātrie nonāca izsaukuma vietā, bija jau par vēlu - kundze bija mirusi. Burtiski 5min pietrūka... Katastrofa vai nē, bet izrādījās, ka pie stūres tam kavējošajam auto bija kundzes mazdēls. Spriediet paši, bet man jau liekās, ka ne vien tāda bezkaunība var novest pie traģēdijas.
fiziku nepārtaisīt
f
Lai jebkurš satiksmes dalībnieks varētu kādu operatīvo kaut kur palaist, viņam vispirms ir jāzina, ka šāds operatīvais brauc un pēc tam, kad ir pamanījis, jāspēj izdarīt nepieciešamās darbības, lai dotu ceļu. Un, manuprāt, nemaz nav tik grūti iemācīt šo vienkāršo patiesību katram, kurš sēstas pie "ātro" stūres.
jaja
j
Visiem svarīgajiem un stulbajiem ātrās palīdzības nepalaidējiem iesaku iedomāties, ka ātrie ved viņu bērnu vai māti.
ess
e
es bieži braucot uz mājām pa brīvības ielu esmu redzējusi kā ātrajai palīdzībai neviens negriež ceļu. var tikai pabrīnīties par mūsu tautiešiem.... skumji
.
.
jūs nepareizi noformulējāt. nelaime ir cilvēkam, proti, jaunietim. domājiet tā ir liela laime par pamuļķi piedzimt?
Jukums
J
Jaunieti, Tu esi totāli slims. Nezinu kādi motīvi un kāda (ne)loģika Tevi tā spiež rakstīt, bet no tā, ka ar tādām domām, iespējams, kaut kur netālu pa ielu staigā, man nelabi paliek. Cilvēkiem nelaime, bet kā nevari, tā nevari samierināties, ka neizdevās apkrāpt valsti.
hi
h
Stendzeniek, tu arī te?
labs
l
Lūk pie kādām sekām noved jēlās valdības tuvradzīgā politika! Piekasījās kautkādam neesošam sadārdzinājumam jauna ātro transporta iegādē un tagad braucam ar veciem lūžņiem. Nav jauna iepirkuma, nav peļņas un nav algu pielikumu šoferiem. Labākie profesionāļi aiziet meklēt vietas, kur viņu meistarību novērtē. Ar vecajiem lūžņiem braukā pienapuikas. Un lūk rezultāts! Jautājums - vai teorētiski ietaupītā nauda atsver cilvēku veselības un pat dzīvības? Nekad un nemūžam! TāpēcLūk pie kādām sekām noved jēlās valdības tuvradzīgā politika! Piekasījās kautkādam neesošam sadārdzinājumam jauna ātro transporta iegādē un tagad braucam ar veciem lūžņiem. Nav jauna iepirkuma, nav peļņas un nav algu pielikumu šoferiem. Labākie profesionāļi aiziet meklēt vietas, kur viņu meistarību novērtē. Ar vecajiem lūžņiem braukā pienapuikas. Un lūk rezultāts! Jautājums - vai teorētiski ietaupītā nauda atsver cilvēku veselības un pat dzīvības? Nekad un nemūžam! Tāpēc kustība Par labu Latviju centrā liek CILVĒKU. Cilvēka vajadzības, cilvēka labklājību, cilvēka tiesības uz dzīvi labā valstī! Draugi, neuzķersimies uz vienotības bandas meliem. Vēlēšanās nobalsosim par partiju, kas rūpēsies par cilvēku, par mums ikvienu, par mūsu dzīvi labā valstī, labā Latvijā! Par labu Latviju centrā liek CILVĒKU. Cilvēka vajadzības, cilvēka labklājību, cilvēka tiesības uz dzīvi labā valstī! Draugi, neuzķersimies uz vienotības bandas meliem. Vēlēšanās nobalsosim par partiju, kas rūpēsies par cilvēku, par mums ikvienu, par mūsu dzīvi labā valstī, labā Latvijā!
Elizabete
E
Papildinu. Londonā uz autobusa aizmugures ir nevis stulbas reklāmas kā pie mums, bet gan ziņa, ka tam, kas iebrauks autobusu joslā sods 100 mārciņas (mums tas būtu 100 Ls). Tādu sodu vajadzētu pie mums ieviest tiem, kas maisās pa tramvaju sliedēm. Par konkrēto avariju runājot, paskatījos garāmejot un nobrīnījos, cik mūsu autobraucēji bezkaunīgi. Labi redz, ka tur kaut kas noticis, un Valdemāra iela nosprostota, bet lien vēl no Merķeļa ielas pilnīgi notikuma vietai virsū. It kā nevarētu aizbraukt taisni un pameklēt citu ceļu. Kaut kāda nenormāla aprobežotība.
cela dit en passant
c
Gan jau Opelim pie stūres bija Vaņa vai viņa braukšanas kultūrai pielīdzināms Jānis.
JOZUPS
J
TIE KAS TE IZSAKAAS PRET ATRO PALIIDZIIBU TIE NEKAD NAV CIENIJUS'I PAS'I SEVI UN KUR NU VEEL CITUS SATIKSMES DALIIBNIEKUS. PAMEEG,INI ANGLIJAA NEPALAIST POLICIJU, ATROS VAI UGUNSDZEESEEJUS TIKSI AIZTURETS UN SAMAKSAASI LIELU SODU UN PUNKTUS KA MAZ NELIKSIES UN TAD SAAKSI DOMAAT. LATVIJA IR AUTOVADIITAAJU PATVAL,A,NECIEN,A PRET GAAJEEJIEM UN RITEN,BRAUCEEJIEM U.C.
puaro
p
Šito tu atceries, kad ātros pašam vajadzēs - lai brauc lēni un palaiž tos, kam svarīgākas darīšanas, kā dzīvības glābšana!
zinātājs
z
Laikam neesi izsekojis līdzi tam, ka iepirkums notika. Paseko vairāk ziņām, pirms aplamības raksti.
Jānis
J
PK par slēpto reklāmu izraidīja Nīderlandes meičas. Ar ko Jūs sliktāki? Ļaujiet visādiem bez maksas reklamēties. Jaunietis 19:15 - (ne-pārāk-)slēptā politiskā reklāma

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas