Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

FOTO: starptautiskajā tirdziņā - vēstniecību sarūpētās preces

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teodora
T
Mna atkal žēl, ka tikai 1 dienu tas bija! Taisni sanāca tā, ka nevarēju turp paspēt! Nieks ar vietējiem - tie tirgojas visās malā, bet taisni tie austrumu stendi man palika neredzēti! Drusku ir gan žēl! Varēja vēl uz Jauno gadu vēl vienu tādu interesantu tirdziņu sarīkot!
ib
i
Es gan gribētu, lai tagadējā Valsts pirmā lēdija arī rīkotu pasākumu labdarībai, ne tikai brauktu prezidentam līdzi, kur vajag un kur ne... Par informāciju tiešām žēl... arī būtu aizgājusi...
Ieva
I
Es arī būtu aizgājusi, taču, kur informācija? Varbūt arī bija kāds sīkrakstiņš iebāzts kaut kur starp lielajiem, taču tādas lietas ir zinātājām.
juris.
j
tā nu gan mums ir apsēstība nav vairs neviena diena ne internetā ne televīzijā kad ši vecā groša vvf neuzbāstos kā gan ES viņu viegli atšuva ka nederīgu tik augstam un goda pilnam amatam , tādēļ trako te pie mums , neskatos tv jazinu ka tur rēgosies ši Bojāra ievestā svešzemniece, par kādu sodu tas mums ir viņa jāpacieš ? viņas laiks sen aizgājis , butu tusajēgusi ,bet nav laikam saprašana , sen viņa mums ir līdzkaklam .
Terorists
T
Ja tā pat turpināsies kā ir iesākts tad ar tirdziņiem vien nepietiks.Un būs vien lielai patronnesējai VVF jāgriežas ANO lai šamējie gādā pārtikas konteinerus un NATO lidaparātus Āfrikas Latvijas badacietējiem.
Fui!
F
Jā, man arī ienāca prātā, ka šī bija akcija ar labdarības mērķi. Ja VVF visu uzdāvināja, tad viņai tik un tā vajadzēja ziedot. Jeb varbūt viņa sevi ir ierakstījusi trūkumcietējos?
es
e
cimdiņi skaisti!
Tā gan
T
Eksprezidente gan atzina, ka pati viņa neesot tirdziņā neko iegādājusies, jo patronesi visi tirgotāji apdāvinājuši. ------------------------------------------ ----------------------------- Nožēlojami, ka VVF neko NENOPIRKA! Taču visu CIEŅU dāmām no STARPTAUTISKĀ Sieviešu klubiņa ...kas APDĀVINA Labdarības organozācijas Latvijā!
nabags
n
Kādā sakarībā tiek prezentēta bijusī prezidente ,vai kaut kam gatavojas ,Rīgas bērni to zinātu ,viņai vietas tur nebūtu ,lai kaut kam klāt tiktu.uz pansionātiem vai bērnu namiem aizveduši ,bet te rīgā un nevienam nezinot, jā piemirsu, tas IZREDZĒTAJIEM.
Grape
G
Ziņās bija pirms dažām dienām! Es biju aizgājusi!
???
?
Nez vai kāds no ielas, no "reņģēdājiem" arī zināja par tādu tirdzinu vai arī tas bija tikai izredzētajiem- tajām?
...
.
lai patronese savas saņemtās dāvanas uzdāvina bērnu namiem.
t
t
un īpaši uz Gruzijas stendu :) nākošgad :)
t
t
kāpēc tādu neizsludināja ātrāk? es, piemēram, neko nezināju...labprāt būtu turp aizgājusi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas