Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

FOTO: Vienotība vēlēšanu rezultātus sagaida pacilātā omā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maija
M
ASV kalnietes žestu gan neviens neuzskatītu par uzmākšanos "Big hag" ir pavisam ikdienišķa parādība. Tev drosi vien tāds raksturs kā pasakā par Maiju un Paiju.
suns
s
Latvieši, beidziet tak vienreiz riet un apriet. Nebija labi un atkal prognozē, ka nebūs labi. Latvija negaida naidu, Latvija gaida darbu Latvieši šķelsies, kamēr nepiecelsies.
Paija
P
Amerikā Kalnietes žestu dēvētu kā sexuālo uzmācību darba vietā. Bet te = Latvija.
Senais>optimists
S
Man grūti Jums piekrist, jo skaidri redzams aitu bara sindroms, kā tas notika tai tālajā reizē, kad LC tik daudz balsis ieguva, kaut tie bija vēl silti komunisti un Maskavas vadības roklaižas. Šoreiz avītiņas noticējušas augļotāju labestībai un ilūzijai, ka labi vien būs, jo Dombrovskis droši jau plāno, kur aizņemties, lai atdotu iepriekšējo, tāpēc mūsu maciņi necietīs. Cietīs, un kā vēl.
Koments
K
Dombrovskim nav dzīvu vecāku (ampers. deklaracija)
saimnieks
s
10 bilde tiem, kas pretendē uz pīrāgu.
pamela
p
Piekrītu "optimistam"par Vienotības rezultātiem un Dombrovski ! Tas ir viņa nopelns lai gan dažā labā reklāmā ,viņam bija atvēlēta TIKAI markas vieta. Smagākais Valdim ir priekšā - sabalansēt VISUS varas tīkotājus ar LABU LATVIJU !!!
Madrileña
M
Es Ēlertei pārvilku treknu svītru balsojot. Tik tiešām, bez viņas Vienotībai būtu gājis labāk.
optimists
o
ja, ari smerdeli Kristovski talak no valdibas kabineta. Bildes ir redzamsv viens virietis ar divam sievam vai ka? Ko traka matite Kalniete seit mekle?
optimists
o
Tas, ka Vienotiba ieguva tik labus rezultatus ir pateitoties tikai un vienigi tikai Valdimm Dombrovskim, kurs ir pirmais Ministru prezidents, kops Latviajs neatkaribas atkaunosanas, kurs ir izglitots, kulturals, godigs, sapratigs, profesionali, atskiriba no burlakam Godmana, Gaila, Birkava, Skeles, Berzina, Krasta, Kalvisa,,,,. Labi but, ja cienijamais V.Dombrovskis valdibas darba neiesaistitu Stokenbergu, Pabriku, Murnieci, Aboltinu, Elerti,kuri novilka Vienotibas rezultatus uz leju, par to es skaidri zinu, ja so smerdelu nebutu saja saraksta Vienotibas rezultati butu ktrietni labaki.
sm.
s
Aptuvens balsu sadalījums: Vienotībai - 34 balsis SC - 26 balsis ZZS - 23 balsis PLL - 9 balsis TB - 8 balsis Forši rezultāti. Ar tādiem beidzot varēs sākt izkūpināt vējā to kliķi.
o
o
kristovskis kā visi dzeki nēsā kreisā pusē....
m
m
Kristovskis tiešām idiots,es viņu stripoju,maneejie arii,vienotiba atlaidiet viņu!!!!!!
:))
:
Vai otrajā bildītē ir premjera mamma? Ja tā, tad PALDIES PAR DĒLU!
ko darīt
k
NU Labi, bet ko darīt, lai liberāļus savaldītu? Tagad sabalsos ēlertiešus - būs vēl trakāk nekā bija! Gejisms būs skolu programmās kā obligātais mācību priekšmets! zem veselības mācības izkārtnes! KO!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas