Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

FOTO: Premjeram nav pašam savas skaidras nostājas, uzskata Liepnieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Venta
V
Dīvaini, ka Diena intervē "polittehnologu", kas turklāt vēl sašmucējies ar tiesu darbiem par mahinēšanos ar lielām naudām, kā nezin kādu guru. Jurģim Liepniekam nav izglītības, tāpat muldēt var jebkurš lasīt un rakstītpratējs. Tā ka brīnums - vai tā ir čomu būšana, ka reportieri tik daudz ņemas ap Jurģīti? Nožēlojami, ka reportieri nespēj atrast nevienu spēcīgu iekšpolitikas pārzinātāju, kam noprasīt, kā tas viss ar Dombrovski ir. Jurģītis ņerkst savu bijušo saimnieku dēļ.
Kārlis
K
Tavs vārdiņš ir Tatjana, nevis Anna, vai ne? Nu, tad šinī tekstā tev ir 32 kļūdas, un tās ir tikai lielākās. Labāk tiešām nekošļā puņķus, ej uz savām fašistu avīzēm un spriedelē tur par fašismu. Vai tad NAŠISTIEM nav kāds izdevums priekš tevis?
Anna
A
Nu, pieņemsim, atzīs SC okupācijas faktu, un kas tālāk? Kas mainīsies? Pilnīgi nekas! Lai reāli tam būtu kādas sekas okupācijas faktu ir jāatzīst citam valstim! Bet tas to nekad neizdarīs, jo viņiem nav vajadzīga konfrontācija ar Krieviju. Serbija neatzina Kosovas neatkarību un kas? Kas mainījas? Bet pieņemt ka okupācijas faktu atzīs Eiropa, atkal jau Latvijai neviens neprasīs ko viņa grib. Vienkarši šajā situācijā SC nav jākošļa puņķi, bet cieši ir jānorada nacionalistiem viņu vietu vēsturē, pacelt eiroparlamentā tēmu par fašisma atzimšānu Latvijā, runāt par šo tēmu starptautiskā līmenī, lai vietējie fašisti pat nedomātu par darbu eiropas valsts Saimā. Principā visi latviešu politiķi ir dobeļi vai raiviķi. Kad paziņo atklāti: visus krievus ārā, kads ar dziļi domājošu seju spriež: nu ja, nu okupācija... viņiem ir darbu dalīšana, Lielais brālis atbalsta, tad jau viss kārtībā. Visu Latvijai ir kā nepaklausīgi bērni – uz jautajumu VAI TU VAIRĀK NETEIKSI SLIKTUS VĀRDUS, atbild NETEIKŠU. Bet aizejot pāris soļus un jau pēc minutes atkal okupācija, deportācija un t.t. un esmu parliecināta ka premjers to ļoti labi saprot. Un visa šī aizņemšanas ar tiem nacistiem tikai pierāda to ka ne Dombrovskim, ne pārējai koalīcijai nav ne mazākas iedomas kas ar viņiem būs jādara
dure
d
Kurš nu būtu runājis par viedokļa stabilitāti. bijušais Šķēles d-līdējs, sajuta kuģi grimstam, pats apmeta kažoku uz otru pusi. Tagad baigais spriedējs. Un kas par nosaukumu- polittehnologs. Man gribas teikt- mahināciju tehnologs. vienreiz kājas sev aptaisījis, vajadzētu prasties un stāvēt pie ratiem. Vai par maz sarausts, ka atkal aktīvs kļuvis?
a ko ta nu?
a
Kāpēc tiesājamis Liepnieks no mediju puses tiek uzskatīts par ekspertu gandrīz vai visās lietās?
kalceks
k
Bagātā Diāna!
Pilsone
P
Neveiksminieks Liepnieks kritizē Dombrovski. Atšķirībā no viņa Dombrovskis ir veiksmīgs, godīgs, inteliģents, gudrs utt.
vecais Urtāns
v
Ta'šķiršanās no sievas ta'dikti sakrīt ar digitālgeitas krimināllietu!
tr
t
,, priekš bojā iešanas cilvēka sirds kļūst lepna, bet pazemība ved godā" Sāamana pamāc. 17/12 ,, nepatiess liecinieks nepaliks nesodīts un kas nekautrīgi stāsta saltus melus, dabūs galu" 19/9 ,,nesaprātīgais visam tic, bet gudrais novēro un pārbauda savus augļus"14/15
Tutis
T
Valdis Birkavs, pec tam kad sis kems Liepnieks pameta kalposanu zagliem un banditiem Godmanim un LC un uzska kalpot zaglimu un banditam A.Slelem un banditiskajam grupejumam TP, nosauca Liepnieku par asinaino vampiru. Nu asinainais vampirs Liepnieks ir naves agonija un depresija, jo sim kemam neviens neprasa ne padomus, ne viedokli ka stradat, rikoties? Valdis Dombrovskis ir godigs, sapratigs, nosverts un izglitots cilveks, lai nepitos ar sabierdibas padibenem ka Liepnikes, Ibijs, Kaktins, Runcis, Zambergs un citiem plutalogiem, kuri ir iedomajusies, ka vini ir kaut kas bet patiesiba vini ir sabiedribas samazgas, tualetes notekudenu izskalotie spermotozoidi....
da nūū !
d
vispabā , jau Lācītim vajadzētu savu mugurkaulu un stingru dūri ! ...tā ka Liepniekam daļēji piekrītu ! ...Dombrovska faktors deva Vienotībai vismaz 10 papildus vietas Saeimā - bez viņa būtu tikai kādas 20 vietas ....Dombrovskim beidzot būtu jākļūst par Vienotības līderi , kurš visus tos iekšējos bļaurus noliek pie vietas ! ...viņam vairāk ir jāizlemj pašam , pietiek būt par Repšes SančoPansu ! :)...tagad pats ir kings! :)
vilis
v
Kas vienam sūds,tas citam zelts.Manuprāt Dombrovskis rīkojas ģeniāli,rietumu stilā.Tas ir pilnīgā pretstatā Šķēles,kura padomnieks bija Liepnieks,austrumu despotisma stilam.
Sirmais
S
Tāpēc, ka Tev slapjas bikses,Tu runā muļķības.Mūsu "politologi" ķengā valdību un darbojas, kā piektā kolona nepārtraukti mēģina sanaidot ,radīt spriedzi ar domu, jo sliktāk, jo labāk. Nez, kas viņiem maksā par šo zākāšanos. Brīžiem liekas, ja šos "gudros Zālamanus"ieceltu valdībā, mēs tūlīt, dzīvotu Leiputrijā
Lelle
L
KLM » Lelle 10:05 Lelle, Jūsu stils un, iespējams, garīgā slimība nav ārstējama.... _________________________ Vai kādas rūpes par mani!!!!!!!!! Nu paldēseņ, paldēseņ, Vienotības trubadūriņ!!! Tādas rūpes no Jūsu puses ir apbrīnas vērtās... Kā būtu, ja Vienotība sāktu arī par tautu tā rūpēties nevis kārtu tautai tikai makaronus uz ausīm?
jendza
j
Tomer vins ir pamulkis - un jo vairak paradas mediju telpa, jo vairak ta liekas. Ipasi smiekligs bija vina (bez pat augstakas izglitibas un kur nu vel ekonomikas) vertejumi par PB priekslikumu kompetences pakapi. Driz vien aidzivosies lidz Slaktera nothing special, bet sakapinata pasapzina to nelaus pamanit. Tad ari parejie pamanis, ka Liepnieks tads ' pa gaisu' muldetajs vien ir. Un ja padoma, ko tad vins tadu pedejos gados ir izdarijis, kops 6.gada aizgaja no TP - izskiras no sievas sniedza paris neveiksmigas konsultacijas un viss.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas