Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: jaunā ASV vēstniece Latvijā mēģinās būvēt tiltu starp latviešiem un krievvalodīgajiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Человек
Ч
Tā nav ASV vēstnieces Latvijā loma. Lai Džūdija Gārbere labāk mēģina būvēt tiltu starp žīdiem un arābvalodīgajiem Izraelā.
karloss
k
Krievi ir tāda jauka tauta - viņi dzīvo ziemeļos, tur ir auksts, vīrieši satiekoties mēdz apkampties, viņi dzied častuškas, dejo kazačoku, reizēm iedzer kādu šņabīti un kāzās parasti izkaujas. Vai tiešām ir grūti ar tik patīkamiem cilvēkiem sadzīvot? Ko tie latvieši vispār grib? Mjā...
ululiņš
u
Cik zinu, ASV ir zināmas problēmas ar pasaules vēstures un ģeogrāfijas apgūšanu. Tātad pareizi Gārberes izglītošana būtu jāsāk ar Okupācijas muzeju. Nākošais solis varētu būt ziedu nolikšana pie Sibīrijas lēģeriem, kuros mira izsūtītie latvieši. Būtu patīkami, ja viņa pati saņemtu no Krievijas vīzas atteikumu šāda tilta celtniecībai. Tālāk viņai derētu noskatīties Šnores filmu. Pašreizējais naivums norāda tikai vienu - viņa par krieviem ir tikai dzirdējusi propagandas materiālus.
fantomas
f
Okupacija ir anglu vards. Un tas nozime vienkarsi- aiznemsana. Dabiski to neviens nenoliedz. Cita lieta cik likumiga bija ta aiznemsana. Un te vispar nav ko teikt -arpus kadam saubam: ________ K.Ulmanis neveica aktīvas darbības, lai aizstāvētu Latvijas neatkarību. 1939. gada oktobrī tika noslēgts līgums ar PSRS, kas ļāva padomju karaspēkam izvietot vairākas militārās bāzes Latvijas teritorijā. Pēc PSRS valdības iesniegtā ultimāta saņemšanas 1940. gada 17. jūnijā, K.Ulmanis izvēlējās kapitulēt. Arī savā radiorunā 17. jūnija vakarā K.Ulmanis neatklāja tautai patiesību par PSRS patiesajiem mērķiem, tai iesūtot savas armijas daļas Latvijā, lai gan pats tos labi izprata. Tā vietā viņš joprojām atkārtoja jau agrāk savas daudzkārt lietotās standarta frāzes par draudzīgajām attiecībām ar PSRS, kas latviešu tautu līdz pat pēdējam brīdim tā arī atstāja pilnīgā neziņā, kas īstenībā notiek.[nepieciešama atsauce] Pastāv uzskats, ka K.Ulmanim šķita, ka krievu tautu un Krievijas politiku labi saprot un tādējādi uzskatīja, ka mācēs veikt politisko manevrēšanu autonomijas saglabāšanai. Taču, kā apliecina notikumu gaita, viņš nepārzināja komunistus un komunistu politisko domāšanu. Pāris nākamo mēnešu laikā Latvijas neatkarība tika pilnībā iznīcināta, un valsts tika pievienota PSRS kā LPSR. ______________________________________________________ ________________________ Un sito te visu jus nosaucat par uzbrukumu un varas lietosanu?.,..he..he
padoms
p
Plats, vienvirziena tilts ir jātaisa pār Zilupi. Lai vēstnieces kundzei veicas.
Senais>Vilnim
S
Jūs kompromitējiet tautu, vienalga kas esiet. Jūsu dēļ te tik daudz nav kārtībā. Jums izsaku līdzjūtību, ka negadījās būt mājās, kad kaunu dalīja. Un Jums derētu palasīt pamatskolnieka līmeņa vēstures grāmatu, tad neblamētos par gada skaitļiem. Tādu dēļ kā Jūs, kauns, ka mūs vieno kopīga tautība, jo man negribētos neko kopīgu ar tādiem tumsonīgiem smerdeļiem.
Vilnis
V
Latviešiem nevajag mācīt, kā dzīvot pašiem savā valstī! Te nav Amerika! Latvieši nekad necienīs utainas padomju urlas, kuras te salīdušas kā smirdīgi tarakāni pēc 1939. gada okupācijas! Nolādētos padomju okupantus vajag aicināt doties atpakaļ uz etnisko dzimteni, nevis mācīt tos cienīt!
Sergejs.
S
Viņa uzsvēra, ka mēģinās izprast attiecības un būvēt tiltus starp latviešiem un Latvijas krieviski runājošajiem. ----------------------------------- ------- Ja viņa taisās to darīt, kā to darīja EDSO komisāri un Eiropas savienibas dažāda ranga komisāri un politiķi, kā vecajos krievu laikos atbraukušie no Maskavas, tad labāk, lai viņa klusētu un vispār neizteiktos, izliktos, ka neko neredz un nedzird. Šādu komisāru mums ir pilna Latvija,sākot no saskaņas centra, biteniekiem, LPP/LC un viena otra pseidopolitologa un cilvēktiesību eksperta, kas iestājas par nacminoritātēm, sexminoritātēm, bet tikai ne par pamatnāciju, latvieti savā Tēvu zemē.
un
u
Mēs savēlam atslēdzniekus...
riņķī apkārt
r
Vajadzētu pabraukāt pa Krievijas nomalēm, un viņa redzētu, ka krievu tauta nav imperiālisti. +++ bet krievu tauta savēl putinus un medvēdjevus, kuri ir imperiālisti :))) Krievi ir krievi un jaunā ASV vēstniece Latvijā acīm redzami neizprot problēmu, kuru taisās risināt. Taču ši nezināšana ir tādas bērnu masalas. Drīz sapratīs, cik uzstādītais mērķis ir nereāls un norims :))
un
u
Vajadzētu pabraukāt pa Krievijas nomalēm, un viņa redzētu, ka krievu tauta nav imperiālisti. Par tādiem viņus grib pataisīt valdība, diemžēl. Un "aģitātori" par tādiem grib pataisīt Latvijas krievus. Grib, lai mēs neatšķirtu krievus no imperiālistiem un komunistiem. Ja vēstniece to sapratīs. Bet viņa nesapratīs, iekams neaizbrauks uz Krieviju (ne jau Maskavu, protams, bet uz vietām, kur latvieši dzīvojuši, izsūtījumā un 1937.gadā nošautie, un uz kurieni paši krievi tika izsūtīti 30-os gados.). Tur viņa atradīs īsto krievu dvēseli, ne jau pasaules klejotāju vidū.
aija
a
"Un ar labpratigo vai nelabpratigo pievienosanos ari viss nav bijis kartiba (ta ka tev veletos)" . ES un Putins oficiāli ir atzinuši, ka tā bija okupācija. Ja tu tagad mēģini dziedāt kaut ko citu, tad tavs viedoklis atšķiras no Eiropas Savienības un arī Krievijas. Kas ir visai dīvaini, bet tas neliedz tev šādu dīvainu traktējumu paust. Dzīvojam tak demokrātijā.
zinītis
z
Paies gadi un pāries viņu augstprātība,to veicina viņu pašu valdība .Ka redzams ap krievzemi velkas spēcīgs NATO bloks.UKRAINA,GRUZIJA, ar laiku BALTKRIEVIJA ,ARMĒNIJA, AZERBAI'DŽANA untt.Krievu valodai tai valstīs vietas nebūs. Viņiem būs divas ispējas ,vai mācīties valsts valodu , . ,vai doties atpakaļ uz atpalikušo krievzemi.
fantomas
f
Buvet- nebuvet. Galvenais ka ta var but tikai latviesu un krievu darisanas. Un nekadi arkartigi saubigie starpinieki tur nav vajadzigi. Ta ka veletos Garberes kundzei sevi neapgrutinat
Paija
P
Būvēt jau var, bet kā un vai ar varu varēs to izdarīt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

Obama nominējis ASV vēstnieci Latvijā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas