Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

FOTO: Piketā pie Saeimas ēkas vairāki simti cilvēku, skaits turpina pieaugt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bergs
B
Ar to resno cūku priekšplānā Vienotīgā Delna ir manāmi pārcentusies. Uzreiz redzams, ka šis tēviņš nav no tautas, bet viens no siles kampējiem, šoreiz Delnas un Vienotības krāsās. Kā Vienotība izturas pret tautu, pensionāriem un sociāli mazāk aizsargātajiem, viņi jau ir pierādījuši - totāla laupīšana.
w3e
w
Šis bildē redzamais purns ir pārāk labi barots, lai būtu no nabaga pensionāru vidus turklāt kaklā uzāķētais 20latnieks liecina, ka naudas šim arī kā spaļu, nabaga pensis tā vienkārši 20 latnieku kaklā nekārs, nebūs ko un ja būtu, noteikti neliktu. Viens no delnas aģentiem, delna savukārt ir "vienotības" sistēmā, bet "vienotība" pārstāv bankas. Par banku afērām mēs visi maksājam, tā kā shēma ir vienkārša.
atmiņas
a
1990.gadā bija līdzīga aina Sarkanajā laukumā-viena bezzobaina krieviete kliedza : atgrieziet mums Baltiju. Es nodomāju: ak dievs, šai sievietei nav pat zobu,bet viņai vajag ēst Baltiju. Šoreiz tāpat-nabaga Voikas cilvēki.
Foto ak foto
F
Ja sevī sakrāts tik daudz naida-jāizzkliedz,bet varbūt izvēlēties CITU VIETU? Šādām sejām varbūt vieta ir tālāk no Saeimas nama.Kas viņš vakar izlaists no cietuma un Vika viņu paaicinājusi paklaigāt?
vells
v
tas lops priekšplānā ar jau iepriekš!!!! kaut kur sagatavotu virsjaku mugurā ir pats īstenākais demokrātijas simbols! Cik bedrēs jau neesam nokļuvuši, skrienot pakaļ šādiem apmaksātiem trubadūriem!
Zuze
Z
Acīmredzot trako mājā bija brīvdiena - pacienti organizēti devās piketēt. Sevišķi atraktīvas bija tās padomju laika pensionāres, kas biedru tiesā apgūtās iemaņas lika lietā.
Varbūt
V
"Delnas" līdere Inese Voika visus šos gadus ir līdere un tikai tagad, pēc Zatlera, uzzina kas notiek pasaulē. Viņas rīcība ir protestēt tikai tad kad to atļauj, nevis tad kad vajag. Un kas tas par tautas protestu, tā ir organizēta x kopas interešu bīdīšana pret y kopu. Un kur tad mūsu kaujā saucējs Krūgers ar saviem biedriem, ievaukšķējās un ielīda būdā. Nav vairāk tautas, tās gars ir nogalēts un tagad notiek žurku karaļa dzīres. Ir interesants video par žurku karali, kurš sāk ēst savus ciltsbrāļus un no bara neviens viņam nepretojas. Beidzas ar to, ka viss bars pamet dzīves vietu ar tur mītošo karali un pārceļas uz citurieni.
debolshevizacija
d
interesanti ko tie sarkanie krekli tur mekle,vai kremla gangrena atkal taisa "atmodu" ,vienus aktierus nomainot uz citiem??to nenormalo meloshanu jau nevar iznidet,jo komunistu rodnas joprojam nav tiesatas,un banditiskie padomju civilokupanti izvakushies,tapec jau valsti ir tada pati degradacija ka okupantu teritorijaas otrpus Zilupes,kas atgadina piekjezitu lopkautuvi DDD
telshu pilsetinja
t
bus?
Malači
M
Malači, jānostiprina ierēdņu diktatūra, lai neviens no malas netiek ne Saeimā, ne valdībā. Turpmāk, partijas varēs finansēt tikai no valsts kases, protams, ka tikai tās, kas ir pie varas. Jebkurš ziedojums partijai būs uzpirkšanas mēģinājums. Lai dzīvo ierēdņu mafija! Viņu pelēkie oligarhi stāv viņiem aiz muguras!
Sviests
S
Sen neesmu līdid komentos, bet nu man apmēram skaidrs. Kur Delna bija kad matemātiski grieza bu'dzetu, palielināja nodokļus, mēģināja iekasēt no maztūrīgajiem? Kāpēc nebija delnas rīkota piketa? Par "oligarhu" lietu negribu iedziļināties, vairāk piekritīšu Āboltiņas teiktajam, kad aizturēja JL biedru Ķipuru, ...lai lemj tiesa. šeit izskatās pēc šova, lieta KNAB uzsākta 20.maijā, ātras kratīšanas par ko jau paziņots presē:), te jāpiemin, ka pareizi pateica Tihonovs, ka sākumā ģenerālprokuratūrai jāvēršas pie saeimas un tikai tad jāiet uz tiesu pēc sankcijas...tā ir noteikts likumā. Vakar Dombur-šovā Dzintars labi pateica, ka Zatlera uzrunā katra partija interpritē sev vēlamo. Labi - piekrītu...Oligarhi, par ko runā Vienotība un Delna (kurus sponsorē Soross), iespējams pamatoti, bet kāpēc netiek atreferēts par jautājumiem Dombrovskim un Āboltiņai uz ko arī Zatlers norādīja, par Valsts vadīšanu vairāku gadu garumā un kā turpināsim attīstīt valsti....ko atbildēja Dombrovskis un Āboltiņa...paskatiet vēlreiz video...
Oskars
O
Būtu LABI kad viņi visus šos DEPUTĀTUS tur arī pēc tam turpat arī PAKĀRTU .
ha
h
palasiet delfus,kurus vada krievi.vinjiem ti paaris desmiti sanaaca.bet taa jau krievam ir ja atnaak divi desmiti latviesju,tad tas ir dazji desmiti,bet ja atnaak divi desmiti krievu,tad tas jau ir divi tuukstosji
krievs
k
"ha" nemurgo, nevajag te atkal šķirot Krievus no Latviešiem, visi mēs esam šīs valsts pastāvīgie iedzīvotāji, kur ir tava TOLERANCE????????????
  • 2
  • 1
delna
d
konsolidesimies ap vienotibu
Marta
M
Maz to cilvēku, tikai kādi 100 - 200. Tik pat cik par Zatleru bija pirms četreim gadiem.
Teodora
T
Tas bija sen. Šķiet, ka Valdis Zatlers beidzot labāk saprot to, ka viņš ir Valsts Prezidents. Pirms 4 g. viņš bija pavisam citādāks. Uzvedība, kā arī ārējais izskats- viss bija savādāk.
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas