Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: NATO kuģis "Obregon" pietauvojies Ventspils ostā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rex
R
Krievija ir uzaicināta ar vienu kuģīti pastāvēt pie ratu pakaļas. Lai neuzmet lūpu, ka šo atšuvuši. Un formāli viņa pati te tagad ir iesaistīta, tā ka nevar sūdzēties, ka mācības viņu "apdraud". Lai arī visi zina, ka pēc pirmās komandas NATO flotile būtu gatava nolaist krievu tupeles Baltijas jūras dibenā sekunžu laikā.
Rex
R
Tev varbūt NATO arī nav draugs. Latviešiem gan ir.
Rex
R
ASV bāzes būtu ļoti noderīgas kā LAtvijas drošības un neatkarības neatgriezeniskuma garants. Mīnuss ir tāds, ka sadzērušies amīšu zoļļi te taisīs sūdus, bet salīdzinājumā ar lielajiem plusiem, mīnuss šis ir ļoti mazs. Turklāt arī civilajā ziņā ASV bāzes ir naudas pumpis, kas šeit bārstītu "zaļos" par pakalpojumiem. Japāna savā laika ļoti stipri "pacēlās" kalpojot par ASV bāzi Korejas karā.
Rex
R
Derētu atbrīvot Kēnigsbergu no ieilgušās okupācijas. Kaut gan tur jau tāpat viss salauzts, nodedzināts un аizdirsts. Varūt arī nav vairs vērts.
uh
u
Jā, Krievija var mierīgi kā statiste tur piedalīties, jo kaimiņus vajag aicināt un draudzēties, bet ASV karabāzes pēc iespējas ātrāk un vairāk jau nu gan varēja šeit izveidot, no tā būtu tikai milzum daudz plusu.
Tante
T
Jā,daudziem pat sapņos nerādījās,ka šajās starptautisko jūras spēku mācībās kopā ar ASV militāristiem piedalīsies arī Krievijas militāristi.Pasaule mainās.
arturs
a
nato nav draugs.
LV pilsonis
L
Patīkami!
fakts
f
Mūsējie, kaut nu ātrāk būtu US karabāze Latvijā, lūdzu!
KLM
K
Tu domā laikus, kad anticivilizanti nesodīti piecūkoja mūsu zemi? ...................................................... ............................................. Nu nezinu, nosaukt atbrīvotājus par anticivilizantiem ! Vai tad viņi Jūs neatbrīvoja no riteņa, atbrīvojot Jūs no riteņa eļļošanas? Nu kā ta var - anticivilizanti......
Dienas nenelasītājs
D
Tu domā laikus, kad anticivilizanti nesodīti piecūkoja mūsu zemi? Var mēģināt vilkt paralēles, bet nekas īpaši nesanāks.
Edrags
E
Kaut kad jau šitias viss liekas piedzīvots un redzēts :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas