Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

FOTO: Atklāta slidotava uz t/c "Galleria Riga" jumta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Virga
V
rakstā ir pieļauta kļūda. slidotava strādā ne tikai darbdienās, bet arī brīvdienās. Pašai slidotava ne visai patika, bet arī neesmu vīlusies, jo skats no jumta ir burvīgs un ne vienmēr ir tāda iespēja paslidot "virs Rīgas", ceru, ka slidotava kļus lielāka
Signe
S
Bijām apmeklējuši šo slidotavu. Ziemassvētku brīvdienās gan likās tur vietas par maz. Bet darbadienās man gan patika, jo īpaši no rītiem, kad visi strādā, cilvēku nav daudz, var brīvi izbaudīt slidošanas prieku. Vakaros tur ir īsta romantika! Starp citu, laba vieta romantiskajiem randiņiem. Labs padoms puišiem, kuri vēlās sagādāt savām meitenēm pārsteigumu. Jo mums, meitenēm, dāvanas nav būtiskākas dzīvē, daudz patīkamāk saņemt uzmanību un romantiskus mirkļus.
Edgars
E
Slidotava uz jumta - SUPER!! Laba ideja, man patika. Par to krieviskumu veikala reklāmās - pilnīgi piekrītu. Tas padara šo veikalu nepatīkamu manās acīs.
Galleria Riga
G
Sākuma posmā no 24.decembra līdz 7.janvārim t/c Galleria RIga slidotava pieejama visiem, kuri iepirkušies mūsu veikalos/ restorānos vismaz 5 LVL vērtībā - Jūs saņemat kuponu un ar to dotaties uz slidu nomu 7.stāvā. Pēc 7.janvāra būs iespēja arī slidas nomāt par naudu un slidotavu izmantot par naudu!
lauķe
l
Galerija Rīga ir tipisks uzmācīgā krieviskuma piemērs! Un spriežot pēc attēliem,štrunts no tās slidotavas vien ir...... Laiks tautiešiem pārvarēt slinkumu un uzliet pie katras skolas pa slidotavai.....
..
.
no slidotavas tur tik kastīte 1-4 g veciem bērniem. varēja jau visu brīvo laukumu atvēlēt, lai tiešām prieks. Esmu vīlusies!
Arturs - Pensionars
A
Veikals ir izteikti krievisks.Arī mājas pastkastē saņēmu svētku reklāmas 6 lapas tikai krieviski,pat viena vārda nebija kā tagad saka,valsts valodā.Ko tas nozīmē ? Vai pēc Maskavas nama Rīgas centrā sāk izveidot krieviskā biznesa centru ar uzkrītošu spiedienu uz šo valodu ?
Pateretajs
P
Ja, man ari "ausis iekrita" pazinojumi krievu valoda. Tiesam nepatikami. Sajuta, kaa kada krievu boditee. Vairak neiesu, lai gan restorani tur ir labi.
figvams
f
Slidotava super, no augšas brīnišķīgs skats uz Rīgas jumtiem. Bet veikals pats gan ar reālās divvalodības nostiprināšanu aizrāvies, daudzi paziņojumi skan latviski un krieviski. Nepatīkami.
NAV VIENALGA
N
tad ej uz kjiishezeru!
vipsis
v
iestarpinājums
interesanti
i
kaapeec maksimums komatos?
Martins
M
izskataas jau ljoti mazinja taa slidotava
bush
b
Izskatās pēc "slidotaviņas"
badakasis
b
ja cik veidu veida sasvidusho slidzabaku senites tas veikals piedava?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas