Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

FOTO: Bērziņš oficiāli stājies Valsts prezidenta amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
Var jau, protams, apjūsmot Bērziņu, kā nekā cilvēks pieņemis lauku ziedu pušķi. Cik maz gan latvietim vajag. (Atceramies kaujt vai Gorbunova "smuko frizūru" Zīgerista banānus, Kalvīša solījumus un turpinām brīnīties, kāpēc mums tā iet. )Un tad nu aizmirstas, ka iekļuvis viņš amatā prasta tu man- es tev darījuma rezultātā, tad aizmirstas, ka Lembergs, iebīdījis savējo, kļuvis tik nekaunīgs kā vēl nekad, tad aizmirstas ES fondu nauda, tas, ka solījies okupantu un masveidā iebraukušo pēctečiem runāt krieviski, tā sakot, lai "stiprinātu" jau tā vājās latviešu valodas pozīcijas, tad vēl intteresanti, uz kā rēķina (aizdomas, ka uz latviešu kopienas rēķina) viņš viennos tautu. Laimīgi tie, kuriem tas neinteresē. Tikai, ko Bērziņa fani teikls, ieraugot viņu pie Pārdaugavas monstra žēlīgā balsī pateicoties okupanitem par "atbrīvošanu". Kā Lemberga + SC ieliktenim viņam var nākties tādā veidā atstrādāt amatu.
borcinsh
b
" oficiāli stājās" --- var to darit 5 reizes dienaa ( un visus 4 gadus ) ! NU NAV UN NEBUS VINSH NEKAD ATZISTS LATVJU TAUTAI KA "prezidents" ! bet zvirbuleniem ir vienalg kadu dibeni atzist, lai tikai butu - "savai" TAUTAI PRETIM !!!
Sračs
S
Mēs jau sen to bijām pelnījuši, Es un arī tu Debess manna , piena upes Vairāk neko nezinu
nv
n
nepamet sajuta, ka viņam kaut kas nav kārtībā ar aknām - viņš tak visās bildēs kopš vispār sāka parādīties mēdijos - ir dzeltens.
phe
p
misters''citroniņš''. Tas tagad modē-jauns solārija iedegums.
  • 2
  • 0
Doma
D
Ar Bērziņu būs kā ar Zatleru,sākumā aprēja beigās slavē.
bimbam
b
Iz LV Satversmes: 51. Uz ne mazāk kā puses visu Saeimas locekļu priekšlikumu, Saeima slēgtā sēdē ar ne mazāk kā divu trešdaļu visu Saeimas locekļu balsu vairākumu, var nolemt atlaist Valsts Prezidentu. Pēc šāda lēmuma Saeima nekavējoši ievēlē jaunu Valsts Prezidentu. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Te darbs vēlētājiem! Cita starpā: manuprāt vecais un jaunais prezidents ne ar ko īpaši neatšķiras. Zatlers ņēma aploksnes kā valsts iecelta un apmaksāta amatpersona, Bērziņš, iespējams, šmaucies ES naudu lietās. Tātad nav starpība, ja runājam par ģindeņiem skapjos. Bērziņam gan vēl iespēja pierādīt, ka viss nemaz tā nav, kā tiek apgalvots. Ar vārdu sakot LV ir neierobežotas izaugsmes iespējas!
Kate
K
Saprātīgā valstī par prezidentu kļūtu tāds, kas sevi jau IR pierādījis. Bet LR notiek otrādi - ievēl finansistu un harēma uzturētāju un tagad mums jāgaida: varbūt spēs būt prezidents? Muļķu zeme!
hryk>to kate
h
nē,ar to domāts sultāns berjozkins.
  • 8
  • 1
to kate
t
Vai tu domāji savu jenotu riženi ?
  • 1
  • 7
13
1
Novēlu izturību jaunajā amatā, jo nebūs viegli strādāt, ja lielākā daļa tautas ir nozombēta!
skuķis
s
kā jau teicu-stulbums nav ārstējams. Nez kurš tad to tautu ''sazombēja''...bija masveida aģitācijas, vai kā? Kādreiz vajag arī paskatīties tālāk par savu degungalu un tad ''taisīt ēterā''. Prezidenta amats uzliek pienākumu ne tikai darboties tautas labā, bet arī rādīt labu piemēru ģimenēm (šis termins šim vieglprātīgajam ''puisim'' ir pilnīgi neizprotams svešvārds),jo tās ir mūsu valsts pamatkapitāls. Degradējies vecis to nav spējīgs ''pavilkt'', tāpēc kā teica I.Līdaka: ''Turi muti!''
  • 8
  • 1
skuķis...saka jau,
s
ka nevajag iet uz saeimas pārvēlēšanu -lai jau šēžot tie paši ''zagļi'' (te es domāju ''laika zagļi'')..nākšot vietā citi - vēl negausīgāki, badīgāki un kamēr tie apmierināšot savu apetīti, paiešot vēl pāris gadu, tomēr atļaušos nepiekrist. Uzskatu,ka Bērziņa ievēlēšana bija ne tikai cirks, bet arī dažu labu uzpūtīgu, sevi karaļu lomā ieceļošu indivīdu ''uzbrauciens' tautai diezgan (pamatīgi)nekaunīgā veidā. Ja kāds domā,ka pēc referenduma visiem būs aizmirsusies 2011.gada ''baigā vasara'', tad lai vaino savu stulbumu - tas nav ārstējams, ar to jāsadzīvo. Bērziņš ar savu lielo skeletu kolekciju ilgi nenovilks, tur vajag ''baigo iekšu''...viņam tādas nav ( par to ļoti spilgti varējām pārliecināties viņa ievēlēšanas brīdī,kas vairāk gan atgādināja neizdevušos šovu ar ļoti netalantīga aktiera piedalīšanos...), tikai tik daudz kā neaudzinātība, intelekta trūkums un ''galīga paškritikas ilgstoša prombūtne ''.
Jūrmalnieks
J
Vēlu veiksmi Valsts prezidentam atbildīgajā un grūtajā darbā!
Dārznieks
D
Ne mazsvarīgākais sabiedrībai ,prezidentam amātā stājoties, patreiz varētu būt kompetentu iestāžu atzinums , ka Bērziņa "Eiropas naudas" apgūšana ir bijusi likumīga. Nekavējoties, bet nevis pēc trīs gadiem. Lai varētu būt skaidrībā par galvenās valsts amatpersonas darbu saderību ar turpmākajiem vārdiem.
prieciņš
p
Beigsim vaimanāt: dzīvosim redzēsim! I
borcinsh
b
tad vel 50 gad. dzivosi tada bardakaa
  • 1
  • 0
Dr.xy
D
Berzin,tagad Tev bus japilda savu saimnieku paveles,un tas pret Latvijas Valsts un latviesu tautas interesem. Tatad VALSTS NODEVIBA! Soda likuma 69.pants.
lux
l
Noklausījos uzrunu. Patīkami, ka runas rakstītāji bija ņēmuši vērā Bērziņa runas spējas un veidojusi to maksimāli īsu. Taču pašā tekstā pāris nepamatotu lietu: 1) pret pasā gribu neviens nekur nav aizbraucis, ja kādam labāk savu dzīvi kārtot uz citās valstīts sakārtotu sistēmu rēķina, tā ir katra persinīgā darīīšana, 2) bijušais kompartijas funkcionārs vēlas vienot Latvijā dzīvojošās tautības, interesanti, uz kā rēķina. Kā viņš taisās vienoties ar Lindermanu un visu to neliešu brigādi, kas viņu izvirzīja Stūla prēmijai.'Te nu arī parādijās , kā intereses viņš pārstāvēs. Nožēlojami.
kk
k
Ko var ieciklēties uz vienu domu, ka viss būs slikti? Domāju, ka Bērziņš būs normāls vecis.
P
P
Kā VECIS viņš varbūt ir normāls, bet ne kā Valsts prezidents.
  • 8
  • 1
zirgs
z
tur jau pat man jāsmejas-ha-ha. Par normālu veci visiem sen būtu viss skaidrs-kā kļuvis turīgs,kādā veidā izdevās nošeptēt ES naudiņu,nu tā normāls vecis.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas