Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Rasmusens: Krievija nav drauds NATO

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Budapešta vel atceras 1956...
B
Rasmusens: Krievija nav drauds NATO .... un visi sirsnīgi notic! :)
Bille
B
Ja jau reiz ieminējies. Esmu atpalikusi no laika. Kā Krievija, vai Kubai vēl militāro palīdzību sniedz?
Ali
A
Krievija varbūt arī nav drauds NATO un vecajam slavofīlam Rasmusenam, toties pilnīgi noteikti ir drauds Latvijai. Atkārtojoties Gruzijas kara scenārijam Baltijā, uz NATO palīdzību varam paļauties tikpat daudz kā Polija varēja paļauties uz Angliju un Franciju 1939. gadā. Kamēr rietumniekiem pašiem pie pakaļas nepiekurs uguni, viņi dēļ saviem mazajiem "sabiedrotajiem" pat pirkstu nepakustinās. Nožēlojami.
AD
A
Anderss Fogs Rasmusens: "Viņaprāt, pati svarīgākā mācību stunda, no kuras iegūtu visi, būtu, ja NATO uzlabotu attiecības ar Krieviju.. Vai Rasmusena k-gs nav pārteicies? Domāju, ka iepriekšējā teksta vietā jābūt:"...ja Krievija uzlabotu attiecības ar NATO ".
drīzāk piekrītu
d
kad paklausījos žirinovski,tad tiešām skaidrs,ka krievijā iet vēl sliktāk kā pie mums.
aha
a
NATO varbūt nē, bet Eiropai gan! Un ar Eiropu vien jau šie neapmierināsies!
Bogdanova, bļ...
B
Par Krievijas iebrukumu Gruzija var lielā mērā pateikties absurdajai Rietumu idejai uztaisīt otru albāņu valsti Kosovā.
Nedrikst aizmirst
N
Es tadiem draugiem kaa Krievija neticu.Publiski protams ka visi pedejo menesu laikaa smaida viens otram sejaas preses un tv kameru prieksaa tacu aiz muguras reali viens otram neuzticas.Kas attiecas uz NATO un vispaar tad vislielaako gleevumu un divkosiibu vareja noveerot Gruzijas konflikta laikaa.
YL
Y
Krievija NEKAD nav pildījusi savus solījumus vai līgumus. Prezidenta Reigana definīcija par ĻAUNUMA IMPĒRIJU ir spēka un pārredzamajā nākotnē nav redzamas kādas pārmaiņas. Nekāda salabšana un piekāpšanās krievus nepadarīs par demokrātiem. Tie krievi, kas tādi ir, noslepkavoti, sēž cietumos vai aizbēguši no savas ļaunās mātuškas. Krievu valdišanām allaž bija vienalddziga tautas labklājība. Tikai vara un pašu bagātība viņus interesēja.
arturs
a
varbuut latvieshiem vienkaarshi samainiities zemeem, teiksim ar kubu vai jamaiku, tad krievija vairs nebuus ienaidnies un draugs arii buus turpat blakaam.
Pikselis
P
Diez' vai NATO vadība saprot, kas pārstāv Krieviju, kas ir Žirinovskis, Rogozins, Puškovs un kā viņi sammitu pārtulkos saviem maizes devējiem. Puškovam kanālā C ir iknedēļas raidījums, kurā viņš saviem tautiešiem sludina. ka pie visām nelaimēm Krievijā vainīga ASV, Rīgā maršē fašisti, NATO ir pie robežas un snaikstās iebrukt Krievijā ar raķetēm no Polijas.
rondo
r
Minhene var atkārtoties. Vesture nevienu nemāca.
!
!
Krievi gan uzskata, ka NATO ir drauds Krievijai. Tātad ir jautājumi.
padoms
p
Krievija ir drauds i NATO, i ES, jo lidz sim ta nav atzinusi un nosodijusi Latvijas un Baltijas valstu okupaciju, holokaustu pret vietejam tautam, bet tas ir pamatu pamats labu attiecibu uzsaksanai. Krievija ir iedomajusies, ka vina veidos aatiecibas ar NATO, bet nepielaus citam valstim saja organizacija iestaties, piemeram, Ukrainai, Gruzijai, Baltkrievijai.....ta viss nebus, jo Krievija var klut tikai un vienigi par NATO partneri bet ne par kartibas noteiceju. Nekavejosi NATO organizacija ir jauznem Gruzija un Ukraina un no Gruzijas teritorijas ir jaizraida Krievijas pilsoni un krievu okupanti.
cirks
c
Nevar nepiekrist , ja vien .... nebūtu vienlaicīgi iespēja dzirdēt ko PATIESĪBĀ domā Krievijā :)) ... vēl jau mēs krieviski saprotam :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas