Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

FOTO: Svētku parāde aizkustina tūkstošiem cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to info
t
aizver muti, parazīts. man ir 2 bērni un man nav žēl parādei.
info
i
Tērējam naudu uz nebēdu visādām parādēm, salūtiem, bet naudas trūkuma dēļ pabalsti tiek noņemti 270 tūkstošiem (80%) bērnu. Budžeta lāpīšanai 27 miljoni latu tiek atņemti bērniem, bet ar ēnu ekonomikas apkarošanu cer iegūt tikai 6 miljonus.
Человек
Ч
А я против насилия. И за правовое государство.
patriots
p
Visus latviesus un Latvijas patriotus unvisus kuriir pret Latvijas valsti un latviesu tautu lojali cilveki sveicu Latvijas valsts dibinasanas svetkos. Butu labi,ja sis armija pec varenas parades savus durklus un ierocus butu paversusi pret Latvijas valsts izlaupitajiem, Latvijas iedzivotaju apzadzejiem un latviesu tautas slepkavam Godmani, Gaili, Birkavu, Skeli, Sleseri, Ulmani, Freibergu, Riekstinu, Kalviti, Lembergu, Demakovu, Nagli, Kehri, Krastu, Grutupu un citiem LC, TP, ZZS, LPP, PLL-partija latvijas laupitaji, TB, kuri 20. gadu laika ir laupijusi no valsts un iedzivotajiem, kuri ir iznicinajusi desmitiem tukstosu Latvijas iedzivotaju pedejos 20. gados, somtiem tikstosu ir izdziti piespeidu emigracija un to turpina netrauceti darit.
Zilite
Z
Diži dzimtene ! Tu sveetkos !
kritikjis
k
Nekur jau tu neiesi, seedeet komentos un spamot ir drosaak nekaa skriet uz masu nekaartiibaam un zaudeet aci. Policijas uzdevums ir nodrosinaat likuma ieveerosanu; ja tu esi likumpaarkaapeejs, tad policija nekad nebuus ar tevi.
Dr.xy
D
Labdien Latvija!Novelu latviesu tautai priecigus-gaisus Valsts Svetkus! Atceraties ar lepnumu,saja diena,musu varonigos cinitajus,kuri atdeva savas dzivibas par latviesu tautas brivibu.Pateicoties viniem dzima Briva-Neatkariga Latvijas Valsts. Lai vinu piemina muzam dzivo musu sirdis!
kritikjis
k
Tauta, kas negrib barot savu armiju, baros sveshu. Veca patiesiiba.
tendence
t
Ja tauta dosies uz Saeimas maaju, tad vinji buus ar vai pret tautu ??? Un izmetiet vienreiz no savaam rindaam Kangarus - policiju, kas nekad nav bijusi un nekad nebuus ar tautu !!!
Vetis
V
Ļoti žēl, ka katru gadu karavīru skaits samazinās. Rotas jau sauc par bataljoniem.Šogad parādē piedalījās 430 karavīri. Tas kopā ar policiju,ugunsdzēsējiem un robežsargiem.Pienākot X stundai- kas mūs glābs, aizsargās. pabaros? Armiju nevar izveidot ne 1 dienā ,ne vienā mēnesī.... Toties birokrātu armijas lielums nav mazinājies. Veselības ministrijā darbojas 600 liekēžu. Varbūt tēpēc mums trūkst naudas medikamentiem un pensionāriem.
nv
n
nu patīk man mūsu armija, mūsu puiši un meitenes formās, kas savu darbu dara no sirds, lepojās par savu valsti un to var lasīt viņu sejās. mūsu zemessargi, kas vispār par to nesaņem algu... cepuri nost un Priecīgus Svētkus!
fiksais
f
Viss jau būtu labi, bet šī dižošanās ir uz parāda.... Ar ko šī ālēšanās atšķiras no vakardienas pasaulslavenā Jāņa Norda rīšanu nesamaksājot Londonas lepnajos krogos? Kas par to visu maksās? Vai pensionāri un bērni? Vai valdošā kliķe, kas spēj tikai aizņemties? Vai tā nav dižošanās ar to, kas mums īstenībā nemaz nepieder? Kas no tā visa, ar ko mēs lepni gājām parādē esam paši nopelnījuši? Vai nav tā, ka visa šī baraholka ir muzejisks retums, ko kāds mums žēlīgi uzdāvinājis?
*****
*
Visu laiku ģēnijs un tautu tēvs smagi traumējis "cilvēka" smadzenes!
nabaga
n
čeloveks, sēž visu dienu i-netā un gaida, kad būs ko Dienā iedi.st. Bet garīgās slimības nelīp... Sveiciens svētkos
Viena
V
Domāju, ka latviešiem atgriezusies sajūta, kas rodas esot kopā. Parāde ir īpaša un svinīga burvība tāpat vien,par to arī ļaudīm bija saviļņojums,- politikāņi ir tikai piedevas, kas paši to neapzinās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas