Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

FOTO: Dripes maluzvejniecības lietu atliek apsūdzētā slimības dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cēsiniece
c
Tā arī neviens komentētājs nevar uzrakstīt ārsta uzvārdu,kas uzrakstījis slimības lapu.Tukša rakstīšana un laika tērēšana.
4.atmoda
4
Šitam puikam gan sakāpis galvā!!! Iedomājies sevi par ķeizaru apsaimniekot LMT dividendes, par to saņemot Ls 3800 mēnesī. Šito ākstu jau sen bija ar sūdainu koku jāpadzen. Lai pavazājas kādus gadiņus pa cietumu, un pēc tam turoina vazāties pa "saviem īpašumiem". Vai tad visi Dripes uz augšu pasisti?
Mormiška
M
Būs laši pieķēzījuši bikses...
Vepris
V
Šito mērkaķi ASV cietumos sagaidītu ar saukli "Fresh Fish"
Zivs
Z
Kad vajadzēja bradāt pa udeni tad bija vesels kā rutks,kā atbildēt tā slims.Laikam caureja.
pakaviņš
p
šitais jau kopš dzimsanas ir slims.
bimbam
b
Viņa advokāts Normunds Pētersons iesniedza tiesai izrakstu no stacionāra, kas izdots otrdien, ka 16. martā Ē. Ruža saslima un pirmdien nonācis slimnīcā. Lietas skatīšana ir tādēļ atlikta, bet nākamās sēdes datums nav noteikts, jo nav zināms, cik ilgi slimos Ē. Ruža. ---------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------- Priekš tā taču advokāti ir un, proti, lai aizstāvētu iespējamo noziedznieku tiesā arī bez aizstāvāmā klātbūtnes! Bez tam , ja kādu iemeslu dēļ tas nebūtu pieļaujams, mūsdienās nav problēma nodrošināt tiesājamā klātbūtni tiesas procesā ar interneta palīdzību. LV tiesas sistēma/likumi steidzami jāreformē! Stipri šaubos, vai apsūdzētais guļ uz nāves gultas!
buba
b
Kas par bazāru? Skaidri rakstīts, - pirmdien nonāca slimnīcā ( atrada savu ārstu, laventozes ārstēšanas spečuku) un otrdien "saslima".
Vientulais vilks
V
Lai tauta redz ,kadi varguli parvalda LATVIJU
????
?
šīslimība ir jāieraksta profesionālo slimību reģistrā... Nu visas amatpersonas, kas saistītas ar izmeklēšanu vai tiesām, slimo,slimo,slimo.
paps
p
Tas tips nav Jāņma dēls, bet radinieks gan...
šuriks
š
Vai nav smaga lašmaizīšu izprovocēta caureja?
Mati
M
L. Dripe ir tik slīpēts tips. Sejā viņam rakstīts vainīgs, bet melot iemācījies no "tēva" gāzētāja. Atvainojos, bet viņš melo kamerā skatīdamies. Dara to pārliecinoši un bez minstināšanās, kas liecina par viņa profesionalitāti. Sekošu līdzi tiesa procesam, jo mūžīgi jau nevarēs novelt vainu uz kolēģa Ružas slimību. Lai puika ātrāk atlabst un dodas uz tiesu. Tad arī dzirdēsim visu iesaistīto viedokļus, liecības. Jo pēc tiesas intervēja tikai Dripi un ir zināms, ka viņa, ar PR speciālistu tapušais viedoklis ir tikai viena versija. Ir arī otra puses - maluzvejnieku ķērāji, kam ir pierādījumi un skaitlisks pārsvars tiesas zālē.
korupcija
k
Lejnieku notiesāja, bet kukulis bija domāts J.Dambim, toties tam kretīnam Demakova par šīs rūpalas piekopšanu iešķieba Trīszvaigžņu ordeni. Šis valsts kntoris ir parvērsts par privāto SIA " Dabis&Emmas*, kur sēž Dambja rodņā, draugi un vajadzīgie cilvēki ar milzīgām algām un kuri piesedz šitā ņurņika rebes. Jāprasa, cik ilgi tas bardaks turpināsies?
nākošrez obligāti būšu
n
Atvainojos,ka biju spiests ņemt to lapu,Sleserim ar savas problēmas.Shēmas ar advokātu neesam līdz galam sabīdījuši.Ģirts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas