Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: NATO iznīcinātāji lidinās debesīs virs Ādažiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kļošene
k
Dalbiņu gan tur nedrīkstēja laist! To rīt visu pētīs tad Kremlī.
pamela
p
Paldies!Nu ir taču vēl ĪSTI letiņi,Supes mežabrāļu kauls no kaula.Jālūdz Dievs lai Lielvārdē ātrāk ierīko bĀZI,TAD komsomoļci,Kremļa padauzas - Urbanoviči neiedomāsies draudēt ar Biškeku par ko Reiņiks no DP tikai priecājas,nevis aicina uz pārrunām kā Freimani. Te nu piekrītu arī "b2"par Urbanoviču kā Latvijas sērgu. Lasot komentus visur ,rodas sajūta,ka letiņi MOSTAS.Tik daudz alternatīvu "J.V.",tas priecē. Pugačiene Izraelā,ko nu BEZ mātuškas - "mūzas".?Abramovičs neitrālos ūdeņos uz liela kuģa špricē cilmes šūnas,jaunības atgūšanai.Lieģa k-gs var būt mierīgs.Lai seko ofiņu aiziešanai no armijas rindām un manevriem.Jebšu Reiņiks viņu iecēlis par "J.V."izlūku? Tas jau kļūst smieklīgi.
Paija
P
16. bildes objekts atgādina delfīnu. Smuki vīrieši.
lady
l
Ļoti labas fotogrāfijas.
b2
b
Latvijas drosibas dienestiem vajadzetu pieverst uzmanibu Urbanovica darbibai. Lielaka dala Latviesu uzskata ka Maskavas un Urbanovica merkis ir lielu etnisku nekartibu radisana Riga lidzigi ka Biskeka. Ar noluku izprovocet Maskavas iejauksanos. Nenemos spriest tas ir nepareizs vai pareizs viedoklis bet liela dala Latviesu uzskata ka Urbanovics nesis lielu postu Latvijai.
xxxs
x
NATO skaidri parada Moskaliem ka Latvija ir briva zeme un paliks briva zeme. Protams mums Latviesiem nav paveicies ar valdibam kur valdibas viri ar dazadu Gaismas pilu, elitaro sporta finansesanu dazadu veja parku ziemelu parvadu utt SHEMAM apzog valsti apzog pensionarus bet tas nenozime ka tagad Saeima OKTOBRI japarvers par krievu sovinistu perekli! MOSKALI ATCERIETIES! LATVIJA IR MUSU TEVZEME! VAJADZIBAS GADIJUMA MES TO PIERADISIM AR DARBIEM NEVIS IZDABASANU MOSKALIEM KA TAGAD TAS NOTIEK!
I.Gr.
I
Labi Latvijas sabiedroto manevri! Maskavai nepatiks!
borcinsh
b
....par "iistu" bilde ir jamaaksat tachu ! tapec nu iznaaca - "sbornaja soljanka"....
YL
Y
Rakstītājs bijis analfabet kara, īpaši aviacijas lietās. Vairākās bildēs redzami ir Ungarījas iznicinātāji. čehos būvētie L-159 ALCA To bruņojumā ir prettanku lielgablali, pretaviācijas raķetes Saidewinder un raķetes zemes mērķiem Mawerick, moderni radari. Čehi jau sen mums piedāva šo iznicinātājus uz ļoti izdevīgiem noteikumiem. Latviešu lidotāji varētu vismz lidot kartīgos iznicinātājos. Tagad lido ārzemju lidsabiedrībās. Jo Latvijai gan ir aviacijas ģenerālis, bet nav aviācijas, ja neskait 3 krievu vemodīgos helikopterus Mi - 8/17.
Juhans
J
Gaisa atbalsta kontrolieri dalībai starptautiskajā operācijā Afganistānā īstenībā nozīmē "trah-tararah" pa civiliedzīvotājiem.
lauķe
l
Prieks par šiem putniņiem! Ar nepacietību gaidu, kad šie pulcēsies krietnā bariņā Lielvārdes lidlaukā!
borcinsh
b
zinu gan tadas dziesmas , gan 1924 gadaa...( Rubashkinam ir tada - "...17.gadus vecumaa..." ) PS: ...bet Tu, laikam, par - "104. - ir vislabaka lidmashina" ???
borcinsh
b
...piekritu, sagaidisim kad jusu sraki zazimujut...( bet ko tu, mazajs, "vari paradit" ? ...tehniku 1979 gada, no kuras jau pats, padomju-patriots, viktors alksnis smejas ? taa ir deriiga tagad tikai 9.majaa svineshanai, un veteranu apmulk,oshanai ! jo berni jau zin kaa taa vairs nav "ierochi"....)
Vento
V
TV raidijuma latvijas armijas virsnieks izteicas : ...musu "zilie" speki ari piedalas macibas....??? Nevar but !
alberts
a
Vēži dzīvo TUR kur TU jau 100 gadus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas