Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

FOTO: Balso prezidents Zatlers un kundze

Īsi pēc 11 sestdien vēlēšanu iecirkni apmeklēja Valsts prezidents Valdis Zatlers. Sarunā ar žurnālistiem viņš neatklāja par ko ir nobalsojis, ne arī to, vai pašvaldību vēlēšanās un Eiropas Parlamenta vēlēšanās balsojis par vienu un to pašu partiju. Tomēr V.Zatlers norādīja, ka EP vēlēšanās viņa izvēli izšķīrusi konkrēta persona. “Es balsoju par partiju pašvaldību vēlēšanās un par konkrētu kandidātu Eiropas Parlamenta vēlēšanās,” sacīja Valsts prezidents pēc balsojuma.

V.Zatlers vēlreiz aicināja visus piedalīties vēlēšanās. Īpaši svarīgi tas esot jaunizveidotajos novados, jo vēlētājiem būs jāzina no kā prasīt atbildību, uzsvēra Valsts prezidents. “Kāda būs deputātu rīcība, tas ir atkarīgs no pašiem vēlētājiem. Vēlētājs faktiski mūsu valstī ir galvenā persona.”

Valsts prezidents V.Zatlers, komentējot līdzšinējo aktivitāti, sacīja, ka rindas pie iecirkņiem liecinot, ka vēlētāji būs aktīvi. Viņš būs gandarīts, ja vēlēšanās piedalīsies vairāk nekā puse balsstiesīgo.

(papildināta ar FOTO)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas