Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

FOTO: Sāk parakstu vākšanu pret seksa tirdzniecību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rupucīts.
R
Zinu drūmi daudz par prostitūtu dzīvi Latvijā un tiem,kas izmanto pērkamo seksu,nekad nepiekritīšu,-tādi vien te ņaud!!Mana sieviete nesaslims,bet šie vīrieši pat nezina,ko slēpj meiču fasāde.Lielu daļu vajag piespiedus ārstēt,jo zinātnieki vēl pēta,kas ir šīs slimības,bet reibumā jau jākļiem viss vienalga.Mēs savas meitenes,latviešu mātes( potenciāli) esam padarījuši par maukām,-sen bija laiks rīkoties!!Ja būtu valsts nauda atvēlēta ražotnēm,paliktu maukas sava paša prieka dēļ,bet maucība nav ne amats,ne senākā profesija.Esmu tikai Rupucīts,bet vēlu jaunu Dzīvi mūsu sievietēm un ģevočkām!!Būtu domubiedri,ātri samazinātu tetovēto jākļu prieciņus.
kā saprotu
k
kā saprotu no šīs akcijas, tad tā resursu centra pārstāves šos pakalpojumus sniegs bez maksas? jo alternatīvai jābūt!
replika
r
Ko nozīmē " ideja nav peļama" Ir tāds amerikāņu vīriešu teiciens par sievietēm: "sieva izmaksā visdārgāk" ... Ja šajā tirgū nebūs konkurences, tad sievas kļūs vēl dārgākas...
x
x
ideja nav peljama-jo- kas tie par vechiem, kas bez maksas sev neko nevar sarunat?:) shads bizness degrade cilvekus un vidi, kamer likumu pienjemeji (parasti virieshi) cer, ka vinju gjimenes jau nu gan tas nekadi neskars
gar'amejot
g
Man bij viena draudzene, kas pēc kāda laika sāka no manis dušīt naudu, lai savai mājai nomainītu logus. Kā lai to nosauc un vai tas atbilstoši jaunajam likumam būs "legāli"?
rudā
r
Es vakar savam vīram pajautāju ko viņš domā par šo ''tēmu''? Es tāpat kā daži pirmajā momentā iedomājos par tām izvarošanām u.t.t. vīrs atbildēja, ka tie, kas ir slimi - tie izvaroja agrāk, izvaro un izvaros un nav tā kategroija, kas izmanto ''bordeļu'' pakalpojumus. Tam nav nekāda saistība ar šo lietu. Tomēr šīs iestādes nevajadzētu slēgt - mau...ba ir pastāvējusi kopš seniem laikiem un tā tas būs vienmēr. varbūt jāpadomā kā to sistēmu padarīt civilizētāku.
kārtības māte
k
1. Nē PIESPIEDU prostitūcijai!!! 2. Nē prātu izjājušām vecenēm (Marta u.c.)!!!
dihlafos
d
P.S.Kā viņas tik labi zin vidējo mauku izcenojumu?
dihlafos
d
Tās ir ,laikam,no tām kuras nedrāž.Maukas ir bijušas vienmēr un būs.ar aizliegumiem neko nepanāksi.Ir daudz sieviešu kurām pats process sagādā baudu un ja vēl var nopelnīt tad vēl labāk.Tās garā vājās labāk būtu cīnījušās pret pediņiem un lesbietēm kuri jau ir oficiālā statusā.Grib pazīmēties?,lai paskraida pa centrālo staciju vienos stringos,tiks ne tikai mūsu presē,bet You Tybe un citos populāros saitos.
D.
D
Vienai daļai sieviešu tā ir vienīgā iespēja kaut ko nopelnīt
!!!
!
Playboy reklāma tieši vietā!!!
grill
g
Uzjautrinoši!!!!
diivainiishi
d
johaidī. tagad tērēs naudu, lai tvarstītu visas palaistuves un jākļus. Legalizēt vajag un ievākt nodokļus. Gan industrija kļūs civilizētāka, gan kontrole lielāka, gan noziedzība mazāka. Un plus vēl ienākumi valsts budžetam.
anonīmais šakālis
a
Būtu labāk rūpējušās par to, lai sievietēm šāda nodarbošanās nebūtu jāizvēlas, piemēram, varētu cīnīties par neapliekamā minimuma paaugstināšanu un darba nodokļu samazināšanu, darba tiesību ievērošanu, sociālo palīdzību, bet jūs tikai seksu vien redzat.
anonīmais šakālis
a
Bez šaubām, sociālās garantijas ir svarīgas, bet es gribēju pievērst uzmanību uz to, ka neaplikšana ar nodokļiem nozīmē veicināšanu, tāpēc "Martai" būtu jācīnās par šīs jomas aplikšanu ar paaugstinātu PVN, jo kā zināms, par visu maksā gala patērētājs. "Martai" ar loģiku pašvaki. Arī redzams, ka "Marta" iestājas pret sociālajām garantijām šīm sievietēm. Tādā veidā ši joma tiek iegrūsta nagos organizētajai noziedzībai, sievietes kļūst arvien beztiesiskākas. Nevaru saprast, tas kāds mafijas pasūtijums, šī akcija, jeb akcijas veidotāju īpaša stulbuma saasinājums - runā vienu, dara pilnīgi pretējo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas