Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: Piemin un godina brīvības cīnītājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
riksa
r
Butu labi, ja sie militaristi sagrabtu Latvijas zaglus, korumpantus LC, TP, ZZS, LC/LPP banditisko grupejumu vadonus,liderus, runas virus ka riekstinu, kalviti, jakanu....,kuri 20 gadu garuma zog, korumpe, izlaupa Latvijas valsti, apzog Latvijas iedzivotajus un iznicina latviesu tautu, beidzot sametusi cietuma. Ir pazemojosi un apkaunojosi, ka Latvijas valsts, latviesu tautas ienaidnieki stav pie brivibas pieminekla un par nodoklu maksataju naudu liek ziedus pie ta.
JD
J
Visu Latvijai piedalījās kuplā pulkā. Paskaties visas galerijas bildes vispirms, tā piemēram, 7. attēlā var redzēt VL karogus :)
jautājums
j
Cīņā iet ir brīvu vīru daļa, Cīņā mirt ir brīvu vīru daļa, Lai pēc tam kā dzīva, liela elpa Augšup celtu visu savu tautu / Mūžības skartie / Labāk par Čaku nepateiksi.... Sveiciens visiem Lāčplēša dienā !
kegums
k
Labs ieskats, tikai nevienas bildes no 11. novembra krastmalas...
mgb
m
Tikai 16 komentāri līdz šim? Kauns. godiniet Lācplēšus!
zvirbulēns
z
Jā, latvieši-brīvības cīnītāji bija īsti vīri!
Fotogrāfs
F
Ļoti pilnīgs notikumu attainojums. Efektīvi kadri. Balta skaudība. Tiešām profesionāli. Liels paldies.
SILE - BAROTAVA
S
VAI ZOODĀRZU APMEKLĒJI ŠOVAKAR ? ZVĒRI, KAS TEVI IESTŪMA KRĒSLĀ ATKAL SHĒMO ! APTURI KAMPĒJCŪKAS - ĒZEĻAUSIS , JA PATS NEESI SHĒMOTĀJS ...............
ruksis
r
Arī latviešu leģionāri varonīgi cīnījās par Latvijas brīvību un kara beigās palika neuzvarēti. Gods un slava viņiem!
ciniķis
c
Laikam visā šajā liekulības un melu teātrī jāiemet kāda darvas karotīte. Man jautājums visiem šiem liekuļiem - kur ir tā neatkarība par ko cīnījās mūsu senči un mūsu tauta? Kur un kādos jautājumos mums ir neatkarība? Es jums pateikšu kur tā ir - tā ir iztirgota par dažu privilēģijām iedzīvoties uz citu rēķina, tā ir pārdota par kredītiem un stikla krellēm. Varbūt sāksim domāt reāli - šobrīd mēs de facto esam zaudējuši neatkarību!!! Mūsu nacionālā likumdošana tajā skaitā Satversme ir pakļauta kārtējās savienības ( ar galvaspilsētu Briselē) likumdošanai - regulām, direktīvām, nosacījumiem utt., Mūsu ekonomika un politika ir pakļauta 4 ārejiem spēkiem, jeb tā sauktajiem "starptautiskajiem aizdvējiem", bet konkrēti - EK, SVF, PB un Skandināvu valstis. Kā šie aizdevēji lems - tā arī būs. Nu tā viš šodien de facto ir un tur nekā nevar darīt. Nākamais - visas oficiālās amatpersonas izvirza pilnīgi oficiālu mērķi - līdz 2014.gadam likvidēt nacionālo naudu -latu ar to atsakoties no neatkarīgas monetārās politikas un visu lemšanu nododot vissavienības centrālājai bankai - ECB. Mīļie ļautiņi par kādu neatkarību šobrīd ir runa un kam tā ir vajadzīga?!!! Es atceros šo runu kontekstā VVF, Repšes un citu politiķu aģitācijas runas par iestāšanos ES - galvenais arguments bija - mēs vieni nevaram pastāvēt, tāpēc mums jāstājas savienībās. ( ziedojot suverenitāti). Bet, ja mēs vieni nevaram pastāvēt - tad par ko šodien runā tie politiķi? Par kādu neatkarību?!!! Ja mēs vērtējam bezkaislīgi faktisko situāciju, tad Latvija ir klasiska atkarīgā teritorija ar atsevišķām valsts pazīmēm - tautu ( kura ir ekonomisko bēgļus statusā un bēg), kultūru ( kura tiek degradēta arvien pieaugošā ātrumā), valsts simboliem - karogu un himnu un pagaidām savu nacionālo naudu - latu ( kuru plānots likvidēt) . Viss, vairāk nevienas pazīmes nav - savas teritorijas nav, jebšu tā ir stipri nosacīta - suverēnas likumdošanas nav, suverēna nav pat iekšpolitika, kur nu vēl par ārpolitiku. Mīļie - beigsim liekuļot un teiksim kā ir - šķietamu drošības, iluzoru labklājības un fiktīvu attīstības apsvērumu dēļ - mums nevajg ne savu valsti, ne neatkarību. Es šos svētkus nesvinu, jo nav tādas neatkarības. Rituālu izpilde ar armijas parādi vēl nav neatkarība. Man ir kauns to senču priekšā, kas ticēja un cīnījās par neatkarību!!!!
Zuka
Z
Kur ir Visu Latvijai ar karogiem un piemiņas izrādīšanu cīnītājiem par Latvijas brīvību? Jeb, ja Lāčplēša diena nav vērsta tieši pret krieviem, tad izrādīties nav tik interesanti un nevar pazemot latviešus, tos saistot ar Hitleru?
LATVIETIS
L
visas valdības divdesmit gadu garumā un visu sasaukumu saeimas ir latvijas brīvības nodevei,un tagad zatleris šļupst kautko par brīvības cīnītaiem,kuru piemiņu ir apkakājuši šo dienu valsts augstākās mafiozās strukturas kas ir pardevuši latviju finansiālā verdzībā..
Tā teica I.Z.
T
Lāčplēsis pazaudēja. /Visu, kas bij viņa ausē./Velnam nav vērts cirst./ Velns ir jāizkausē. ...Jātur milzīga gaisma pāri. Kungs, mana spēle/ ir atklātām kārtīm. Tikai gaisma. Liec tu arī/ Savas kārtis ar seju uz augšu!/ Tu nevari, kungs... Ū,/ Kā nu tevi jaukšu! Nukleāri. Vēl sīkāk!/ Nulle. Nekā. ne vēja./ Lāčplēsis cirta ar zobenu. / Tāpēc pazaudēja.
YL
Y
Tieši tajā laikā skatījos Varšavas TV, kur arī, par spīti lietum bija valsts svētkiem veltīta karaspēka parāde svētku formās. Savā runā Polijas prezidents Lehs Kačinski skaidri un gaiši salīdzināja nacistu un komunistu noziegumus pret Poliju tautu. Svinīgu runu poļu valodā teica arī Lietuvas prezidente Dala Graibauskaite.Vēlāk Francijas TV redzēju, ka militārajā parāde Parīzē draudzējās Sakozī un Merkele. Cik sapratu, tad tas šādos svētkos notiekot pirmo reizi. Te gļevulis Ušakovs butu varējis parādit, ka latviski nav iemācijies lai labāk varētu kaitēt Latvijai.
Dr.xy
D
Ja sis kremla agents patiesam ir uzdrosinajies un nolicis ziedus,tad tas ir patiesam nekaunibas kalngals.Ja ta ir bijis,tad ta ir pretiga,nekauniga nakoso velesanu kampana,lai meginatu parnemt varu Latvija.Bet,diemzel,ir tadi kas uz to reage pozitivi,Piemeram "Bo".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

VIDEO: Valsts prezidenta Valda Zatlera uzruna pie Brīvības pieminekļa

VIDEO: Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze Lāčplēša dienai veltītajos pasākumos

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas