Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

FOTO: Latvija un Īrija plano veicināt abu valstu ekonomiskos sakarus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
^6
^
Heh. Īrija ir valsts, Latvija ir valstele. Īrijā sabiedriskā transporta biļete maksā +/- 3 eiro un min. atalgojums +/- 8 eiro stundā, ar 8 h darbadienu. Brīvdienās viss tur slēgts, izņemot vietas kur strādā austrumeiropieši.
Riebīgi
R
Vispirms ar savu politiku izsūta cilvekus trimdā un tad " veicinās ekonomiskos sakarus" Un vēl pati ņirdz par to :-( Mūžā par Vienotību nebalsošu. JL Bendrāte, Čigāne - kauna traipi .
tukšā muca
t
plano?
K-K
K
... Vel nav zvanits kurs bus zaudetajs cina pret GLOBALISMU !!!! Ziemeleiropas inteligence atmostas pec Kristianisma sloga nomesanas ... ar jaunu savas dzives filozofijas palidzibu ko raksturo ka, vel jelo, Neopaganismu, un kas vel mekle sev nopietnaku un noteiktaku filozofisku pamatu un izteiksmi rituali - vai tas nebus atrodams kopeja sinteze ar musejo, sencu ...?
K-K
K
... Cerams ka Saeimas priekssedetaja nepalaidis garam iespeju sadarboties abu valstu kulturala joma, jo mes, abas sabiedribas, savas asinis un sirdis nesam lidzigu laika un telpas tales vienlidzigo un vel kopejo sencu kulturalo vertibu izpratni, ka tradicijas, literatura, valoda, ta muzika un deja ...! ... Mums baltiem un keltiem ir tie pasi sensenci ! Seit zimigs darbs valodniekiem, sociologiem, arheologiem un antropologiem ... lai atgutu Vecas Eiropas tikumibu !!!!
III
I
zaudetajiem jadraudzejas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas