Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

FOTO: Partijas vienojas par sadarbību; par uzticību valdībai varētu balsot 2.novembrī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
^
^
Es , vecmāmiņa nojaušu, ka pārlieku agri sapriecājušies. Ka tik nesanāk raudāšana. Nav labs tas Kristovska augstprātīgais smaidiņš.
filozofs
f
mazaa baņģugaana muulis izsaka neviltotu prieku, toties Brigmaņa , pilns apziņas , ka viņam smaga misija priekšaa , proti Dombrovska valdiibas gaašana , par ko gaadaas mazais baņģugaans peec mafijas konsolideešanaas, kas saaksies peec budžeta epopejas...
Aldo
A
Nesteigsies arī vēlāk! (Sk.pēdējo teikumu).
Tā ir
T
Ar nelielām nebūtiskām izmaiņām lecam pa vecam :-(
Elizabete I
E
Nju ... nju ... :)) )) ... bet uzvareetaajiem labie sveicieni ... zaudeetaajiem - prast aptvert pasauli ... !
VELL
V
... man likaas saaskanjas centram - lapssirdiibas ministriju ... paarlasiijos ...
Andrejs no Baltkrievijas
A
Balts-sarkans-baltaa Baltkrievija apsveic sarkans-balts-sarkano Latviju ar uzvaru veeleeshanaas 2. oktobrii. Juusu tagadeejais sasniegums dod ceriibu uz riitdienu visiem nacionaali domaajoshiem cilveekiem muusu zemee. Liels paaldies paar atbildiibu, apziniigumu un pilsonisko solidaritaati. DIEVS SVEETI LATVIJU !
lno
l
Baura izpratnē uzvarētāja lielākā gudrība - novlikt bikses un mesties četrāpus:)
lno
l
Jā, kas gan atliek zaudētājiem? Ja esi vīrs, tad apsveikt uzvarētāju, ja mazdūšīgs nievātājs - nolaist žulti:)
benedikts
b
vienigais atvieglojums ir par to, ka SC nav izcinijis tadu uzvaru, kadu prognozeja. ari mana skatijuma, V uzvara ir mazakais no launumiem. si saeima atspogulo Latvijas sabiedribas ieksejas atskiribas un viedoklus par to, kada valsts ir velama. si saeima nostradas visus 4 gadus, valdibas gan varetu mainities, jo PLL nevares samierinaties ar savu marginalo lomu likumdosana un augstakajos birokratijas slanos. Latvija nav viennozimigas nostajas attieciba uz cilvekiem, kas ir sekmigi kapitalisti un tas ir iemesls kadel ir liela psihologiska un kulturala divdomiba attieciba uz oligarhiem. Lembergs ir radijis nacionalpatriotiska un izveiciga zemnieka telu 21.gs. ar loti spilgtam lokala patriota iezimem, un tadel vinu daudzi ir ar mieru pienemt un daudz ko vinam piedot. Kamer taja pasa laika valda skaudiba pret Skeli un Sleseru, ka ari dzila neuzticiba viniem, kas flirte ar visiem iespejamiem darijumu partneriem. Vardu sakot, nakamie cetri gadi bus micisanas un grustisanas lena virziena uz to, lai Latvija varetu pastavet ka 21. gs. valsts globala kapitalisma sistema. Demokratija ir pinkerigs un nogurdinoss process, un to Latvija tikai tagad sak aptvert. Demokratijas procesa laba butu izdevigi, ja SC varetu vadit veselibas un labklajibas jomu. Tad SC ari saprastu, ko nozime kaut ko darit, ne tikai runat, kapitalisma iekarta. Bet lidz tadam briedumam Latvija laikam vel nav nonakusi.
Latvietis
L
Turieties! Dombrovskis liekās asinis nolaidīs ! Gan veciem gan bērniem! Zaglis un melis! Tagad būs arī "mokruha" ! Tas jau notiek. Kas varēs saskaitīt tos simtus un tūkstošus, kam nav savlaicīgi veiktas operācijas, kas vispār nav "tiesīgi" saņemt pat pirmo palīdzību? Nu ir atkal bandīti un slepkavas pie varas!
Krievs Latviešiem
K
Nu, ko, katrs ir saņēmis grābekļus? Ja visiem grābekļi ir izdalīti, tad var doties tālāk uz priekšu, uz gaišo nākotni, kur rūpniecība aug un optimisms arī :)
Krievs Latviešiem
K
Priecājamies. Atzīmējam. Aplaudejam. ... un gaidam iedzīvotāju ienākuma nodokļa palilināšanu, PVN pieaugumu vismaz līdz 23%, Nekustāma īpašuma nodokļa palielināšanu, Pensijas vecuma palielināšanu, 2 pensijas līmeņa atcelšanu, esošo pensiju neapliekama minimuma samazināšanu (sveiciens esošiem un nākamiem pensionāriem). Protams, drusku pamazinās mediķus, pataupīs uz policistiem, noteikti atlaidīs vai samazinās likmes skolotājiem. UZ to brīdi būs klāt 2012 gads, kad vajadzēs sākt atdot parādus: Latvijas Valsts mežus un Latvenergo ar visām HES atdos SVF (to latvieši pat nepamanīs). Bet tie ir nieki. Precājamies.
sekot vajag
s
Tāpat ar šiem
!
!
Tubrālības nē, bet nenoslīpēts dārgakmenis jūs esat gan, tāpēc atļaujos skatīt vīru pēc cepures. Lai ko mēs domātu par dažiem no SC, tur ir citi, kas nāk pa taisno no Interfrontes, kā Pimenovs,. vai no PCTVL, kā Urbanovičs, vai no ārkārtas komitejas, kā Rubiks. Nodarītais ir smags, vārdus "kļūdījos, piedodiet" neviens nav dzirdējis. Tāpēc VL attieksme pret SC ir saprotama un pamatota. Un SC ir līgums ar Putina varas partiju. Tas ir īsts Trojas zirgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas