Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Brigmanis LZS kongresā pauž šaubas, ka izdosies izveidot vairākuma valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tantuks
t
Nu ,viens pensionaru saiets! Resni,sirmi kungi,tie nav stradataji.
hmmm...
h
"Bite 27.03.2010 15:51 Īsti nevienam vairs negribas uzticēties, tāpēc kaut Brigmaņa runu uztveru pozitīvi, tomēr nepazūd aizdomas par acu aizmālēšanu. Lai es kļūdītos!" Tavas aizdomas laikam nekļūdās :) - ja jau šadirskis ar cileviču viens otru balsta, tad beidzot gan laikam tikai visdumākajiem vēl nepaliks skaidrs, ka VISAS tās Jēkabielas partijas ir VIENA - izbijušās Latvijas PSR Komunistiskās partijas teātra aktieri - - viena repertuara komisija izrādes plāno un pie vienas kases naudu saņem :P ( Ne tak par pareksa naudu tas galvenais bitenieks tagad ar durski čupojas !!! Tfu-tfu-tfu ! Lai es kļūdītos!)
hmmm...
h
# vidzemnieks 27.03.2010 13:22 ----------------------------------- Vērtēt komentāru: Balsu skaits:9 x Kur tad apsveikumi no JL, kuru Brigmanis tā stutē? Par Vienotību un PiSu nemaz nerunājot. #............................................... ................................. Jana- vidzemnieks 27.03.2010 13:34 ----------------------- Vērtēt komentāru: Balsu skaits 10x Izskatās gan , ka esi no oranžo jauniešu rupekļiem, kuriem , jo lielāks bardaks, jo labāka pašsajūta! ______________________________________________ _____________ Izskatās.................... izskatās, ka jūsējo te tā 1/2 uz 1/2 ganās :)
hmmm...
h
"Kongresa moto ir "Par Latviju. Nacionālu. Daiļu. Spēcīgu." Šitā an ! A gudru, godīgu un veselu ? Jebšu LATVIJAS BRŪNĀ ( vai zilā), i viss ? Labi vienīgi, ka vismaz viens tāds nopietnis aizbildenis biksās arī durikam tagad, citādi vecenes vien vāc.
benzīns
b
Spec, a tu latvietis? Man kauns, pat tavu "bencīnu"!
Lumi
L
Izglītības ministrija ir Viena Liela Bedre, un Koķe nevelk. Vienīgā no LZS vecajiem komjauniešiem, kas nevelk, tāpēc LZS tur jāpiedāvā cits cilvēks, kas iztīrītu un izvēdinātu IZM. Vai arī jāatdod citai partijai, - lai Koķe nerīvē zemnieku prestīžu, kas tik smagi ir nācis.
Juhans
J
Būs labi.
Akmens
A
Kur tad izglītības un zinātnes minisre T.Koķe, ka neredz nevienā bildē un nav piesaukta nevienā tekstā?
spec
s
Nez, tas krievu svarcēlājs no ZZS arī uz kongresu brauca par Saeimas doto bencīnu? Vajag pavaktēt viņu šī sasaukuma Saeimas beigās. Domāju, ka pirms beigām viņš vēl salies to "nahaļavas" bencīnu kannās, lai pietiek kādam laikam uz priekšu.
mjā
m
Uz šo momentu ZZS ir visnormālākā partija...
Zinko
Z
KLM saprātīgi komentāri, bet vai vienmēr vajag pieminēt to Brigmaņa Kalpaka būšanu? Brigmaņa rīcība šai sakarā ir kāda nu ir, tik daudziem ir līdzīgi skeleti skapjos, toreiz bija tādi laiki, visi bijām komjaunieši un tāpēc arī tādi paši. Man patīk ZZS darbība šobrīd, viņi vismaz nav gaisa jaucēji un dara savu darbu. Kur mēs atradīsim tos "baltos tēvus", tos pareizos un pūkainos?
hmmm
h
A.Brigmanis uzskata, ka kooperācijai jākļūst par vienu no ekonomikas un lauksaimniecības attīstības galvenajiem virzieniem. "Mēs plānojam, ka no Īrijas jau šajā gadā varētu atgriezties 500, bet nākamgad - 1500 finansiāli spēcīgi latvieši, kas sāktu uzņēmējdarbību Latvijas laukos," paziņoja A.Brigmanis. Kongresa moto ir "Par Latviju. Nacionālu. Daiļu. Spēcīgu." Kongresā piedalās visi 296 uz to izvirzītie delegāti. B.Rivža norādīja, ka kongresa pamatuzdevums ir formulēt pamattēzes Seimas vēlēšanu programmai. ------------------------------------- Sajūta itkā lasītu Pravdas veco numuru. 1) Biedris Brigmanis ir saņēmis vēstules no darbaļaudīm Īrijā. 500 ir dzelžaini apņēmušies atgriesties mīļotajā dzimtenē jau šogad. Bet vēl 1000 izšķirsies, atkarībā no partijas ģenerālās līnijas. Sak, tiklīdz sāks dibināt kolhozus, tā būs ar joni klāt; 2) Par moto - pareizi ir tad, ja partijai, organizācijai vai cilvēkam ir kāds stabils, ilgstošs mērķis. Sauklis šo mērķi īsi un kodolīgi raksturo. Bet šeit viss ir ačgārni. PRšiks un vēl kāda radoša dvēsele nedēļu štukoja, štukoja kā tukšajai mucai šoreiz skanēt un izštukoja! Parādīja Augustam sešus-septiņus variantus, Augusts pakasīja aiz auss, apvienoja divus viņaprāt labākos un ceļazīme uz sauļaino tāli gatava; 3) Kongresā piedalījās visi delegāti - laikam jau komunisti pirmrindnieki-pagrīdnieki, trūdošajā kapitālismā tāds apzinīgums nav novērots; 4) B.Rivža norādīja.. - bet, biedris Hrušovs norādīja, ka 1980 mēs visi dzīvosim komunismā un 2010 veikalos būs desa, lūdzam šīs atklāsmes ierakstīt partijas programmā! Urāāāāāāāā!
izbijis valsts patriots
i
man apicis rakstīt par toko nācās redzēt Latvijā sākot no 1990 līdz kādam 1995gadam ,kad Ltviju vistiešākajā nozīmē izlaupīja. Jā es esmu ventin''s unuzmaniģi sekoju līdz visiem pilsētas galvas attištības scenārijam sākot no kāda 1988 gada. Par mafiju---ziniet tā nav nekāda organizācija kas sēž krūmos .TUr tai nav ko darīt.. Mafija Latvijā nebalstas uz narkotikām,to mums nav ,tādēļ tāpat kā daudzās citās valstīs tai ir darba laucin''s varas struktūrās.Šeit tā nav ar apsegtām galvām kā rāda filmās.Labi padomājiet un paanalizējiet mafiju kā tādu.Kas kur ,kāpēc un kā.Savulaik neviena vien valsts ar grūtībām tika vaļā no mafijas cilvēkiem valdībā.Mušu mafuja jau izskatās valsts varā ir ar visiem saviem krustēviem., Tā ir gara tēme un prasītu ļoti ilgu ,gandrīz katra vārda pamatojumu ,kas ,kāpēc tāpēc šeit to neaprakstīsim.Pat lōti civilizetās valstīs nevienmēr izdodas pierādīt saistību ar mafiju.Pat to pašu slaveno Kaponi beigu beigās iesēdināja par sīkumiem.Ziniet cilvēki viņu atbalsti'ja pat asariņas lēja utt . Mēs pašlaik asam tikpat lielos mafijas žņaugos kā Amerika bija 50-40 gados.Nebūsim jau nu tik naivi.Rūzvelsts savulaikvisus šos naudasmaisus piespieda pie sienas--izkratija valsts vārdā .Tā tagad pazīstama kā slavenā vienošanās. Mums --es neticu jo mūsu tautas intelektuālā attīstība vēl neļauj atšķirt lielākai daļai kas ir kas.Ziniet tādas summas kas pazūd valsts aparātā nav joks.TUr ir piesedzēji ir zinātāji utt.Galvenais mafijas uzdevums šādās valstīs ir uzpirkt pēc iespējas vairāk lai pēc tam vissi klusētu.Mums neviens neko nezina,kāteikt gali ūdenī.Prokuroram kurš izmeklē Lembīti seko džipiņš pilbīgi atklāti--tad ko tas nepiedāvā saldējumu,tur pat idiotam ir skaidrs.Zēl ka mēs negribam nekur iedzilīnāties ,bet ai kā vajadzētu.
Vientulais vilks
V
NU nevar but valsts parvalde desmitiem nevajadzigu agentaturu ,kuras nenes nekadu atbildibu ,sanem milzigas algas un NEPAMATOTAS premijas,ja neparveidos so noladeto partiju barotavas .neviens no EMIGRACIJAS NEATGRIEZISIES,
Lelle
L
"A.Brigmanis arī cer, ka Finanšu ministrija tuvākajā laikā formulēs, kādi varētu būt katras ministrijas rīcībā esošie finanšu resursi 2011.gada budžetā." Atkal viss ne no tā gala top! Vispirms valstij ir jāizvērtē, kuras funkcijas paliek un kuras jāatmet, kuras jānodod privātiem vai pašvaldībām un tikai tad var sākt dalīt budžetu. Tagad kurš jefiņs tuvāks ministram, vai kurš spēs nopirkt savu vietu, tas arī turpinās parazitēt, bet nolikvidēs vēl vajadzīgos. Kamēr netiek izvērtētas valsts funkcijas, kāda runa var būt par budžetu?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas